داغ‌ترین‌ها

تفریح جدید سارا نیکای پایتخت ادویه کباب تابه ای مجلسی؛ حتما امتحانش کن ماسکی جادویی برای لایه برداری کامل پوست صورت راز تلخ زندگی نیوشا ضیغمی فاش شد سنگ تمام پیمان معادی برای مریلا زارعی چرا کوبیده مرغ به سیخ نمیچسبه و به دست میچسبه؟ تیره ترین لک صورت را با آب پیاز درمان کنید + ماسک عذرخواهی آقای بازیگر بخاطر توهین زشت به زنان اصل ماجرای پارسا پیروزفر و بهاره مصدقیان + عکس جنجالی جوجه کباب رستورانی با چه موادی مزه دار میشه؟ داروهایی که افسردتون میکنن!! رازی که آناهیتا همتی درباره همسرش فاش کرد پیام احساسی نرگس محمدی برای تولد فریبا نادری علت بوی زهم تخم مرغ در املت و نیمرو + راه حل خطر عمل تغییر رنگ چشم؛ حقیقتی که نمیدونی عکس دیده نشده پارسا پیروزفر و بهاره مصدقیان آموزش پیتزا فوری بدون نیاز به خمیر و فر جواب رٌک نعیمه نظام دوست درباره دلیل ازدواج نکردنش راز سفت و خشک نشدن کوبیده مرغ رستورانی دلتنگی منوچهر هادی برای صاحب این عکس عاشقانه

3

طرز تهیه بی نظیر برای فلافل خانگی جا افتاده

  • کد خبر : 25398
  • 09 آذر 1400 - 18:29
طرز تهیه بی نظیر برای فلافل خانگی جا افتاده

طرز تهیه فلافل خوشمزه و تردفلافل از غذاهای معروف جنوب ایران می باشد ، اصالت این غذا عربی است ولی در سراسر جهان معروف و پر طرفدار می باشد ; این غذا طرز تهیه های متعدد و متفاوتی دارد در این مطلب ما چند طرز تهیه فلافل را به شما آموزش می دهیم.دستور تهیه اولبرای […]


طرز تهیه فلافل خوشمزه و تردفلافل از غذاهای معروف جنوب ایران می باشد ، اصالت این غذا عربی است ولی در سراسر جهان معروف و پر طرفدار می باشد ; این غذا طرز تهیه های متعدد و متفاوتی دارد در این مطلب ما چند طرز تهیه فلافل را به شما آموزش می دهیم.دستور تهیه اولبرای تهیه این فلافل نیاز به ۴۰۰ گرم نخود داریم که با مواد لازم گفته شده ترکیب کنیم.مواد لازم فلافل :مواد لازمنخود۴۰۰ گرمپیاز۱ عدد بزرگسیر۲ عددرب گوجه فرنگی ۱ ق غ زردچوبه۱ ق چپودر فلفل قرمز۱/۲ ق چپودر فلفل سیاه۱ ق چبیکینگ پودر ۱ق چنمک به مقدار کافیطرز تهیه فلافل دستور تهیه اول :مرحله اول : ابتدا باید نخود را از شب قبل در آب خیس دهید و طی آن چندین بار آب آن را تعویض کنید تا نفخ و بوی نخود گرفته شود.مرحله دوم : بعد از اینکه نخود ها را از آب خارج کردید داخل چرخ گوشت بریزید و کاملا چرخ کنید.این کار را دوبار انجام دهید.یعنی مجددا نخودهای چرخ شده را داخل چرخ گوشت بریزید و چرخ کنید.مرحله سوم : در آخر داخل چرخ گوشت سیر و پیاز پوست کنده شده را هم بریزید و همراه با نخودها چرخ کنید.مرحله چهارم : بعد از این مرحله به مواد چرخ شده، رب گوجه فرنگی را اضافه کنید .مرحله پنجم :ادویه ها که شامل (زردچوبه ،فلفل سیاه،فلفل قرمز، نمک ، بکینگ پودر) مبه همراه همه ادویه های گفته شده اضافه کنید و با دست کاملا مواد را با هم مخلوط کنید. مرحله ششم :در ظرفی مناسب پخت ، به اندازه کافی روغن بریزید به طوری که فلافل ها داخل آن غوطه ور شوند. مرحله هفتم :روغن را روی حرارت کم قرار دهید تا کاملا داغ شود. مرحله هشتم :سپس مواد فلافل را با قالب فلافل زن و یا با دست فرم دهید و داخل روغن بریزید تا کاملا دو طرف فلافل ها طلایی شود.روش دوم تهیه فلافل در منزلفلافل طرز تهیه های متنوعی دارد در ادامه با یکی از ساده ترین طرز تهیه های این غذای خوشمزه را به شما آموزش می دهیم. مواد لازممواد لازمنخود ۴۰۰ گرم پیاز ۱ عدد سیر۳ تا ۴ حبه جعفری ۵۰ گرم گشنیز۲۵ گرم نمکبه میزان لازمفلفل سیاه ، فلفل قرمز به میزان دلخواه زردچوبه۱ قاشق چایخوریطرز تهیهمرحله اول : برای شروع لازم است نخود ها را از ۲۴ ساعت قبل در آب خیس دهید و چندین بار آب آن را عوض کنید .سپس داخل ظرفی مناسب نخود ها را با ادویه ها مخلوط کنید.مرحله دوم : جعفری و گشنیز را هم ساطوری کنید و به مخلوط نخود اضافه کنید.مرحله سوم :سپس مواد را با گوشت کوب برقی کاملا له کنید تا به حالت پوره ای در بیاید.مرحله چهارم :فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا همان ۳۶۰ درجه فارنهایت گرم کنید.مرحله پنجم :سینی فر را چرب کنید و مواد فلافل را با قاشق های اسکوپ بستنی اندازه کنید و در بین دستتان شکل دهید .مرحله ششم :سپس داخل سینی بچینید و کمی هم روی فلافل ها روغن اسپری کنید.مرحله هفتم :سینی فلافل ها را داخل فر گرم شده قرار دهید و اجازه دهید تا کاملا قهوه ای شود.تقریبا ۳۵ دقیقه زمان لازم است تا فلافل ها پخته شوند.رسپی خوشمزه فلافلفلافل از محبوب ترین غذا ها در خاورمیانه می باشد که بسیار ترد و لذیذ می باشد. شما می توانید این غذای پر طرفدار را برای خانواده تان تهیه کنید و از طعم آن لذت ببرید.مواد لازممواد لازمنخود ۵۰۰ گرمپیاز یک عدد بزرگسیر۳ تا ۵ حبهجعفرینصف دستهگشنیز۱/۳ دستهپودر سوخاری۴ ق غ معادل ۳۰ گرم پودر پاپریکا۱ ق غنمک۱و ۱/۴ ق غفلفل سیاه۱/۴ ق غپودر زیره ۱ ق غجوش شیرین ۲ ق غطرز تهیهمرحله اول :نخود را از یک شیانه روز قبل تر با آب ولرم خیس دهید و مدام آب آن را عوض کنید. مرحله دوم :بعد از آماده شدن نخودها آن را آبکش کنید و به همراه ادویه ها ، پیاز،سیر ، و سبزی ها داخل دستگاه مخلوط کن و یا غذا ساز بریزید تا کاملا باهم میکس شوند. مرحله سوم : بعد از مخلوط شدن مواد آنها را داخل ظرف مناسبی بریزید و به آن پودر سوخاری اضافه کنید و کاملا با دست مخلوط کنید. مرحله چهارم :در ظرف را با سلفون ببندید و به مدت یک ساعت داخل یخچال قرار دهید. مرحله پنجم :بعد از استراحت کردن و منسجم شدن مواد فلافل ، داخل قابلمه ای مناسب به مقدار زیادی روغن قرار دهید و روی حرارت کم بگذارید تا روغن کاملا داغ شود و به دمای ۱۸۰ درجه برسد. مرحله ششم :مواد فلافل را به اندازه توپ پینگ پنگ و به صورت یکسان شکل دهید و داخل روغن داغ شده قرار دهید. مرحله هفتم :بعد از ۳ تا ۴ دقیقه که فلافل ها سرخ شدند و به رنگ قهوه ای در آمدند، آنها را روی کاغذ روغن گیر قرار دهید تا روغن اضافه آنها گرفته شود. طرز تهیه آسان فلافلفلافل یکی از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار جنوب کشورمان است که به دلیل طعم بسیار خوبش در تمام کشور فراگیر شده است. البته اصالت فلافل متعلق به کشورهای عربی می باشد.مواد لازممواد لازمنخود۷۰۰ گرم پیاز۲ عدد سیر۵ حبه سیب زمینی ۱ عدد جعفری ساطری شده کمی پودر مغز نان باگت۳ ق غ نمک ، فلفل به میزان دلخواهزردچوبه۱ قاشق چایخوری سر پرطرز تهیهمرحله اول :نخود را از ۴۸ ساعت قبل خیس کنید و چندین بار آب آن را تعویض کنید تا نفخ آن کاهش یابد. مرحله دوم :بعد از آماده سازی نخود ، پیاز، سیر و سیب زمینی را پوست بکنید و با رنده رنده کنید. مرحله سوم :آبشان را بگیرید و به همراه نخود و جعفری داخل دستگاه چرخ گوشت بریزید تا همه مواد با هم میکس شوند. مرحله چهارم :مواد چرخ شده را ۱۰ دقیقه با دست ورز دهید تا حالت چسبندگی پیدا کنند .سپس روی مواد را بپوشانید و به مدت نیم ساعت در یخچال قرار دهید. مرحله پنجم :بعد از استراحت مواد فلافل ، آنها را با قالب مخصوص فلافل فرم دهید و در روغن داغ شده و با حرارت کم سرخ کنید. مرحله ششم :فلافل ها را به همراه نان باگت ، گوجه فرنگی ، خیار شور ، ترشی کلم قرمز و ترشی انبه سرو کنید و از خوردن آن لذت ببرید.نکاتپس از خوردن فلافل صرف نوشیدنی گرم مانند چای نعناع می تواند طعم چیشده شدی شما را بسیار دلچسپ تر کند.اگر دوست دارید فلافل تردد تری داشته باشید پیشنهاد میکنیم که به آن یک قاشق چایخوری بکینگ پودر اضافه کنید.هنگامی که میخواهید فلافل را سرخ کنید ، اطمینان داشته باشید که روغن آن داغ شده باشد.چاشنی مناسب برای فلافل می تواند ترشی لیته و سس انبه یا همان خردل باشد.نکات تکمیلی در مورد فلافلفلافل جزو ساندویچ میباشد زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۲۰دقیقه و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۱۰دقیقه میباشد . فلافل را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید . توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب میباشد .

بیشتر بخوانید
طرز تهیه پنیر خامه ای خانگی با شیر و کره
لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=25398

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها