7

چیکار کنیم که کوفته نه وا بره نه سفت بشه؟

  • کد خبر : 25642
  • 21 آذر 1400 - 19:39
چیکار کنیم که کوفته نه وا بره نه سفت بشه؟

ترفندهایی برای جلوگیری از وا رفتن و سفت شدن کوفتهکوفته یکی از غذاهای معروف، قدیمی و پرطرفدار ایرانی است که طرفداران بسیاری دارد. کوفته‌ها بر پایه مواد تشکیل‌دهنده خود به انواع مختلف تقسیم می‌شوند. برای تهیه کوفته ساده از گوشت چرخ‌کرده، برنج، سبزی و… استفاده می شود. وارفتن و سفت شدن کوفته از مشکلاتی است […]


ترفندهایی برای جلوگیری از وا رفتن و سفت شدن کوفتهکوفته یکی از غذاهای معروف، قدیمی و پرطرفدار ایرانی است که طرفداران بسیاری دارد. کوفته‌ها بر پایه مواد تشکیل‌دهنده خود به انواع مختلف تقسیم می‌شوند. برای تهیه کوفته ساده از گوشت چرخ‌کرده، برنج، سبزی و… استفاده می شود. وارفتن و سفت شدن کوفته از مشکلاتی است که برای بسیاری از خانم ها در هنگام تهیه کوفته پیش می آید، در این بخش از آشپزخانه رویش به شما می گوییم که برای وا نرفتن و سفت نشدن کوفته چه کنیم؟علت وا رفتن کوفتهعلت وا رفتن کوفته می‌تواند به دلایل زیر باشد:نا متعادل بودن نسبت مواد مورد استفاده در تهیه کوفته مثلا کم بودن گوشت نسبت به سایر موادچرب بودن بیش از حد گوشتدرست ورز ندادن مواد کوفتهپایین بودن دمای سس هنگام قرار دادن کوفته‌ها در سسجلوگیری از وا رفتن کوفتهبرای جلوگیری از وا رفتن کوفته راهکارهای زیر را به کار ببرید:افزودن آردبرای اینکه کوفته ها وا نروند و حالت چسبنده بگیرند، به مواد اولیه کوفته یک الی دو قاشق غذا خوری آردنخودچی بیافزایید. افزودن آرد نخودچی مانع از وا رفتن کوفته می شود.گرفتن آب پیازبرای اینکه کوفته ها وا نروند و حالت چسبنده بگیرند، آب پیاز را بگیرید و سپس به مواد کوفته بیافزایید و یا پیاز را با رنده درشت رنده کنید تا خیلی آب نداشته باشد.افزودن تخم مرغبرای اینکه کوفته ها وا نروند و حالت چسبنده بگیرند، به گوشت آن توجه کنید، گوشت خیلی چرب سبب وا رفتن کوفته ها می شود و گوشت بدون چربی کوفته ها را خیلی سفت خواهد کرد. اگر گوشت شما خیلی چرب بود، برای جلوگیری از وا رفتن کوفته ها به آن یک عدد تخم مرغ اضافه کنید.چرخ کردن چند باره گوشتبرای اینکه کوفته ها وا نروند و حالت چسبنده بگیرند، گوشت را باید ۲ تا ۳ بار چرخ کنید زیرا گوشت کوفته باید کاملاً نرم و ریز باشد.افزودن سیب زمینی پختهبرای اینکه کوفته ها وا نروند و حالت چسبنده بگیرند،یک عدد سیب زمینی پخته را له کرده و به مایه کوفته اضافه کنید تا سفت شود. بهتر است سیب زمینی را همراه با سایر مواد کوفته مانند لپه چرخ کنید تا مایه کوفته یکنواخت شود.افزودن عدسبرای اینکه کوفته ها وا نروند و حالت چسبنده بگیرند، مقداری عدس خام را چرخ کنید و به مواد اضافه کنید.ورز دادن خوب مواد کوفتهبرای اینکه کوفته ها وا نروند و حالت چسبنده بگیرند، بعد از مخلوط کردن کامل مواد، آنها را به خوبی ۱۰ دقیقه ورز دهید زیرا ورز دادن خوب و کافی باعث جلوگیری از وا رفتن کوفته می‌شود.قرار دادن مواد کوفته در فریزربرای اینکه کوفته ها وا نروند و حالت چسبنده بگیرند، بعد از ورز دادن مواد را حداقل ۱ ساعت داخل فریزر بگذارید، شما هرچه بیشتر کوفته ها را داخل فریزر بگذارید، کوفته ها طعم بهتری خواهند داشت و وا نمی روند.قرار دادن کوفته ها در سس گرمبرای اینکه کوفته ها وا نروند و حالت چسبنده بگیرند، وقتی پیاز داغ به همراه ادویه‌ها و رب گوجه آن را آماده کردید و تفت دادید و به آن آب افزودید، اجازه دهید آب به جوش بیاید و سپس کوفته ها را از فریزر بیرون آورده و آرام داخل آب در حال جوشیدن بریزید. برای جلوگیری از وا رفتن کوفته ها به هیچ عنوان کوفته را داخل سس سرد نیندازید.نگذاشتن درب قابلمهبرای اینکه کوفته ها وا نروند و حالت چسبنده بگیرند، وقتی کوفته ها را داخل سس قرار دادید، ابتدا شعله گاز را زیاد کنید بعد از انداختن کوفته ها سس سریع جوش آید، پس از جوش آمدن ۱۰ دقیقه درب ظرف را نگذارید و بعد از آن حرارت را کم کنید و درب ظرف را بگذارید تا کوفته ها بپزند. برای اینکه کوفته وا نرود از ظرف بزرگ استفاده کنید تا کوفته ها روی هم نباشند.توجه به اندازه سسبرای اینکه کوفته ها وا نروند و حالت چسبنده بگیرند، میزان اندازه مایع سس نباید خیلی کم و خیلی زیاد باشد و نباید به طور کامل کوفته ها پوشیده شده باشد.پرهیز از تکان دادن کوفته هابرای اینکه کوفته ها وا نروند و حالت چسبنده بگیرند، در زمانی که کوفته ها داخل سس در حال جوشیدن هستند، تا ۲۰ الی ۳۰ دقیقه آنها را تکان ندهید زیرا باعث وارفتن کوفته می شود.برای جلوگیری از سفت شدن کوفته چه باید کرد؟یکی دیگر از مشکلات در زمان تهیه کوفته سفت شدن آن است، برای اینکه کوفته ها سفت نشوند:گوشت کوفته نباید کامل بدون چربی باشد و باید دارای کمی چربی باشد اما توجه کنید گوشت خیلی چرب سبب وارفتن کوفته خواهد شد.اگر مواد کوفته مانند برنج و لپه،خام و خیس نکرده باشند، کوفته سفت خواهد شدپس برای جلوگیری از سفت نشدن کوفته برنج و مواد کوفته را از قبل بخیسانید یا نیمه پز کنید تا کوفته سفت نشود.

بیشتر بخوانید
طرز تهیه 2 مدل بستنی رژیمی خوشمزه با موز
لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=25642

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها