1

ترفند بی نظیر برای تهیه کباب کوبیده رستورانی در منزل

  • کد خبر : 24508
  • 23 مهر 1400 - 13:13
ترفند بی نظیر برای تهیه کباب کوبیده رستورانی در منزل

کباب کوبیده رستورانی کباب کوبیده از غذاهای مجلسی ایرانی می باشد که طرفداران زیادی دارد. شما می توانید با در نظر گرفتن برخی نکات این غذای لذیذ را به آسانی تهیه کنید و از طعم آن لذت ببرید. طرز تهیه این غذای لذیذ را در رویش بخوانید.مواد لازم کباب کوبیده اصیلمواد لازم میزان لازمقلوه گاه […]


کباب کوبیده رستورانی کباب کوبیده از غذاهای مجلسی ایرانی می باشد که طرفداران زیادی دارد. شما می توانید با در نظر گرفتن برخی نکات این غذای لذیذ را به آسانی تهیه کنید و از طعم آن لذت ببرید. طرز تهیه این غذای لذیذ را در رویش بخوانید.مواد لازم کباب کوبیده اصیلمواد لازم میزان لازمقلوه گاه گوسفند۵۰۰ گرمگوشت گردن و یا راسته گوساله ۵۰۰ گرمپیازآب گرفته شده۲۵۰ گرمنمک۱۳ گرمفلفل قرمزنیم گرمفلفل سیاه ۳ گرمگوجه و فلفل به میزان دلخو.اهزعفران دم کرده۲قاشق غذا خوریطرز تهیه کباب کوبیده رستورانی مرحله اول : ابتدا به گوشت خردشده (نمک،فلفل سیاه، فلفل قرمز ) را اضافه کنید و خوب ورز دهید. مرحله دوم : گوشت را در چرخ گوشت بریزید و با دنده نخودی یا درشت ، چرخ کنید. حدود ۳ دقیقه با دستمرحله سوم : پیاز را نیز پوست بگیرید خرد کنید و با چرخ گوشت و یا رنده ، رنده کنید و حدود ۲ الی ۳ ساعت در یخچال قرار دهید تا اسید آن کاهش پیدا کند و کمی تلخی آن گرفته شود. گوشت را نیز سلفون بکشید ودرون یخچال قرار دهید.مرحله چهارم : پیاز را از یخچال خارج کنید و با کمک یک پیاز آب آن را بگیرید سپس وزن کنید تا حدود ۲۵۰ گرم باشد.مرحله پنجم : پیاز را به گوشت اضافه کنید و دهنه چرخ گوشت را با دهنه کبریتی عوض کنید.مرحله ششم : مواد را ورز دهید و با چرخ گوشت آن را چرخ کنید. مرحله هفتم : زعفران دم کرده را به گوشت اضافه کنید و ورز دهید تا زعفران ترکیب شود. هنگام چنگ زدن حواستان باشد که مواد را بچسبانید کف ظرف و چنگ بزنید نه اینکه در هوا چنگ بزنید.روی گوشت را سلفون بکشد و حدود ۲ ساعت بگذارید تا بماندمرحله هشتم : حدود ۱۲۰ گرم گوشت بردارید و به صورت استوانه در بیاورید و سیخ را از وسط آن رد کنید. مرحله نهم : حدود دو انگشت مواد باید از سر سیخ فاصله داشته باشد. با باز و بسته کردن دست کباب را از بالا به سمت پایین سوق دهید. برای اینکه این کار برای شما راحت تر شود کمی دست خود را با آب خیس کنید.مرحله دهم : از دو طرف این کار را انجام دهید سپس با کمک شست و انگشت اشاره با فشار کم شروع به بند زدن بکنید. مرحله یازدهم : گوجه ها و فلفل را نیز شسته و به سیخ بزنید. مرحله دوازدهم:زغال ها را حاضر کنید و سیخ کباب و گوجه را روی آن بچینید. مرحله سیزدهم : هر پنج ثانیه یک بار سیخ کباب ها را بچرخانید تا کاملا مغز پخت شود. توجه داشته باشید که مدام باید با باد بزن باد بزنید تا شعله پخش شود. نکات مهم در تهیه کباب کوبیده : شما می توانید مقدار کره را با اندکی زعفران آب کنید و با کمک فرچه روی کباب بزنید. انتخاب گوشت تاثیر فراونی روی کیفیت کباب دارد. شما می توانید کمی پودر سیر نیز به مواد گوشت اضافه کنید. اضافه کردن بدون وقفه پیاز پس از رنده کردن به گوشت طعم دلپذیر کباب رستورانی را به شما نمی دهد. شما می توانید کمی سماق نیز بع مواد اضافه کنید. افزودن کمی آب نارنج می تواند طعم خوبی به کباب کوبیده بدهد.

بیشتر بخوانید
شام شب عید نوروز در کشورهای مختلف
لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=24508

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها