1

باهم یه سس کچاپ خونگی معرکه درست کنیم

  • کد خبر : 25222
  • ۳۰ آبان ۱۴۰۰ - ۱۷:۴۹
باهم یه سس کچاپ خونگی معرکه درست کنیم

طرز تهیه سس کچاپ خانگی خوشمزهیکی از انواع چاشنی های خوش طعم و خوشمزه ای که بسیار پرطرفدار و پرمصرف است سس کچاپ می باشد، به خاطر همین قصد داریم دستور سس خانگی کچاپ را با شما کدبانوهای نمناکی به اشتراک بگذاریم.جالب است بدانید این سس بدون مواد افزودنی و زائد همچون روغن، رنگ و […]


طرز تهیه سس کچاپ خانگی خوشمزهیکی از انواع چاشنی های خوش طعم و خوشمزه ای که بسیار پرطرفدار و پرمصرف است سس کچاپ می باشد، به خاطر همین قصد داریم دستور سس خانگی کچاپ را با شما کدبانوهای نمناکی به اشتراک بگذاریم.جالب است بدانید این سس بدون مواد افزودنی و زائد همچون روغن، رنگ و هر ماده مضر دیگری می باشد پس با ما در این بخش از آشپزخانه نمناک همراه باشید تا طرز تهیه این خوشمزه سالم را آموزش ببینید.مواد لازم سس کچاپمواد اولیهمقداررب گوجه فرنگی۱ و ۱.۲ پیمانهپودر خردل۱.۲ قاشق غذاخوریفلفل۱.۸ قاشق غذاخوریشکر قهوه ای ۲ قاشق غذاخوریآب ۲.۳ پیمانهنمک۱.۲ قاشق چایخوریپودر میخک۱.۸ قاشق چایخوریسرکه سیب ۳ قاشق غذاخوریطرز تهیه سس کچاپ به صورت مرحله به مرحلهبرای تهیه سس کچاپ خانگی خوشمزه با دقت مراحل زیر را دنبال کنید:مرحله اولدر اولین مرحله با استفاده از یک ظرف مدرج ۳۵۰ میلی لیتر رب گوجه را داخل آن بریزید این مقدار تقریباً معادل با یک و نیم پیمانه می باشد.مرحله دومدر مرحله بعدی برای تهیه سس کچاپ خانگی اقدام به اضافه کردن نصف قاشق چای خوری نمک، دو قاشق شکر قهوه ای و نصف قاشق پودر دانه خردل کرده و یک هشتم قاشق چای خوری از زردچوبه، فلفل و میخک را نیز به موادتان اضافه نمایید.مرحله سومحالا نوبت این است که مایعات را به مواد تان اضافه کنید بنابراین دو سوم پیمانه آب و سه قاشق سرکه سیب را نیز با ترکیب قبلی مخلوط کنید.مرحله چهارمدر چهارمین مرحله بایستی همه مواد را با هم و با استفاده از یک همزن دستی هم بزنید تا به طور کامل یکدست و یکنواخت شوند. چنانچه مشاهده کردید مواد غلیظ است می توانید آب بیشتری به آن اضافه کنید، سپس اقدام به چشیدن سس کرده و اگر نیاز بود نمک اضافه نمایید.در نهایت سس به دست آمده را داخل یک ظرف شیشه ای که درب محکمی دارد بریزید و آن را به مدت چند ساعت داخل یخچال قرار دهید چراکه این کار باعث می شود سس کچاپ طعم لذیذی به خود بگیرد.فوت و فن حرفه ای ها در تهیه سس کچاپمی توانید شکر سفید را جایگزین شکر قهوه ای کنید.چنانچه می خواهید سس گرم داشته باشید می توانید با اضافه کردن ۱.۳ پیمانه آب، سس را روی حرارت بگذارید تا چند غل بزند.در اضافه کردن نمک احتیاط لازم را به جا آورید و با کم کم افزودن آن به طعم مطلوب سس برسید.با این روش تهیه، سس کچاپ شما تا سه هفته در یخچال ماندگاری دارد.طبق ذائقه خود با کمی اضافه کردن مقدار آب می توانید غلظت سس را تغییر دهید.برای اینکه سسی که درست کرده اید به اندازه کافی تند باشد می توانید از فلفل چیلی پودر شده و یا پودر فلفل قرمز به مقدار دلخواه و بیشتر از حد معمول استفاده کنید.جوز هندی و دارچین از جمله ادویه های خوش عطر دیگری هستند که در خاص بودن طعم سس خانگی تاثیر گذار هستند.

بیشتر بخوانید
پیشنهاد وعده غذایی [شام ، ناهار، صبحانه] 12 تیر
لینک کوتاه : https://rouiesh.ir/?p=25222

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها