5

روش تهیه پاستا در سریع ترین زمان

  • کد خبر : 24019
  • 04 مرداد 1400 - 19:22
روش تهیه پاستا در سریع ترین زمان

تهیه پاستا بدون خامه پاستا یک اسم ایتالایی می باشد که برای این غذای فوق العاده لذیذ در نظر گرفته شده است که در انواع مختلف و طرز تهیه های دیگر قابل طبخ می باشد که به جرات می توان گفت که همه ی آن ها طعم های خاص و عالی خود را دارند. سس پاستا […]

تهیه پاستا بدون خامه

پاستا یک اسم ایتالایی می باشد که برای این غذای فوق العاده لذیذ در نظر گرفته شده است که در انواع مختلف و طرز تهیه های دیگر قابل طبخ می باشد که به جرات می توان گفت که همه ی آن ها طعم های خاص و عالی خود را دارند.

پاستا
طرز تهیه پاستا با سس مخصوص

سس پاستا اغلب با خامه تهیه می شود. ما در ادامه برای شما در آشپزخانه رویش بیان کرده ایم چگونه می توان بدون خامه نیز پاستای خوشمزه ای داشته باشید. ما را همراهی کنید تا به طور کامل این طرز تهیه پاستا را مشاهده نمایید :

قبل از همه این مواد را برای درست کردن سس آماده نمایید.

  • سیر:یک حبه (خرد شده)
  • پنیر پارمزان رنده شده:یک پیمانه و نیم
  • جعفری تازه : یک چهارم پیمانه (ریز شده)
  • شیر( برای هر نفر یک لیوان)

طرز تهیه سس برای پاستا

برای این سس تنها باید تابه متوسطی را روی حرارت کم قرار دهید و شیر را داخل آن بریزید تا داغ شود.

بعد جعفری ، سیر و پنیر را به آن اضافه کنید و مرتب هم بزنید.

طرز تهیه پاستا
پاستا با سس آلفردو

مواد لازم برای تهیه پاستا

  • پاستا :۵۰۰ گرم
  • کره :نیم پیمانه
  • سینه مرغ(پخته و تکه تکه شده) :۳۰۰ گرم 
  • جعفری :اندکی برای تزئین
  • نمک و فلفل :به مقدار لازم

طرز تهیه پاستا

در ظرفی مقداری آب بریزید و روی حرارت قرار دهید تا آب به جوش بیاید.

وقتی آب به جوش آمد به آن مقداری نمک و روغن اضافه کنید . بعد پاستا را داخل آب در حال جوشیدن بریزید تا پاستاها بپزند.

در این فاصله یکی دو بار پاستا را هم بزنید.

بیشتر بخوانید
بهترین چاشنی و سس واسه خوشمزه شدن الویه

در فاصله پختن پاستا در آب جوش ، در تابه ای دیگر ، کره بریزید تا بر اثر حرارت آب شود. بعد مرغ را به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید. سپس نمک ، فلفل را به مرغ اضافه کنید و هم بزنید تا مرغ ها طعم دار شوند .

هنگام پخت پاستاها و آبکش کردن آنها، مدام سس شیر را هم میزنیم. سپس پاستاهای پخته شده و مرغ را به سس روی گاز اضافه می کنیم و همزمان با دادن حرارت کم، خوب هم میزنیم تا مخلوط شوند.

بعد از کمی که دیگر شیر در ظرف باقی نماند، پاستای شما آماده است و می توانید سرو کنید.

چند نکته برای طرز تهیه پاستا

  • هر چند سیر تازه عطر بی نظیری به غذای شما میدهد، ولی میتوانید به جای سیر تازه از دو قاشق غذا خوری پودر سیر هم استفاده کنید.
  • جای کره هم میتوان روغن زیتون را جایگزین کرد.در نهایت  برای تزئین از ریحان تازه استفاده کنید تا مزه و جلوه غذای شما چند برابر شود.
  • یادتان باشد شیر تنها داغ شود.

نکات تکمیلی در مورد پاستا

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۳۰دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۱ ساعت میباشد .
پاستا را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب میباشد .

لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=24019

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها