6

طرز تهیه کشک بادمجونی که مثلشو هیچ جا نخوردی

  • کد خبر : 27350
  • 03 تیر 1401 - 3:02
طرز تهیه کشک بادمجونی که مثلشو هیچ جا نخوردی

طرز تهیه کشک بادمجان خوشمزهکشک بادمجان غذای خوشمزه ای که در منوی غذایی بسیاری از کدبانوهای ایرانی قرار دارد. این غذا اصیل و قدیمی ایرانی را می توان با مواد در دسترسی مانند بادمجان، کشک، سیر و پیاز و… به راحتی در خانه تهیه کرد و با نان و سبزی خوردن نوش جان نمود. اگر […]


طرز تهیه کشک بادمجان خوشمزهکشک بادمجان غذای خوشمزه ای که در منوی غذایی بسیاری از کدبانوهای ایرانی قرار دارد. این غذا اصیل و قدیمی ایرانی را می توان با مواد در دسترسی مانند بادمجان، کشک، سیر و پیاز و… به راحتی در خانه تهیه کرد و با نان و سبزی خوردن نوش جان نمود. اگر کشک بادمجان جزو غذاهای مورد علاقه شما و خانواده تان است، با این بخش از آشپزی سایت نمناک همراه شوید تا با طرز پخت کشک بادمجان را بیاموزید.مواد مورد نیاز کشک بادمجون سادهابتدا مواد لازم بیان شده در زیر را آماده کنید تا به سراغ دستور تهیه اصلی کشک بادمجان برویم:مواد لازممقداربادمجان۱ کیلو گرمنمکبه میزان لازمزردچوبه۱ قاشق غذاخوریفلفل سیاهنصف قاشق مرباخورینعنا خشک۳ قاشق غذاخوریپیاز۱ عدد بزرگسیر۶ حبهگردوی آسیاب شده۲ قاشق غذاخوریکشک نصف پیمانهطرز تهیه کشک بادمجاناگر می خواهید یک کشک بادمجان خوشمزه تهیه کنید، مراحل زیر کمکتان می کند.مرحله اول:آماده کردن بادمجان هابرای تهیه یک کشک بادمجان خوشمزه ابتدا بادمجان ها را پوست بگیرید و از وسط به دو نیم تقسیم کنید و برای جلوگیری از تلخ شدن کشک بادمجانتان آنها را نیم تا یک ساعت درون آب نمک قرار دهید.مرحله دوم:سرخ کردن بادمجانبادمجان هایی را که درون آب نمک قرار داده اید را خارج کرده و آبکشی کنید و بگذارید آب آنها خارج شود، سپس درون تابه ای مقداری روغن بریزید و بادمجان ها را سرخ کنید اما توجه کنید که بادمجان های شما بیش از حد سرخ نشوند.مرحله سوم:سرخ کردن پیازهادر این مرحله پیاز را پوست بگیرید و بعد از خرد کردن به صورت ریز و نگینی درون تابه ای با مقدار اندکی روغن سرخ شود، دقت کنید که پیاز شما نسوزد و پیازها با حرارت ملایم کاراملی رنگ شوند.مرحله چهارم:افزودن ادویه هابرای افزایش طعم و بوی ادویه ها بعد از سرخ شدن پیاز زرد چوبه و فلفل سیاه را به پیاز ها بیافزایید و کمی تفت دهید تا طعم ادویه ها به خورد پیاز ها برود و پیاز ها طعم بگیرند. می توانید سیر را نیز رنده و یا خرد کنید وهمراه پیاز سرخ نمایید و یا اینکه می توانید سیر را بدون سرخ کردن به کشک بادمجان بیافزایید، این کار کاملا سلیقه ای می باشد.مرحله پنجم:تهیه نعناع داغدر این مرحله سیر داغ و پیاز داغ را از تابه خارج کرده و کنار می گذاریم و سپس نعناع را به همراه کمی روغن به تابه اضافه کرده و ۳۰ ثانیه تفت دهید تا رنگ نعناع کمی تیر شود. بیش از ۳۰ ثانیه تفت دادن نعناع سبب تلخ شدن آن می شود.مرحله ششم:له کردن بادمجان هابادمجان های سرخ شده را درون تابه ای بریزید و با کمک چنگال یا گوشتکوب له کنید و پیاز داغ، سیر داغ و نعناع داغ و گردو آسیاب شده را به آن بیافزایید و چندین بار هم بزنید تا تمامی مواد به صورت یکنواخت با یکدیگر ترکیب شوند.مرحله هفتم:جا افتادن کشک بادمجانتابه حاوی بادمجان را روی حرارت خیلی کم قرار داده و در تابه را بگذارید تا بادمجان به روغن بیفتد.مرحله هشتم:اضافه کردن کشکدر این مرحله و پس از اینکه غذا به روغن افتاد، کشک را اضافه کرده و مخلوط کنید. بعد از افزودن کشک و هم زدن آن مزه کشک بادمجان ها را چک کنید تا نمک و ادویه آن به میزان لازم باشد. سپس درب تابه را قرار دهید تا کشک و بادمجان به مدت ۱۵ دقیقه دیگر روی حرارت بماند و جا بیفتد.مرحله نهایی:سرو کشک بادمجانبعد از گذشت این مدت کشک و بادمجان را در ظرف مورد نظرتان بریزید، سپس با نعناع داغ، پیاز داغ و کشک و گردو به سلیقه خود تزیین نمایید. برای تزئین کشک بادمجان حتی می توانید کمی گوشت چرخ کرده را به همراه پیاز و رب تفت دهید و روی کشک بادمجان بریزید.فوت کوزه گری؛ ناگفته های مهم کشک بادمجانبرای جلوگیری از تلخ شدن کشک بادمجانتان در خرید بادمجان دقت کنید.برای خرید بادمجان به سراغ بادمجان های گوشتالو، براق، سنگین و بلند بروید با پوستی کشیده و سفت و بدون آثار ضرب خوردگی چون خوشمزه تر هستند.برای گرفتن تلخی بادمجان و جذب روغن کمتر روش های زیادی وجود دارد اما متداول ترین روش این است که بادمجان ها را مدتی درون آب نمک قرار دهید.بهتر است بادمجان ها را بعد از سرخ شدن درون توری فلزی قرار دهید تا روغن اضافی شان به آرامی خارج شود.دقت کنید زیاد تفت دادن سیر و نعناع باعث می شود که طعمش تلخ شود.در ریختن نمک داخل کشک بادمجان احتیاط کنید تا غذا شور نشود.می توانید کشک و گردو را هنگام سرو کردن اضافه نمایید.برای تهیه کشک بادمجان رژیمی می توانید به جای سرخ کردن بادمجانها آنها را روی گاز کباب کنید.استفاده از گردو برای گرفتن طبع سرد کشک است.کشک بادمجان حاوی ۱۹۰ تا ۲۳۰ کیلو کالری می باشد.نکات تکمیلی در مورد کشک بادمجانزمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۴۵دقیقه و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۴۵دقیقه میباشد . کشک بادمجان را می توانید در وعده نهار – شام – پیش غذا – سرو کنید . همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار – میل کرد .توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب میباشد .

بیشتر بخوانید
8+1 فوت کوزه گری کله پاچه های رستورانی
لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=27350

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها