داغ‌ترین‌ها

راز تلخ زندگی نیوشا ضیغمی فاش شد سنگ تمام پیمان معادی برای مریلا زارعی چرا کوبیده مرغ به سیخ نمیچسبه و به دست میچسبه؟ تیره ترین لک صورت را با آب پیاز درمان کنید + ماسک عذرخواهی آقای بازیگر بخاطر توهین زشت به زنان اصل ماجرای پارسا پیروزفر و بهاره مصدقیان + عکس جنجالی جوجه کباب رستورانی با چه موادی مزه دار میشه؟ داروهایی که افسردتون میکنن!! رازی که آناهیتا همتی درباره همسرش فاش کرد پیام احساسی نرگس محمدی برای تولد فریبا نادری علت بوی زهم تخم مرغ در املت و نیمرو + راه حل خطر عمل تغییر رنگ چشم؛ حقیقتی که نمیدونی عکس دیده نشده پارسا پیروزفر و بهاره مصدقیان آموزش پیتزا فوری بدون نیاز به خمیر و فر جواب رٌک نعیمه نظام دوست درباره دلیل ازدواج نکردنش راز سفت و خشک نشدن کوبیده مرغ رستورانی دلتنگی منوچهر هادی برای صاحب این عکس عاشقانه طرز تهیه دیزی سنگی لعاب دار خوشمزه روی گاز عکس ساختگی رضا داوودنژاد و عسل بدیعی ماسکی برای پاکسازی تمام پوستهای مرده

2

طرز تهیه گاناش شکلاتی خوشمزه و لذیذ در خانه

  • کد خبر : 24620
  • 29 مهر 1400 - 14:38
طرز تهیه گاناش شکلاتی خوشمزه و لذیذ در خانه

گاناش شکلاتیگاناش در واقع یک روکش شکلاتی است که برای کیک شیرینی و روی بستنی استفاده می شود. گاناش بسیار سریع و آسان تهیه می شود و در شیرینی پزی بسیار کاربردی است. طرز تهی گاناش را در این بخش از آشپزی رویش بخوانید. مواد لازم گاناش شکلاتیمواد لازم میزان لازم خامه۲۰۰ گرموانیلنوک قاشق چایخوریشکلات […]


گاناش شکلاتیگاناش در واقع یک روکش شکلاتی است که برای کیک شیرینی و روی بستنی استفاده می شود. گاناش بسیار سریع و آسان تهیه می شود و در شیرینی پزی بسیار کاربردی است. طرز تهی گاناش را در این بخش از آشپزی رویش بخوانید. مواد لازم گاناش شکلاتیمواد لازم میزان لازم خامه۲۰۰ گرموانیلنوک قاشق چایخوریشکلات تخته ای۲۵۰ گرمکره۲۰ گرمطرز تهیه گاناش شکلاتیمرحله اول : شکلات ها ریز خرد کنید. انتخاب شکلات تاثیر مستقیمی بر کیفیت گاناش شما دارد میزانی شیرینی و تلخی گاناش نیز بسته به درصد شکلات دارد. مرحله دوم : خامه و کره را در یک شیر داغ کن نچسب بریزید و هم بزنید سپس روی حرارت قرار دهید . مرحله سوم : مواد را مدام هم بزنید تا در یکدیگر حل شوند سپس وانیل را به آن اضافه کنید. مرحله چهارم : شکلات های خرد شده را نیز به خامه و کره اضافه کنید و هم بزنید تا شکلات ها نیز آب شوند و یک کرم روان به دست بیاید. گاناش حاضر است. نکات مهم در تهیه گاناش شکلاتیاگر میزان خامه و شکلات یک اندازه باشد گاناش روان می شود. اگر شکلات دو برابر خامه با شد غلیظ می شود و با کمک ماسوره می توان آن را روی کیک بریزید.اگر شکلات نصف خامه باشد می توان از آن به عنوان سس استفاده کرد.

بیشتر بخوانید
راز خانم هایی که آبگوشت شون معروفه
لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=24620

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها