داغ‌ترین‌ها

افشای راز تلخ زندگی ژیلا صادقی برای اولین بار تغییری تو بدنت که میگه مشکل تراکم استخوان داری شوخی بامزه علی صادقی با مسی تفریح جدید سارا نیکای پایتخت ادویه کباب تابه ای مجلسی؛ حتما امتحانش کن ماسکی جادویی برای لایه برداری کامل پوست صورت راز تلخ زندگی نیوشا ضیغمی فاش شد سنگ تمام پیمان معادی برای مریلا زارعی چرا کوبیده مرغ به سیخ نمیچسبه و به دست میچسبه؟ تیره ترین لک صورت را با آب پیاز درمان کنید + ماسک عذرخواهی آقای بازیگر بخاطر توهین زشت به زنان اصل ماجرای پارسا پیروزفر و بهاره مصدقیان + عکس جنجالی جوجه کباب رستورانی با چه موادی مزه دار میشه؟ داروهایی که افسردتون میکنن!! رازی که آناهیتا همتی درباره همسرش فاش کرد پیام احساسی نرگس محمدی برای تولد فریبا نادری علت بوی زهم تخم مرغ در املت و نیمرو + راه حل خطر عمل تغییر رنگ چشم؛ حقیقتی که نمیدونی عکس دیده نشده پارسا پیروزفر و بهاره مصدقیان آموزش پیتزا فوری بدون نیاز به خمیر و فر

4

چرا ماکارونی های من خوشمزه نمیشه؟

  • کد خبر : 24484
  • 22 مهر 1400 - 13:03
چرا ماکارونی های من خوشمزه نمیشه؟

دلیل خوشمزه نشدن ماکارونی های شماماکارونی یکی از خوشمزه ترین غذاهایی است که از محبوبیت بالایی برخوردار بوده و طرفداران بسیار زیادی دارد. برخی از افراد ماکارونی را خوشمزه تر از بقیه می پزند اما برخی دیگر فکر می کنند هیچ وقت ماکارونیشان خوشمزه نمی شود. اگر شما هم این غذای پرطرفدار را خوشمزه طبخ […]


دلیل خوشمزه نشدن ماکارونی های شماماکارونی یکی از خوشمزه ترین غذاهایی است که از محبوبیت بالایی برخوردار بوده و طرفداران بسیار زیادی دارد. برخی از افراد ماکارونی را خوشمزه تر از بقیه می پزند اما برخی دیگر فکر می کنند هیچ وقت ماکارونیشان خوشمزه نمی شود. اگر شما هم این غذای پرطرفدار را خوشمزه طبخ نمی کنید، این بخش از رویش را بخوانید تا دریابید چرا ماکارونی های شما خوشمزه نمی شود. موارد عنوان شده تک موردهایی هستند که هر کدام به تنهایی میتوانند راز خوشمزگی ماکارونی هایی باشند که طبخ میکنید پس تمام موارد یکجا مد نظر نیست و ممکن است چند مورد خاص مربوط به روش پخت ماکارونی توسط شما باشد.ماکارونی را نمی شوییداگر شما بعد از جوشاندن ماکارونی آن را فقط آبکش کنید، ممکن است ماکارونی ها به هم بچسبند اما اگر ماکارونی پخت به وسیله آب سرد آن را آبکش کنید تا نشاسته ماکارونی به خوبی از آن خارج شود و ماکارونی شما خوشمزه تر شود. شستن ماکارونی سبب می شود به راحتی سس ماکارونی به خرد آن رود و مزه فوق العاده ای گیرد.در آب جوش آبلیمو نمی ریزیدبرای اینکه ماکارونی شما رنگ زیباتر و طعم بهتری بگیرد و به هم نچسبد، در قابلمه آب جوش، نمک، زردچوبه و روغن و مقداری آبلیمو بریزید و سپس ماکارونی ها را اضافه کنید تا ماکارونی ها مزه بهتری بگیرد.آب ماکارونی کم استاگر به نسبت آب به ماکارونی اهمیت ندهید و از آب خیلی کمی استفاده کنید، ماکارونی شما چسبنده و لعاب دار می شود.ماکارونی با قطر زیاد استفاده می کنیدماکارونی های با قطر کم میزان نشاسته آنها کمتر است و خیلی زودتر آماده می شوند و همچنین خوشمزه تر هستند پس از این نوع ماکارونی ها استفاده کنید.ماکارونی را در قابلمه کوچک می پزیداگر می خواهید ظاهر ماکرونی شما زیباتر باشد و ماکارونی ها به هم نچسبند، قابلمه بزرگ انتخاب نمایید تا نشاسته های ماکارونی بعد از جدا شدن از ماکارونی دوباره به خرد ماکارونی نرود و باعث چسبندگی ماکارونی نشود.ماکارونی را زیاد هم می زنیدوقتی ماکارونی را درون قابلمه آب جوش می ریزید توجه داشته باشید که نباید ماکارونی ها را زیاد هم بزنید چون باعث می شود ماکارونی شما خمیر شود.از فلفل دلمه ای و سیر استفاده نمی کنیدبرای خوشمزه تر شدن مایه ماکارونی حتما درون آن فلفل دلمه ای ریزشده بریزید. سیر و فلفل دلمه ای در مایه ماکارونی باعث می شود طعم ماکارونی شما از همیشه خوشمزه تر شود.از زعفران استفاده نمی کنیدبرای اینکه ماکارونی عطر و رنگ و طعم بی نظیری بگیرد، یک قاشق چایخوری زعفران دم کرده به مایه آن اضافه کنید.ماکارونی را دم نمی کنیددم کردن ماکارونی سلیقه ای است اما اگر می خواهید ماکارونی ها بافتی نرم و رنگ قرمزتر و طعم بهتری داشته باشند، وقتی ماکارونی به مرحله دم کردن رسید نصف فنجان آب ماکارونی می توانید اضافه کنید.سویا را خیس نمی کنیداگر قرار است مایه ماکارونی را با سویا درست کنید، یکی از نکات خوشمزه شدن ماکارونی با سویا این است که سویا ها را در مقداری آب یا شیر خیس کنید. هر چه سویا بیشتر بماند، هم طعم بهتری می گیرد زیرا خیس کردن سویا در شیر طعم لذیذی به سویا می بخشد و طعم خاص سویا را که برای برخی خوشایند نیست، کاملا از بین می برد.از گوشت استفاده نمی کنیدبرخی از افراد به هر دلیلی ماکارونی با سویا را دوست ندارند و آن را خوشمزه نمی دانند، اگر جزو این دسته هستید از گوشت چرخ کرده مخلوط گوسفند و گوساله یا مرغ در آن استفاده کنید.از پیاز داغ کم استفاده می کنیدبرای خوشمزه شدن مایه ماکارونی میزان پیاز باید زیادتر باشد.از ادویه ها غافل می شویدیکی از نکاتی که سبب می شود ماکارونی شما خوشمزه نشود، این است که شما از ادویه استفاده نمی کنید. استفاده از آویشن، زردچوبه و فلفل و مقداری سبزی معطر تازه یا خشک طعم ماکارونی را بی نظیر می کند.از قارچ استفاده نمی کنیداگر می خواهید به مایه ماکارونی طعم خاص تری دهید، حتما از قارچ نیز استفاده نمایید. قارچ می تواند جایگزین گوشت باشد. رب گوجه فرنگی شما خوب نیستاگر رب گوجه فرنگی شما کهنه باشد و مزه کپک بدهد و یا خیلی ترش و شیرین باشد، ماکارونی شما خوشمزه نمی شود پس حتما از رب خانگی و مرغوب استفاده کنید و پس از آماده کردن مایه ماکارونی رب افزوده و اجازه دهید ربتان سرخ شود.پنیر را فراموش می کنیدیکی از رازهای خوشمزه شدن ماکارونی استفاده از پنیر است. استفاده از پنیر پارمزان رنده شده روی ماکارونی در هنگام سرو، یک راز خوشمزه شدن ماکارونی است که با آن می توانید حسابی خودتان و اطرافیانتان را غافلگیر کنید.ماکارونی شما قوام ندارداگر می خواهید ماکارونی، قوام بیشتری بگیرد و خوشمزه شود، در سس آن، از آبی که ماکارونی را در آن پخته اید، بریزید.از معجزه ته دیگ غافل می شویداز نظر همه مردم ماکارونی خوشمزه است که ته دیگ بی نظیری داشته باشد پس برای اینکه ته دیگ سیب زمینی ویژه ای داشته باشید، ابتدا سیب زمینی ها را مقداری با روغن زیتون سرخ کنید و سپس مقداری کنجد به ته قابلمه بریزید و سیب زمینی ها را روی آنها قرار دهید.

بیشتر بخوانید
طرز تهیه ترشی چغاله بادام بی نهایت خوشمزه
لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=24484

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها