5

دستور پخت خوشمزه ترین “دونات” خانگی

  • کد خبر : 27614
  • 03 مرداد 1401 - 6:31
دستور پخت خوشمزه ترین “دونات” خانگی

طرز تهیه دونات خانگی با ۲ روش ویژه:شیرینی دونات خانگی یکی از انواع پیراشکی های بسیار خوشمزه می باشد و از جمله محبوب ترین شیرینی ها در جهان می باشد که در کشورهای مختلف با دستور تهیه های گوناگون تهیه می شود، با نمناک همراه باشید تا با ۲ دستور پخت دونات خانگی را برای […]


طرز تهیه دونات خانگی با ۲ روش ویژه:شیرینی دونات خانگی یکی از انواع پیراشکی های بسیار خوشمزه می باشد و از جمله محبوب ترین شیرینی ها در جهان می باشد که در کشورهای مختلف با دستور تهیه های گوناگون تهیه می شود، با نمناک همراه باشید تا با ۲ دستور پخت دونات خانگی را برای شما آموزش دهیم.طرز تهیه دونات خانگی (روش اول):در دستور تهیه اولیه از مخمر برای تهیه خمیر دونات استفاده شده است.مواد لازم دونات خانگیبا مقدار مواد ذکر شده می توانید در حدود ۸ الی ۹ عدد دونات تهیه کنید.مواد لازم برای دوناتمواد لازممقدار لازمشکر۴ قاشق غذاخوریکره۵۰ گرمتخم مرغ۲ عددنمکنوک قاشق غذاخوریمخمر۱ قاشق غذاخوریشیر ولرمیک لیوانآرد۷۰۰ گرمشکلات و ترافلبرای تزئینروغنبه میزان لازمطرز تهیه ی دونات :مرحله اول : برای تهیه دونات خانگی ابتدا در ظرف مناسبی نصف لیوان آب گرم بریزید و سپس یک قاشق مخمر به آب اضافه کنید و شروع به هم زدن بکنید. مرحله دوم : در ادامه یک قاشق چایخوری شکر را به مواد بالا اضافه کنید و هم بزنید و حدود ۱۵ الی ۳۰ دقیقه در محیط گرم نگهداری کنید تا آماده شود.مرحله سوم : در ظرف دیگری ۲ عدد تخم مرغ را شکسته و با همزن خوب هم بزنید تا ترکیب شوند. مرحله چهارم : ۳ قاشق شکر و مقدار کمی نمک را به مواد اضافه کنید و دوباره شروع به همزدن کنید حدود ۳ دقیقه این کار را ادامه دهید و در ادامه کره به دمای محیط رسیده را به مواد اضافه کنید.مرحله پنجم : در این مرحله شیر ولرم را به مواد اضافه کنید و مقداری هم بزنید تا ترکیب شوند. مرحله ششم :مخمر آماده شده را به مواد بالا اضافه کنید و دوباره مدتی هم بزنید تا مواد مخلوط شوند. مرحله هفتم :در ادامه آرد را کم‌کم از صافی رد کنید و به مواد اضافه کنید و هم بزنید، توجه داشته باشید که آرد را کم‌کم اضافه کنید و هم بزنید تا متوجه میزان کشسانی و غلظت خمیر شوید.مرحله هشتم : وقتی غلظت خمیر را مناسب دیدید آن را از ظرف خود بیرون بیاورید و روی تخته کار خود ورز دهید و آن را تا جایی ورز دهید که چسبندگی خود را از دست دهد و به دست و میز کار شما نچسبد.مرحله نهم : خمیر را گرد کنید و درون ظرف که کف آن چرب شده است قرار دهید ودر ادامه مقداری روغن روی خمیر بریزید و روی ظرف را یک پارچه تمیز بکشید و در محیط گرم حدود ۴۵ الی ۶۰ دقیقه استراحت دهید.مرحله دهم : پس از اینکه خمیر استراحت کرد، بافت خمیر نرم و پوک می شود و مقداری چسبنده می شود و نیاز است که شما آن را از ظرف خارج کنید و روی میز کار که مقداری آرد روی آن است دوباره ورز دهید و توجه کنید که آرد زیاد استفاده نکنید تا بافت آن را سفت نکند.مرحله یازدهم : در ادامه یک سینی را بردارید و مقداری کف آن را چرب کنید در ادامه با استفاده از قالب مخصوص دونات که وسط آن سوراخ دارد خمیر دونات یک اندازه و یک شکل درست کنید البته این کار را هم می توان بدون قالب انجام داد فقط ممکن است اندازه و شکل زیبایی نداشته باشد. در آخر هم روی سینی یک پارچه می کشیم و دوباره حدود ۳۰ دقیقه به خمیر استراحت دهید.مرحله دوازدهم : مقداری روغن درون تابه ای مناسب بریزید و روی حرارت قرار دهید تا روغن داغ شود در ادامه خمیر دونات را درون تابه قرار دهید و وقتی یک طرف آن سرخ شد آن را برگردانید تا طرف دیگر آن نیز بپزد و در آخر کنار بگذارید تا روغن اضافی آن کشیده شود.مرحله سیزدهم :برای تزیین دونات می توانید از شکلات تخته ای ذوب شده و همچنین از ترافل های رنگی استفاده کنید.دونات ساده و خوشمزهدستور پخت دونات خانگی (روش دوم):مواد لازم برای طرز تهیه ی دوناتمواد لازممیزان لازمآرد۵۰۰ گرمشکر۱۰۰ گرمخاک قند۲۰۰ گرمماست غلیظ۱ پیمانه سر خالیتخم مرغ۲ عددروغن آبکرده۱۰۰ گرمدارچین۲ قاشق سوپخوریبکینگ پودر۲ قاشق مربا خوریجوش شیرین۱/۲ قاشق مربا خورینمک۱/۲ قاشق چایخوریدستور پخت دونات مرحله اول : برای تهیه دونات ابتدا تخم مرغ ها را دانه‌دانه در ظرف مناسبی بشکنید. مرحله دوم :روغن و شکر را به تخم مرغ ها اضافه کنید و با یکدیگر مخلوط کنید و با دور تند هم زن هم بزنید تا کاملا رنگشان سفید شود.مرحله سوم :در ظرف دیگری بیکینگ پودر ، نمک و جوش شیرین را در ماست بریزید و با یکدیگر حل کنید و این مایه را به مایه تخم مرغ ها اضافه کنید و هم بزنید تا ترکیب شوند. مرحله چهارم : در ادامه آرد را آرام آرام به مواد اضافه کنید و با قاشق یا لیسک شروع به هم زدن بکنید تا زمانی که مایه حالت خمیری پیدا کند ، خمیر بدست آمده نه زیاد باید شل و چسبان باشد و نه زیاد سفت و خشک. مرحله پنجم :در این مرحله روی خمیر را با سلفون بپوشانید و ۲ تا ۳ ساعت اجازه بدهید تا خمیر دونات استراحت کند و حجمش دو برابر شود. مرحله ششم :بعد از استراحت کردن خمیر دونات ، روی یک میز یا سطح صاف مقداری آرد بپاشید و خمیر را روی آن قرار دهید. خمیر را با وردنه به قطر ۱ سانتی‌متر باز کنید و با یک قالب گرد و یا دهانه استکان به صورت حلقه حلقه برش می دهیم. اگر هم بخواهید وسط دونات شما سوراخ داشته باشد با یک قالب دایره ای کوچکتر وسط آن را بردارید.مرحله هفتم : در یک ظرف گود مقداری زیادی روغن بریزید و اجازه دهید تا با حرارت ملایم داغ شود. سپس دونات ها را طبق حجم ظرف و روغن داخل آن بریزید تا دو طرف آن سرخ شود.مرحله آخر :وقتی دونات ها پف کردند و طلایی رنگ شدند از داخل روغن بر میداریم و داخل صافی قرار میدهیم تا روغن اضافه آن گرفته شود. خاک قند و دارچین را هم مخلوط میکنیم و روی دو طرف دونات ها می پاشیم. برای تزیین هم میتوانید از پسته خرد شده و یا شکلات ذوب شده استفاده کنید.نکات تکمیلی در مورد دوناتزمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۳ ساعت و و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۵دقیقه میباشد . دونات را می توانید در وعده صبحانه – میان وعده – دسر – سرو کنید . توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۱۰ نفر مناسب میباشد .

بیشتر بخوانید
سالاد ماکارونی با تن ماهی + فوت کوزه گری
لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=27614

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها