داغ‌ترین‌ها

افشای راز تلخ زندگی ژیلا صادقی برای اولین بار تغییری تو بدنت که میگه مشکل تراکم استخوان داری شوخی بامزه علی صادقی با مسی تفریح جدید سارا نیکای پایتخت ادویه کباب تابه ای مجلسی؛ حتما امتحانش کن ماسکی جادویی برای لایه برداری کامل پوست صورت راز تلخ زندگی نیوشا ضیغمی فاش شد سنگ تمام پیمان معادی برای مریلا زارعی چرا کوبیده مرغ به سیخ نمیچسبه و به دست میچسبه؟ تیره ترین لک صورت را با آب پیاز درمان کنید + ماسک عذرخواهی آقای بازیگر بخاطر توهین زشت به زنان اصل ماجرای پارسا پیروزفر و بهاره مصدقیان + عکس جنجالی جوجه کباب رستورانی با چه موادی مزه دار میشه؟ داروهایی که افسردتون میکنن!! رازی که آناهیتا همتی درباره همسرش فاش کرد پیام احساسی نرگس محمدی برای تولد فریبا نادری علت بوی زهم تخم مرغ در املت و نیمرو + راه حل خطر عمل تغییر رنگ چشم؛ حقیقتی که نمیدونی عکس دیده نشده پارسا پیروزفر و بهاره مصدقیان آموزش پیتزا فوری بدون نیاز به خمیر و فر

3

۸ اشتباه آشپزی که میتونه غذا رو مسموم کنه

  • کد خبر : 25146
  • 26 آبان 1400 - 17:21
۸ اشتباه آشپزی که میتونه غذا رو مسموم کنه

اشتباهات آشپزی که غذایتان را سمی می کندمتخصصان سلامت عاداتی را نام برده اند که می تواند باعث ایجاد خطراتی برای سلامتی شود و غذا را سمی کند که در این قسمت از بهداشت و سلامت رویش این اشتباهات را به شما توضیح می دهیم، پس بهتر است کمی انتقاد پذیر باشید و اشتباهات زیر […]


اشتباهات آشپزی که غذایتان را سمی می کندمتخصصان سلامت عاداتی را نام برده اند که می تواند باعث ایجاد خطراتی برای سلامتی شود و غذا را سمی کند که در این قسمت از بهداشت و سلامت رویش این اشتباهات را به شما توضیح می دهیم، پس بهتر است کمی انتقاد پذیر باشید و اشتباهات زیر را بخوانید تا در صورت نیاز آنها را متوقف کنید.پخت غذا با روغن های اشتباهپختن غذا با روغن زیتون یک روش عالی است اما این روش فقط برای بعضی از غذا ها جواب می دهد یا به عنوان مثال روغن نارگیل روغنی سالم است اما در مصرف آن مخصوصاً برای بعضی غذاها نباید زیاده روی کنید. پس سالم ترین روغن برای آشپزی چیست؟ بهترین حالت این است که شما چند روغن مختلف در منزل داشته باشید و به یکباره از یک نوع روغن به مقدار زیادی خریداری نکنید.زیاد از حد داغ کردن روغن های سالمروغن هایی مثل روغن زیتون برای دسر و سالاد سالم تر هستند اما بعضی از افراد بیش از حد این روغن ها را داغ می کنند که باعث می شود مواد مغذی آن ها با حرارت از بین برود و این یک اشتباه بزرگ است و به جای اینکه به بدن شما فایده برساند، باعث آسیب آن می شود.سرخ کردن زیاد غذاسرخ کردن مواد غذایی باعث خوشمزه شدن آن ها می شود اما خوردن غذاهایی که بیش از حد سرخ شده اند اصلاً برای سلامتی شما مفید نیست. عمل سرخ کردن برای غذاهای سالم مثل سبزیجات باعث می شود که چربی ناسالم در آنها ایجاد شود؛ بنابراین بهتر است تا جایی که می توانید از خوردن غذاهای سرخ کردنی صرف نظر کنید.پختن بیش از حد گوشتقطعاً که گوشت خام و یا گوشتی که کم پخته شده باشد، برای سلامتی مضر است اما پختن بیش از حد گوشت و یا دمای بالای ۳۰۰ درجه فارنهایت برای گوشت هم برای بدن آسیب زا است. پس باید مراقب باشید که حد تعادل را فراموش نکنید، در غیر این صورت آنزیم هایی در گوش فعال می شوند که سرطان زا هستند.استفاده زیاد از نمکنمک ادویه مورد علاقه اکثر افراد است و معمولاً بسیاری از مردم دنیا از آن بیش از حد مجاز استفاده می کنند اما سدیم موجود در نمک به شدت برای بدن آسیب زا است و بهتر است آن را به حد متعادل استفاده کنید. اگر هم هرگز از نمک استفاده نکنید، قطعاً بدن تان با کمبود سدیم مواجه می شود. پس همیشه باید به دنبال نقطه تعادل باشید. معمولاً مصرف روزانه نمک برای هر فرد نباید بیش از یک قاشق چای خوری باشد.اضافه کردن مقدار زیادی شکرقطعاً شکر جزء طعم دهنده های مورد علاقه بسیاری از افراد است. زیرا بسیاری از افراد خوردن دسرها، سس ها و غذاهای شیرین را دوست دارند اما اضافه کردن مقدار زیادی شکر برای بدن آسیب زا است و قطعاً منجر به مشکلات زیادی خواهد شد. البته شیرین کننده های طبیعی مانند عسل یا شیره مناسب هستند اما در مصرف آنها هم نباید زیاده روی کنید.استفاده از غذای فریز شده و آماده شده از قبلشاید وسوسه شوید که تعداد زیادی از روزهای هفته از غذای فریز شده و آماده استفاده کنید. البته این غذا ها باعث می شود که کارتان سریع تر راه بیفتد اما خاصیتی برای بدن ندارند و حتی آسیب هم وارد می کنند. زیرا مواد نگهدارنده داخل آن ها وجود دارد. به جای آن بهتر است به دنبال گزینه های سالم تری مثل سبزیجات، میوه و تخم مرغ باشید.استفاده از نوع کم چرب در هر ماده غذاییقطعاً ما می دانیم که چربی زیاد برای بدن ضرر دارد اما گاهی اوقات بیش از حد افراط می کنیم و هر چه که می خواهیم خریداری کنیم را از نوع کم چرب خریداری می کنیم که همین هم اشتباه است، زیرا باعث می شود که بدن از لحاظ چربی های سالم دچار کمبود شود.معمولا چربی مثل روغن آووکادو یا ماهی برای بدن خوب است و به قدرت سیستم ایمنی کمک می کند و باعث جذب ویتامین آ می شود. پس مراقب باشید که در هر چیزی هم به دنبال نوع کم چربش نروید و چربی های سالم را فراموش نکنید.

بیشتر بخوانید
ترفند رستوران ها برای رفع شوری قورمه سبزی
لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=25146

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها