داغ‌ترین‌ها

ماسکی جادویی برای لایه برداری کامل پوست صورت راز تلخ زندگی نیوشا ضیغمی فاش شد سنگ تمام پیمان معادی برای مریلا زارعی چرا کوبیده مرغ به سیخ نمیچسبه و به دست میچسبه؟ تیره ترین لک صورت را با آب پیاز درمان کنید + ماسک عذرخواهی آقای بازیگر بخاطر توهین زشت به زنان اصل ماجرای پارسا پیروزفر و بهاره مصدقیان + عکس جنجالی جوجه کباب رستورانی با چه موادی مزه دار میشه؟ داروهایی که افسردتون میکنن!! رازی که آناهیتا همتی درباره همسرش فاش کرد پیام احساسی نرگس محمدی برای تولد فریبا نادری علت بوی زهم تخم مرغ در املت و نیمرو + راه حل خطر عمل تغییر رنگ چشم؛ حقیقتی که نمیدونی عکس دیده نشده پارسا پیروزفر و بهاره مصدقیان آموزش پیتزا فوری بدون نیاز به خمیر و فر جواب رٌک نعیمه نظام دوست درباره دلیل ازدواج نکردنش راز سفت و خشک نشدن کوبیده مرغ رستورانی دلتنگی منوچهر هادی برای صاحب این عکس عاشقانه طرز تهیه دیزی سنگی لعاب دار خوشمزه روی گاز عکس ساختگی رضا داوودنژاد و عسل بدیعی

5

نکات فوق العاده و کاملا کاربردی در طرز تهیه کباب کوبیده خانگی

  • کد خبر : 27286
  • 27 خرداد 1401 - 2:32
نکات فوق العاده و کاملا کاربردی در طرز تهیه کباب کوبیده خانگی

کوبیده رو چجوری خوشمزه تر درست کنیم؟اگه شما هم مثل تقریبا همه ایرانی ها، دوست دارین خودتون کباب کوبیده درست کنید و دورهمی یا مهمونی هاتون رو خوشمزه تر پیش ببرید، پس دونستن فوت کوزه گری کباب کوبیده براتون ضروریه. نکاتی که ممکنه با هرچی قبلا خوندید و شنیدید فرق داشته باشه.وقتی بخوای این کباب […]


کوبیده رو چجوری خوشمزه تر درست کنیم؟اگه شما هم مثل تقریبا همه ایرانی ها، دوست دارین خودتون کباب کوبیده درست کنید و دورهمی یا مهمونی هاتون رو خوشمزه تر پیش ببرید، پس دونستن فوت کوزه گری کباب کوبیده براتون ضروریه. نکاتی که ممکنه با هرچی قبلا خوندید و شنیدید فرق داشته باشه.وقتی بخوای این کباب معروف و بی نهایت خوشمزه ایرانی رو درست کنی لازمه که همین نکاتی که ازش صحبت شد رو بلدی باشی و همچنین با یک سری ادویه جات خوب و حالت های مختلف پخت این نوع کباب نیاز آشنا باشی ، حالا اگه میخوای مهارت خودتو امتحان کنی میتونی با همراهی ما تو بخشی از چی بپزم آشپزخانه نمناک به ۱۰ تا از این نکات بی نظیر دست پیدا کنی :به هیچ وجه در تهیه مواد اولیه کباب کوبیده از پودر زردچوبه و جوش شیرین استفاده نکنید.هرگز مواد اضافی دیگری در مواد کباب کوبیده اضافه نکنید زیرا طعم اصیل کباب از بین می رود.به هیچ عنوان در مواد اولیه از چربی های اضافی مانند دنبه استفاده نکنید زیرا این چربی ها باعث شل شدن و افتادن گوشت از روی سیخ می شوند.عدم ورز دادن یکی از عواملی است که باعث ریختن مواد کباب کوبیده از روی سیخ می شودهیچ وقت هنگام سرو ، برنج را روی کباب کوبیده نریزید،زیرا سبب جذب روغن کباب در برنج شده و کباب کوبیده خشک می گردد.نوع گوشت و میزان آن در کباب کوبیده در کیفیت و طعم آن به مقدار زیادی تأثیرگذار است.بعد از اینکه سیخ ها آماده شد برای مدتی آن ها را در یخچال بگذارید تا در هنگام کباب کردن از ریخته شدن گوشت بر روی آتش خودداری شود.به هیچ عنوان فراموش نکنید که آب پیاز باید گرفته شود و فقط باید پیاز رنده شده مورد استفاده قرار گیرد.خیلی ها از زردچوبه استفاده می کنند اما ما توصیه می کنیم از زردچوبه در تهیه کباب کوبیده استفاده نکنید زیرا از اساس ادویه های کباب کوبیده نمک و زعفران و فلفل بوده است.نکته آخر برای شما بحث سرو کباب کوبیده روباز میکنه که توصیه میشه حتما در کنار این غذای فوق‌العاده خوشمزه دوغ محلی را فراموش نکنید و همچنین سماق را نیز به این کباب اضافه کنید.

بیشتر بخوانید
برنج رنگی رنگی با رسپی رستوران های معروف
لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=27286

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها