7

دستور تهیه “پرده پلو” به روش سنتی ترکیه ای

  • کد خبر : 25378
  • 08 آذر 1400 - 18:29
دستور تهیه “پرده پلو” به روش سنتی ترکیه ای

طرز تهیه پرده پلوپرده پلو یکی از انواع غذاهای خوشمزه و زیبای ترکی است که مواد اصلی آن برنج در کنار مخلفات دیگر است. البته این غذا با مواد بسیار متنوعی تهیه می شود و شما می توانید داخل پرده پلو هر غذایی که دوست دارید مانند مرغ ، عدس و یا ماکارونی قرار دهید.مواد […]


طرز تهیه پرده پلوپرده پلو یکی از انواع غذاهای خوشمزه و زیبای ترکی است که مواد اصلی آن برنج در کنار مخلفات دیگر است. البته این غذا با مواد بسیار متنوعی تهیه می شود و شما می توانید داخل پرده پلو هر غذایی که دوست دارید مانند مرغ ، عدس و یا ماکارونی قرار دهید.مواد لازم برای ۴ نفربرنج :۴ پیمانهسینه مرغ :۴۰۰ گرمقارچ :۲۵۰ گرمفلفل دلمه ای رنگی :۴ قاشق غذاخوریپیاز:۱ عدد بزرگنمک و فلفل سیاه :به مقدار کافیزعفران دم کرده :۴ قاشق غذاخوریشوید خشک :۴ قاشق غذاخوریادویه پلویی :به مقدار کافیزردچوبه و روغن :به مقدار کافیمواد لازم برای خمیرآرد :۱٫۵ پیمانهمایه خمیر:نصف قاشق مرباخوریماست :نصف لیوانروغن مایع :۲ قاشق غذاخوریشکر :نصف قاشق چایخورینمک :نصف قاشق چایخوریپرده پلو با مرغ و قارچدستور پخت پرده پلوبرنج را بشویید و با مقداری نمک و آب برای چند ساعت خیس دهید.سپس داخل کاسه بزرگی مواد لازم برای تهیه خمیر را با هم مخلوط کنید و هم بزنید تا خمیری یکدستی به وجود بیاید و به دست نچسبد.خمیر را در کاسه ای چرب شده قرار دهید و روی آن را با سلفون بپوشانید تا در دمای محیط به مدت نیم ساعت استراحت کند.در این فاصله سینه مرغ را به صورت نواری یا نگینی خرد کنید و به آن زعفران دم کرده ، مقداری نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پیاز خرد شده و یک لیوان آب اضافه کنید و داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید تا گوشت مرغ بپزد.در این فاصله قارچ و فلفل دلمه ای را بشویید به صورت نگینی خرد کنید.پس از اینکه آب درون قابلمه تبخیر شد ،مقداری روغن به مرغ اضافه کنید و بعد قارچ و فلفل دلمه ای را داخل آن بریزید و سرخ کنید.مخلوط گوشت مرغ و سبزیجات آماده شده را کنار بگذارید.در ادامه یک قابلمه مناسب را تا نیمه پر از آب کنید و روی حرارت بالا قرار دهید تا آب داخل آن به جوش بیاید، سپس یک قاشق غذاخوری روغن به آب جوش اضافه کنید.برنج خیس شده را به قابلمه آب جوش اضافه کنید و بعد از اینکه برنج نیم پز شد ، آن را آبکش کنید.کف قابلمه مورد نظرتان را با روغن چرب کنید .خمیر استراحت داده شده را روی سطح کارتان قرار دهید و کمی ورز دهید.سپس با کمک وردنه خمیر را باز کنید و داخل قابلمه چرب شده به صورتی که تمام دیواره های داخلی قابلمه را بپوشاند قرار دهید.در این مرحله کمی از برنج را کف قابلمه بریزید و روی برنج کمی شوید خشک و ادویه پلویی بپاشید.سپس روی آنها مخلوط گوشت مرغ و سبزیجات را بریزید و این ترتیب را تا تمام شدن تمام مواد به صورت لایه ای ادامه دهید. لایه آخر مانند لایه اول باید بابرنج پوشیده شود.در آخر نصف استکان آب و روغن ، روی برنج بریزید و اطراف خمیرها را در وسط قابلمه مانند بقچه بسته ، طوری که روی برنج را به طور کامل بگیرد جمع کنید.زیر قابلمه شعله پخش کن قرار دهید و حرارت را ملایم کنید تا برنج دم بکشد.بعد از ۴۵ دقیقه تا یک ساعت برنج به طور کامل دم میکشد.برای اینکه سمت بالایی پرده پلو نیز طلایی شود ، آن را از قابلمه خارج کنید و به صورت برعکس مجددا درون قابلمه قرار دهید تا برای چند دقیقه سرخ شود.پرده پلو آماده شده را در ظرف مورد نظرتان بکشید و سرو کنید.پرده پلو خوشمزه و اصل ترکیهنکته:به جای استفاده از خمیر از نان رگاگ یا خمیر یوفکا نیز میتوانید استفاده کنید.

بیشتر بخوانید
دسرهای خوشمزه ای که تو پاییز خیلی میچسبه
لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=25378

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها