داغ‌ترین‌ها

تغییری تو بدنت که میگه مشکل تراکم استخوان داری شوخی بامزه علی صادقی با مسی تفریح جدید سارا نیکای پایتخت ادویه کباب تابه ای مجلسی؛ حتما امتحانش کن ماسکی جادویی برای لایه برداری کامل پوست صورت راز تلخ زندگی نیوشا ضیغمی فاش شد سنگ تمام پیمان معادی برای مریلا زارعی چرا کوبیده مرغ به سیخ نمیچسبه و به دست میچسبه؟ تیره ترین لک صورت را با آب پیاز درمان کنید + ماسک عذرخواهی آقای بازیگر بخاطر توهین زشت به زنان اصل ماجرای پارسا پیروزفر و بهاره مصدقیان + عکس جنجالی جوجه کباب رستورانی با چه موادی مزه دار میشه؟ داروهایی که افسردتون میکنن!! رازی که آناهیتا همتی درباره همسرش فاش کرد پیام احساسی نرگس محمدی برای تولد فریبا نادری علت بوی زهم تخم مرغ در املت و نیمرو + راه حل خطر عمل تغییر رنگ چشم؛ حقیقتی که نمیدونی عکس دیده نشده پارسا پیروزفر و بهاره مصدقیان آموزش پیتزا فوری بدون نیاز به خمیر و فر جواب رٌک نعیمه نظام دوست درباره دلیل ازدواج نکردنش

3

راز خوشمزه شدن کله پاچه های طباخی ها

  • کد خبر : 26618
  • 01 اسفند 1400 - 1:49
راز خوشمزه شدن کله پاچه های طباخی ها

ترفندها و روش های عالی برای خوشمزه شدن کله پاچهکله پاچه یا به قول معروف «کلپچ» یکی از خوشمزه ترین غذاهای ایرانی است که از محبوبیت فراوانی برخوردار است. بیشتر ایرانی ها عاشق خوردن کله پاچه در وعده صبحانه هستند، به همین خاطر کله پاچه را از شب قبل بار گذاشته تا بتوانند به عنوان […]


ترفندها و روش های عالی برای خوشمزه شدن کله پاچهکله پاچه یا به قول معروف «کلپچ» یکی از خوشمزه ترین غذاهای ایرانی است که از محبوبیت فراوانی برخوردار است. بیشتر ایرانی ها عاشق خوردن کله پاچه در وعده صبحانه هستند، به همین خاطر کله پاچه را از شب قبل بار گذاشته تا بتوانند به عنوان صبحانه سرو کنند. اگر کله‌پاچه در لیست غذا‌های محبوبتان قرار دارد اما راز خوشمزه شدنش را نمی دانید و به همین خاطر در صورت هوس کردن کله پاچه صبح زود مجبورید به کله پزی ها مراجعه نمایید، این بخش از آشپزخانه نمناک را بخوانید تا با راز خوشمزه شدن کله پاچه آشنا شوید.چگونه کله پاچه خوشمزه بپزم؟برای خوشمزه شدن کله پاچه نکات زیر را در زمان تهیه آن رعاید کنید:کله پاچه مناسب انتخاب کنیدکله پاچه گوسفند خیلی محبوب تر و خوشمزه تر از کله پاچه گوساله، گاو و بز است و قیمت بالاتری دارد. برای تشخیص کله گوسفند از کله بز به این نکته توجه کنید، در قسمت زیر چشم کله گوسفند دو فرو رفتگی وجود دارد در صورتی که کله بز این فرو رفتگی را ندارد. وجود هر گونه بوی نامطبوع چون عفونت، گندیدگی همگی نشان از فاسد بودن کله پاچه دارد، کله پاچه باید تازه و فاقد برجستگی، ضایعات غیر عادی و تغییر رنگ باشد. یکی از نشانه های کله پاچه تازه این است که هنگام تمیز کردن آن موی آن سریعتر در می آید.کله پاچه را خوب تمیز کنیدیکی از راز‌های خوشمزه شدن کله پاچه، تمیز بودن آن است. برای از بین بردن موهای روی کله و پاچه ها، درون یک قابلمه بزرگ آب ریخته و آن را روی حرارت قرار داده تا آب به جوش آید سپس کله و پاچه ها را در داخل آب جوش قرار دهید تا چند دقیقه ای بماند و موها کمی سست شود. سپس با یک چاقو یا با دست، همه موها را بکنید. سپس کله پاچه را روی آتش بگیرید و بعد از کز دادن موهایش با چاقو، سطح روی آن را بتراشید تا مو‌ها و لایه سوخته روی کله پاچه تمیز شود.برای بیرون آوردن کرم داخل مغز کله پاچه باید قسمت بینی کله را محکم روی زمین بکوبید تا از دماغ آن بیرون بیاید و از قسمت مری کله به خوبی آب را با فشار بالا بگیرید تا تمامی آلودگی های آن خارج شود.برای تمیز نمودن دهان دو طرف صورت را از کنار لب ها با یک چاقوی خیلی تیز، برش بدهید و فک بالا و پایین را از هم جدا کنید تا کله به دو قسمت جدا تقسیم شود. دندان ها را یا با انبردست بکشید و یا حتما به خوبی با مسواک تمیز کنید.برای تمیز کردن پاچه هم به طریق بالا عمل کنید و برای جدا کردن سم از پاچه چاقو را داخل سم بیندازید و فشار دهید. حتما کیسه مویی بین شیار کف پاچه را خارج کنید.بوی زهم کله پاچه را بگیریدبرای اینکه کله پاچه شما خوشمزه شود، باید بتوانید بوی زهم آن را از بین ببرید. برای گرفتن بوی زهم کله پاچه، کله پارچه را با مقداری آب و دو عدد پیاز و چند حبه سیر در آب بیندازید و اجازه بدهید بجوشد. وقتی آب جوش آمد، کف روی آب را با قاشق بردارید و دور بریزید، تاجایی که دیگر کف تیره روی سطح آب نیاید و کاملا تمیز شود. با این کار بوی زهم کله پاچه کاملا گرفته می‌شود.از نخود استفاده کنیدبرای اینکه کله پاچه شما خوشمزه و لعاب دار شود، از مقداری نخود در طرز تهیه کله پاچه استفاده کنید اما حتما از چند ساعت قبل (۲ تا ۸ ساعت) نخود‌ها را خیس کرده تا نفخ نداشته باشند.به کله پاچه ادویه‌ مناسب بیافزاییدبرای خوشمزه شدن کله پاچه هنگام طبخ به آن ادویه‌های مثل زردچوبه، دارچین و برگ بو را اضافه کنید. در آخرین مرحله پخت کله پاچه به آن نمک بزنید.رب را تفت دهیداگر شما به کله پاچه رب اضافه می کنید حتما برای خوشمزه شدن آن بعد از پیاز داغ کردن به پیاز رب گوجه اضافه کنید یا رب گوجه را در ظرف جدا با مقداری روغن و سیر له شده تفت دهید و سپس به کله پاچه بیافزایید.اجازه دهید کله پاچه خوب بپزدبرای اینکه کله پاچه شما طعم بهتری بگیرد، آن را روی حرارت ملایم قرار داده و اجازه دهید به آرامی بپزد زیرا کله پاچه هر چه بیشتر بپزد، هم طعم و عطر بهتری می‌گیرد و هم استخوان‌ها راحت‌تر از گوشت جدا می‌شود.به کله پاچه آب لیمو یا نارنج بیافزاییدبرای خوشمزه شدن کله پارچه ۱۵ دقیقه قبل از خاموش کردن حرارت به آن آبلیمو یا آب نارنج و کمی دارچین اضافه کنید تا آبلیمو کاملا به خورد غذا برود و کله پاچه طعم بهتری بگیرد.

بیشتر بخوانید
طرز تهیه کیک بیسکویتی شکلاتی خوشمزه بدون فر
لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=26618

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها