4

سوسیس بندری اصل با رازی که فقط ساندویچی ها بلدن

  • کد خبر : 27362
  • 04 تیر 1401 - 3:12
سوسیس بندری اصل با رازی که فقط ساندویچی ها بلدن

آموزش طرز تهیه سوسیس بندری به روش ساندویچی هاهر ایرانی که اهل غذاهای ساندویچی باشد، حتما طعم سوسیس بندری را تجربه کرده است. سوسیس بندری از جمله ساندویچ های پرطرفداری است که از قرار معلوم مثل فلافل و سمبوسه از منوی غذای جنوبی های خون گرم به سفره تمام ایرانی ها راه یافته است. اگر […]


آموزش طرز تهیه سوسیس بندری به روش ساندویچی هاهر ایرانی که اهل غذاهای ساندویچی باشد، حتما طعم سوسیس بندری را تجربه کرده است. سوسیس بندری از جمله ساندویچ های پرطرفداری است که از قرار معلوم مثل فلافل و سمبوسه از منوی غذای جنوبی های خون گرم به سفره تمام ایرانی ها راه یافته است. اگر می خواهید طعم بی نظیر سوسیس بندری به روش جنوبی را امتحان کنید با این بخش از آشپزی نمناک همراه شوید.مواد لازم سوسیس بندری خوشمزهمواد لازممیزان لازمسوسیس کوکتل خرد شدهنیم کیلوپیاز خلالی شده۳ عددرب گوجه فرنگی۲ قاشق غذاخورینمکبه میزان لازمفلفلبه میزان لازمزردچوبهبه میزان لازمطرز تهیه سوسیس بندریبرای تهیه سوسیس بندری:مرحله اول:تفت دادن پیازپیازهایی که به شکل یکدست خرد شده اند را داخل ظرف مورد نظر با کمی روغن تفت دهید. سوسیس بندری اصل جنوبی با پیاز فراوان و درشت تهیه می شود پس پیازها را درشت خرد کنید اما در صورتی که اینگونه نمی پسندید نازک و ریز خرد نمایید.مرحله دوم:افزودن زردچوبهبعد از کمی تفت دادن و سبک شدن پیازها، زردچوبه را به آن اضافه کنید.مرحله سوم:افزودن سوسیس های خرد شدهپس از شفاف و نرم شدن پیازها سوسیس های خرد شده را به تابه اضافه نموده و تفت دهید تا کمی سرخ شوند.مرحله چهارم:اضافه کردن ادویه هادر این مرحله نوبت به افزودن مواد و ادویه های دیگر به سوسیس ها است، نمک به همراه فلفل سیاه و فلفل قرمز به مواد اضافه کنید. سوسیس بندری را اصولا تند مصرف میکنند ولی شما میتوانید اندازه فلفل را به نسبت تغییر دهید.مرحله پنجم:افزودن ربرب گوجه فرنگی را در یک تابه بسیار کوچک به صورت جداگانه با کمی روغن تفت دهید تا کاملا سرخ شود و طعم و بوی خامی آن به طور کامل گرفته شود. مراقب باشید رب را نسوزانید، زیرا طعم و عطر غذا را تغییر می دهد.مرحله ششم:تفت دادن تمام موادپس از سرخ شدن رب گوجه فرنگی آن را با نصف فنجان آب جوش مخلوط نموده و به تابه حاوی سوسیس بیافزایید و تفت دهید تا وقتی که آب موجود در تابه تبخیر شود و غذا روغن بیندازد.مرحله نهایی:سرو سوسیس بندریدر پایان سوسیس بندری را در ظرف مناسبی ریخته و با خیارشور و گوجه فرنگی خرد شده تزیین و به همراه نان باگت و سس دلخواه سرو نمایید.نکات مهم برای پخت سوسیس بندری در منزلقارچ، فلفل دلمه ای و پنیر پیتزا می تواند باعث خوشمزه تر شدن این ساندویچ شود.برای بهتر شدن طعم غذا به سوسیس بندریتان می توانید کمی زعفران، و یا مقداری آبلیموبیافزایید.اضافه کردن سیب زمینی در سوسیس بندری کاملا اختیاری است،سوسیس بندری اصلی بدون سیب زمینی طبخ می شود و اضافه کردن سیب زمینی به آن باعث می شود ماهیت آن به کل تغییر کند.در صورت افزودن سیب زمینی به سوسیس بندری ابتدا آنها را نیمه پز کنید و سپس در مرحله ای که سوسیس را به پیاز می افزایید اضافه کرده و باقی مراحل را پیش ببرید.برای خوشمزه تر شدن غذا می توانید از ادویه کاری استفاده کنید.سس کچاپ، پوره گوجه فرنگی یا گوجه فرنگی خرد شده تازه را میتوانید جایگزین رب گوجه فرنگی کنید.سوسیس انتخاب نمایید که لک های تیره رنگ به هیچ عنوان نداشته باشد.سوسیس ها را بیشتر از سه روز در یخچال نگهداری نکنید.نکات تکمیلی در مورد سوسیس بندریزمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱۵دقیقه و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۱۵دقیقه میباشد . سوسیس بندری را می توانید در وعده نهار – میان وعده – شام – سرو کنید . توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۳ نفر مناسب میباشد .

بیشتر بخوانید
ظروف هات دلیوری
لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=27362

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها