داغ‌ترین‌ها

کادو تولد جالب ستاره سادات قطبی برای خودش افشای راز تلخ زندگی ژیلا صادقی برای اولین بار تغییری تو بدنت که میگه مشکل تراکم استخوان داری شوخی بامزه علی صادقی با مسی تفریح جدید سارا نیکای پایتخت ادویه کباب تابه ای مجلسی؛ حتما امتحانش کن ماسکی جادویی برای لایه برداری کامل پوست صورت راز تلخ زندگی نیوشا ضیغمی فاش شد سنگ تمام پیمان معادی برای مریلا زارعی چرا کوبیده مرغ به سیخ نمیچسبه و به دست میچسبه؟ تیره ترین لک صورت را با آب پیاز درمان کنید + ماسک عذرخواهی آقای بازیگر بخاطر توهین زشت به زنان اصل ماجرای پارسا پیروزفر و بهاره مصدقیان + عکس جنجالی جوجه کباب رستورانی با چه موادی مزه دار میشه؟ داروهایی که افسردتون میکنن!! رازی که آناهیتا همتی درباره همسرش فاش کرد پیام احساسی نرگس محمدی برای تولد فریبا نادری علت بوی زهم تخم مرغ در املت و نیمرو + راه حل خطر عمل تغییر رنگ چشم؛ حقیقتی که نمیدونی عکس دیده نشده پارسا پیروزفر و بهاره مصدقیان

3

با غذاساز چی میتونیم درست کنیم؟

  • کد خبر : 19253
  • 01 تیر 1400 - 17:12
با غذاساز چی میتونیم درست کنیم؟

راهنمای استفاده از غذاساز و کاربردهای آن از غذاساز می ‎توان برای مخلوط کردن سوپ ها ، سالاد و سس ها استفاده کرد . علاوه بر این با استفاده از این دستگاه می ‎توانید انواع سبزیجات ، میوه ها و سایر مواد غذایی سفت را خیلی سریع خرد کرده و در وقت خود صرفه جویی […]

راهنمای استفاده از غذاساز و کاربردهای آن

از غذاساز می ‎توان برای مخلوط کردن سوپ ها ، سالاد و سس ها استفاده کرد . علاوه بر این با استفاده از این دستگاه می ‎توانید انواع سبزیجات ، میوه ها و سایر مواد غذایی سفت را خیلی سریع خرد کرده و در وقت خود صرفه جویی کنید. برای یک کدبانوی خانه دار غذاساز مانند یک دستیار همه فن حریف در آشپزخانه عمل می کند.در این قسمت از رویش مدیا به ارائه نکاتی در زمینه استفاده از دستگاه غذاساز خواهیم پرداخت.

وظایف اصلی غذاساز شامل خرد کردن، آسیاب کردن، ورقه کردن، پوره کردن و مهم تر از همه مخلوط کردن مواد غذایی می باشد .اگر برای خرد کردن و ترکیب مواد کوکو سبزی بیش از نیم ساعت زمان لازم باشد با استفاده از غذاساز این زمان به ۵ دقیقه کاهش می یابد. همینطور اگر برای تهیه یک ظرف سالاد نیم ساعت زمان لازم باشد غذاساز کمتر از ۱۰ دقیقه وقت نیاز دارد.

به منظور استفاده از این دستگاه ، ابتدا غذاساز را آماده و تیغه آن را وصل کنید . انواع مختلفی از تیغه ها وجود دارد که می‎ توانید از آن ها برای خرد کردن ، برش زدن یا رنده کردن مواد غذایی استفاده کنید . در مرحله بعد ، مواد اولیه خود را درون محفظه غذاساز ریخته و درب آن را ببندید و با استفاده از کلید روشن و خاموش دستگاه ، آن را روشن کنید تا مواد غذایی به طور دلخواهتان خرد و یا رنده شوند .

به یاد داشته باشید که همیشه قبل از وصل و جدا کردن تیغه ها از محفظه مورد نظر، دستگاه را از برق بکشید. در صورتی که تمایل به اضافه کردن مایعات به مواد درون محفظه غذاساز دارید ، دقت کنید که از ریختن مایعات بیش از اندازه درون آن خوداری کنید.

مایعات داغ را قبل از ریختن درون محفظه ، در دمای اتاق خنک کنید . قبل از ریختن مواد غذایی منجمد شده ، آن ها را در دمای اتاق ذوب کنید. مواد غذایی بزرگ را در اندازه های کوچک تر خرد کنید تا تیغه ها راحت تر آن ها را خرد کنند .

هنگام بستن درب بر روی محفظه ، دقت کنید که درب کاملا بسته شده باشد . اکثر دستگاه های غذاساز تا زمانی که درب آن ها به خوبی بسته نشده باشد، قادر به کار کردن نیستند .

بیشتر بخوانید
نحوه مراقبت ، شستشو و تمیز کردن کفپوش پارکت

این دستگاه دارای دکمه هایی مخصوص خرد کردن ، له کردن و رنده کردن هستند. در صورتی که دستگاه غذاسازتان دارای بیش از دو دکمه باشد ، بهتر است به دفترچه راهنمای کارخانه تولیدی آن مراجعه کنید .

در بیشتر دفترچه های راهنمای دستگاه های غذاساز ، از شما خواسته می ‎شود که مواد غذایی را به آرامی به داخل محفظه اضافه کنید و در صورتی که دستگاه غذاسازتان ، فاقد لوله بر روی درب آن به منظور اضافه کردن مواد غذایی است ، ابتدا دستگاه را خاموش کرده ، درب محفظه را باز کنید و مواد را اضافه کنید .

نحوه تمیز کردن محفظه غذاساز

پس از اتمام کار با دستگاه غذاساز ، مواد آن را درون ظرفی بریزید و سپس ، قطعات پلاستیکی و تیغه های آن را درون سینک ظرفشوییتان با مایع شوینده بشویید . برای پاک کردن قسمت های برقی از پارچه ای مرطوب استفاده کنید و هرگونه ماده غذایی موجود بر روی آن را تمیز کنید و اجازه دهید محفظه و قطعات جانبی غذاساز قبل از استفاده مجدد کاملا خشک شوند. از خیس کردن قطعات برقی دستگاه با آب به خصوص در زمانی که دستگاه به برق وصل است خودداری کنید.

غذاساز دارای تیغه ها و بخش های متعددی است. به همین دلیل شستشوی آن کار ساده ای نیست. بسیاری اوقات لازم است برای شستشوی آن از ماشین ظرفشویی استفاده کنید. اگر برای تمیز کردن و شستشوی آن از ابزار نامناسب استفاده کنید ، عمر تیغه های غذاساز را کاهش می دهید .

غذا ساز

انواع مختلف دستگاه های غذاساز

دو نوع دستگاه غذاساز وجود دارد :

غذاساز های کوچک و بزرگ .

غذاساز های کوچک معمولا در اندازه های ۱ تا ۳ فنجان گنجایش دارند و کار اصلی آن ها خرد کردن مواد غذایی در حجم کم است . در صورت خریداری این نوع دستگاه های غذاساز ، لازم است که مواد غذایی پر حجم خود را به دو قسمت تقسیم کرده و خرد کنید که در غیر اینصورت ، دستگاه قادر به کار کردن نخواهد بود .

دستگاه های غذاساز بزرگ در اندازه ۵ تا ۲۰ فنجان گنجایش دارند و قادر به خرد کردن و یا له کردن مواد غذایی در حجم بالایی هستند . در صورتی که غالبا حجم بالایی از مواد را خرد و یا رنده می‎ کنید. بهتر است این نوع از دستگاه های غذاساز را تهیه کنید و به طور کلی ، دستگاه مورد نظرتان را با توجه به نیازتان خریداری کرده و از هزینه کردن بی دلیل خودداری کنید .

بیشتر بخوانید
ماجرای استفاده از آهن با نرخ طلا

قدرت دستگاه های غذاساز معمولا بین ۴۰۰ تا ۱۲۰۰ وات است . هرچه میزان قدرت غذاساز بالا تر باشد ، بهتر است و به درد مشاغل سنگین تر مانند سرآشپز ها می ‎خورد . این قابلیت همچنین از داغ شدن موتور دستگاه بعد از اندکی استفاده نیز جلوگیری می ‎کند .

همانطور که گفته شده ، بیشتر دستگاه های غذاساز دارای لوله ای در قسمت درب خود هستند . این ویژگی این امکان را به شما می ‎دهد که مواد را به آهستگی به مخلوط درون محفظه اضافه کرده و بافتی نرم و ابریشمی به آن ببخشید .

نکته مهم در استفاده از این دستگاه این است که در هنگام وصل کردن و یا شستشو تیغه ها ، مراقب انگشتان خود باشید تا آسیبی به آن ها وارد نشود .

 دستگاه های غذاساز

کاربردهای مختلف غذاساز

خمیر کیک با غذاساز

اگر برای تهیه کیک ، همزن برقی ندارید زیاد نگران نباشید .ترکیب آرد و کره در غذاساز فوق العاده است چرا که خمیر نرم و ملایمی در اختیار شما می گذارد. برای تهیه خیر کیک بهتر است از تیغه پلاستیکی غذاساز استفاده کنید . تیغه پلاستیکی از قطعه قطعه شدن خمیر جلوگیری کرده و به قوام بیشتر آن کمک می کند.

چرخ گوشت با غذاساز

اگر به گوشت چرخ شده برای تهیه انواع غذاها نیاز دارید ،توسط غذاساز به سادگی می توان انواع گوشت را در کمترین زمان ممکن کاملاً خرد کرد.

خردکن غذاساز

برخی از غذاها و انواع سالاد به آجیل خرد شده نیاز دارند. کافی است آجیل را درون غذاساز بریزید. چند ثانیه دکمه آن را فشار دهید تا همه چیز به بهترین شکل انجام شود. همچنین برای خرد کردن سبزیجات نیز می توانید از غذاساز استفاده نمایید. برای تهیه یک قرمه سبزی خوشمزه ، سبزی را که خود شسته اید را داخل غذاساز ریخته و چند ثانیه منتظر بمانید.

کوکو و کوفته با غذاساز

خیلی از خانمها رنده کردن پیاز و سیب زمینی را دوست ندارند . برای تهیه کوکو یا کوفته باید همه مواد لازم را پوست کنده، شسته و داخل غذاساز بریزید. در کمتر از یک دقیقه همه مواد باهم ترکیب و خرد می شوند . برای تهیه کوکو و کوفته ، باید از خمیر مخلوط شده و با کیفیت استفاده کنید . خمیر تهیه شده در غذاساز بسیار چسبناک بوده و قوام عالی دارد.

بیشتر بخوانید
راهنمای کامل برای نصب هر نوع پرده

گرفتن کره

بادام زمینی ، تخمه، گردو، بادام یا هر چیز دیگری که قابلیت گرفتن کره داشته باشد را می توان با استفاده از غذاساز ، در کمترین زمان ممکن تهیه کرد. برای تهیه ۱.۵ پیمانه کره بادام زمینی ، کافیست ۲ پیمانه بادام زمینی، ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری عسل یا شکر و اندکی نمک را داخل غذاساز بریزید. باز زدن دکمه مخلوط ، بعد از گذشت ۵ دقیقه ، کره بادام زمینی شما آماده است .

کره گرفتن

تهیه سوپ و سالاد با غذاساز

خرد کردن سبزیجاتی مانند هویج و سالاد همیشه دشوار است. هویج طوری مقاومت می کند که انگار هفت جان دارد. کافی است به غذاساز اعتماد کنید . غذاساز مواد لازم را به صورت نگینی خرد می کند . هویج را پس از خرد شدن نگینی در غذاساز ، به درون قابلمه یا آرام پز بریزد .به همین سادگی !

تهیه بستنی با غذاساز

از غذاساز می توان برای ترکیب مواد اولیه بستنی استفاده کنید . موادی همچون شکلات تخته ای، کره بادام زمینی و انواع میوه ها را به راحتی می توان داخل غذاساز ترکیب کرده و برای تهیه بستنی استفاده کرد.

تهیه لواشک با غذاساز

برای تهیه لواشک نیاز به ترکیب بسیار خوب مواد اولیه و خمیر حاصل از میوه ها دارید. با کمک غذاساز نیازی به جوشاندن میوه ها ندارید. برای تهیه لواشک سالم و بسیار خوشمزه می توانید انواع میوه ها را در غذاساز ترکیب کنید .

غذاساز یک وسیله بسیار پر کاردبرد در منزل است که در تهیه و آماده کردن کمترین مواد غذایی تا تهیه غذای کامل می تواند به شما کمک کند .امروزه با مشغله های بسیار نیاز به صرفه جویی در زمان بسیار احساس می شود . با صرف کمترین زمان می توان آشپزی را به راحتی تبدیل به کار لذت بخش کرد. از طرفی همیشه ترکیب و جا افتادن مواد اولیه نقش بسزایی در تهیه یک غذای خوشمزه ایفا می کند. نگهداری اصولی از یک غذاساز با کیفیت می تواند سالها به شما در آشپزی کمک کند .

رویش مدیا

لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=19253

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها