داغ‌ترین‌ها

افشای راز تلخ زندگی ژیلا صادقی برای اولین بار تغییری تو بدنت که میگه مشکل تراکم استخوان داری شوخی بامزه علی صادقی با مسی تفریح جدید سارا نیکای پایتخت ادویه کباب تابه ای مجلسی؛ حتما امتحانش کن ماسکی جادویی برای لایه برداری کامل پوست صورت راز تلخ زندگی نیوشا ضیغمی فاش شد سنگ تمام پیمان معادی برای مریلا زارعی چرا کوبیده مرغ به سیخ نمیچسبه و به دست میچسبه؟ تیره ترین لک صورت را با آب پیاز درمان کنید + ماسک عذرخواهی آقای بازیگر بخاطر توهین زشت به زنان اصل ماجرای پارسا پیروزفر و بهاره مصدقیان + عکس جنجالی جوجه کباب رستورانی با چه موادی مزه دار میشه؟ داروهایی که افسردتون میکنن!! رازی که آناهیتا همتی درباره همسرش فاش کرد پیام احساسی نرگس محمدی برای تولد فریبا نادری علت بوی زهم تخم مرغ در املت و نیمرو + راه حل خطر عمل تغییر رنگ چشم؛ حقیقتی که نمیدونی عکس دیده نشده پارسا پیروزفر و بهاره مصدقیان آموزش پیتزا فوری بدون نیاز به خمیر و فر

12

فوت و فن هایی که طعم سالاد ماکارونی را دو برابر خوشمزه می کند !

  • کد خبر : 10250
  • 02 خرداد 1400 - 12:08
فوت و فن هایی که طعم سالاد ماکارونی را دو برابر خوشمزه می کند !

نکاتی مهم در مورد خوشمزه تر کردن سالاد ماکارونی طرز تهیه سالاد ماکارونی چندان سخت نیست و با رعایت برخی از نکات می توان به نوع منحصر به فرد و خاص آن رسید. در این متن مو به مو نکاتی برای داشتن طعمی دلنشین یک سالاد ماکارونی خوشمزه را آموزش خواهیم داد. به سراغ نکات […]

نکاتی مهم در مورد خوشمزه تر کردن سالاد ماکارونی

طرز تهیه سالاد ماکارونی چندان سخت نیست و با رعایت برخی از نکات می توان به نوع منحصر به فرد و خاص آن رسید. در این متن مو به مو نکاتی برای داشتن طعمی دلنشین یک سالاد ماکارونی خوشمزه را آموزش خواهیم داد.

سالاد ماکارونی

به سراغ نکات پخت سالاد ماکارونی برویم :

ماکارونی نباید در حین پخت در آب جوش ،خیلی نرم و له شود و باید حالت خود را حفظ کند برای همین بهترین زمان پخت همان زمانی است که در پشت جلد نوشته شده که معمولا بین۷ تا ۱۰ دقیقه است.

هنگام اضافه کردن سس به سالا باید خیلی آرام مواد را زیر و رو کنید تا علاوه بر اینکه سس به تمام نقاط سالاد برسد. ماکارونی ها خرد و یا له نشوند .چون باعث می شود ظاهر سالاد خراب می شود.

به آب درحال پخت ماکارونی مقداری نمک و روغن اضافه کنید تا ماکارونی ها طعم دار شوند.

بعد از تزیین سالاد ماکارونی آن را حداقل یک ساعت قبل از سرو در یخچال قرار دهید تا جا بیفتد.

اگر قصد دارید سالاد را چندین ساعت بعد از آماده کردن سرو کنید ،سس آن را یک ساعت قبل از سرو اضافه کنید تا تازگی خود را از دست ندهد.

ماکارونی یا پاستا جذب بالایی دارد و رطوبت موجود در سالاد را جذب می کند ،به همین دلیل ماکارونی ها در سالاد حالتی خشک پیدا می کنند که برای برطرف کردن آن باید مقدار کمی روغن زیتون به سالاد اضافه کنید تا ماکارونی ها را نرم نگه دارد.

بیشتر بخوانید
طرز تهیه سالاد کلم قرمز و انار با یه طعم ویژه

۳.۶۳۹

لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=10250

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها