داغ‌ترین‌ها

4

غذای مجلسی با بادمجان چی میتونم بپزم؟

  • کد خبر : 27666
  • 08 مرداد 1401 - 7:01
غذای مجلسی با بادمجان چی میتونم بپزم؟

غذای مجلسی با بادمجان که گوشت و مرغ هم داشته باشهیکی از انواع صیفی جاتی که در آشپزی کاربرد بسیار فراوانی دارد میتوان به بادمجان اشاره کرد. از محبوب‌ترین انواع بادمجان ها که شبیه کدو گلابی می باشد؛ پوستی براق و بنفش رنگ دارد و دارای گوشتی به رنگ بژ و بافت اسفنجی با دانه […]


غذای مجلسی با بادمجان که گوشت و مرغ هم داشته باشهیکی از انواع صیفی جاتی که در آشپزی کاربرد بسیار فراوانی دارد میتوان به بادمجان اشاره کرد. از محبوب‌ترین انواع بادمجان ها که شبیه کدو گلابی می باشد؛ پوستی براق و بنفش رنگ دارد و دارای گوشتی به رنگ بژ و بافت اسفنجی با دانه است.بادمجان علاوه بر اینکه دارای مقادیر زیادی ویتامین و مواد معدنی است؛ حاوی آنتی اکسیدان ها و مواد مغذی فراوانی نیز می باشد. به همین خاطر در انواع و اقسام غذاها و سالاد ها به کار برده می شود. در ادامه این بخش از آشپزخانه نمناک با ما همراه باشید تا با تنوع غذاهای مجلسی که با استفاده از بادمجان و گوشت تهیه می شود آشنا شوید.بادمجان شکم پر تبریزیکی از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار تبریزی که با استفاده از بادمجان تهیه میشود بادمجان شکم پر نام دارد. این غذا به عنوان غذای محلی در استان آذربایجان شرقی به شمار می رود و علاوه بر وعده های ناهار و شام به عنوان پیش غذا نیز سرو می شود. برای تهیه این غذای خوشمزه و لذیذ به موادی همچون بادمجان قایقی شکل، سیر، گوشت چرخ کرده، پیاز، جعفری، رب گوجه فرنگی و… نیاز دارید.طرز تهیه بادمجان شکم پر تبریزحلیم بادمجان با گوشتاز جمله غذاهای لذیذ دیگری است که با استفاده از بادمجان تهیه می شود می توان به حلیم بادمجان اشاره کرد که جزو غذاهای محلی اصفهان به شمار می رود. برای اینکه بدانید حلیم بادمجان خوب پخته شده است یا نه، بایستی به کش آمدن آن توجه کنید و این به خاطر استفاده از گوشت گردن در مواد اولیه آن است. بادمجان، پیاز، گوشت، سیر، عدس، برنج و… خوشمزه به کار می روند.طرز تهیه حلیم بادمجان با گوشتخورشت بادمجانخورشت مجلسی بادمجان یکی از غذاهای سنتی است که در اکثر مجالس ایرانی ها پخته می شود و شباهت بسیار زیادی به خورش قیمه دارد. در تهیه خورش بادمجان موادی همچون گوشت خورشی، بادمجان قلمی، گوجه فرنگی، پودر لیمو عمانی و… استفاده می شود. وجود این غذای خوشمزه زینت بخش سفره های مجالس ایرانیان است.طرز تهیه خورشت بادمجانته چین مرغ و بادمجانته چین یکی از غذاهای مجلسی خوشمزه ای است که در بین ایرانیان بسیار محبوبیت دارد و با تنوع مختلفی پخته میشود. ته چین مرغ و بادمجان از انواع ته چین هایی به شمار می رود که در بین شیرازی ها بسیار معروف است. این غذا با استفاده از موادی همچون بادمجان، سینه مرغ، برنج، ماست شیرین پرچرب، زرشک، کره، تخم مرغ و… تهیه می شود. ته چین مرغ و بادمجان در مجالس و میهمانی ها سرو می شود.طرز تهیه ته چین مرغ و بادمجانآش بادمجانیکی از پرطرفدارترین آش ها که با استفاده از بادمجان پخته می شود آش بادمجان نام دارد. دستور پخت این آش در شهرهای مختلف کشور متفاوت است اما رایج ترین و معروف ترین آن ها آش بادمجان سبزوار میباشد. در تهیه این غذای خوشمزه موادی همچون گوشت سردست آبگوشتی، پیاز، بادمجان، بلغور گندم، کشک، لوبیای سفید، لوبیا چیتی، لوبیا و… به کار برده می شود.طرز تهیه آش بادمجانحلیم بادمجانیکی از غذاهای ایرانی که جزو غذاهای سنتی و محلی شیراز، کرمان و اصفهان به شمار می رود می توان به حلیم بادمجان اشاره کرد. حلیم بادمجان با استفاده از موادی مثل بادمجان، گوشت، عدس، کشک، سیر، نعنا داغ و… پخته می شود و طعم بسیار بی نظیر و خوشمزه ای دارد. این غذا به همراه کشک و نان سرو می شود.طرز تهیه حلیم بادمجانخورشت مسمای گوجه بادمجانیکی از اصیل ترین و خوشمزه ترین خورشت های ایرانی که با رسپی های متنوعی تهیه و طبخ میشود خورش مسمای گوجه بادمجان نام دارد. سینه مرغ، بادمجان، گوجه فرنگی، آلو بخارا، سیر، پیاز و… از جمله مواد تشکیل دهنده خورش مسمای گوجه بادمجان می باشد. این خورشت در اکثر مجالس و میهمانی های ایرانیان سرو می شود.طرز تهیه خورشت مسمای گوجه بادمجاندلمه بادمجاناز خوشمزه ترین غذاهایی که هم در وعده نهار و شام و هم به عنوان پیش غذا سرو می شود می توان به دلمه بادمجان اشاره کرد که در بین خانواده های ایرانی بسیار رایج است. دلمه بادمجان با ترکیبی از موادی مثل گوشت چرخ کرده، بادمجان قلمی، برنج، پیاز، سبزی دلمه، رب گوجه فرنگی، آبلیمو و… تهیه و طبخ می شود و طعم بسیار دلپذیری دارد.طرز تهیه دلمه بادمجانخورشت قیمه بادمجانیکی از غذاهای سنتی و البته مجلسی ایرانیان که پای ثابت سفره های میهمانی است خورشت قیمه بادمجان نام دارد. این خورشت ایرانی از بهترین و معروف ترین غذاهایی می باشد که در بین همه مردم پرطرفدار است و شباهت بسیار زیادی به خورشت قیمه سیب زمینی دارد؛ با این تفاوت که از بادمجان به جای سیب زمینی به کار برده می شود. بادمجان، گوشت گوسفند، لپه، پیاز، رب گوجه فرنگی، دارچین، روغن و… از مواد به کار رفته در این غذا می باشد.طرز تهیه خورشت قیمه بادمجانآبگوشت بادمجانشاید متفاوت ترین آبگوشتی که در طول عمرتان میخورید همین آبگوشت بادمجان باشد چرا که طعم بسیار بی نظیر و منحصر به فردی دارد و با ترکیبی از موادی همچون گوشت ماهیچه، لپه، روغن، غوره، پیاز، سیب زمینی، بادمجان قلمی و… تهیه و طبخ میشود. مطمئن باشید که با یک بار امتحان کردن این غذا شیفته طعم آن خواهید شد. ترشی بهترین و مناسب ترین مکمل برای خوردن آبگوشت بادمجان می باشد.طرز تهیه آبگوشت بادمجانخورشت ترشه واشاز خورش های معروف و پرطرفدار گیلانی می توان به خورش ترشه واش اشاره کرد. این خورشت با استفاده از بادمجان تهیه می شود و طعم بسیار بی نظیری دارد تا جایی که گردشگران نیز در سفرهای خود به این منطقه حتماً باید در یکی از وعده های غذایی خود از آن بخورند. در تهیه این غذای خاص و خوشمزه موادی مثل بادمجان، گوجه فرنگی، گوشت مرغ، پیاز، رب انار، سبزی مخصوص، رب آلوچه و… به کار برده میشود.طرز تهیه خورشت ترشه واشته چین بادمجان و گوجهیکی دیگر از غذاهای مجلسی که به عنوان یک وعده غذایی کامل در میهمانی ها سرو می شود ته چین بادمجان و گوجه نام دارد. برای تهیه این غذای خوشمزه نیاز به موادی همچون برنج، تخم مرغ، ماست، گوشت مرغ یا گوسفند، بادمجان، گوجه، زعفران و… دارید. پیشنهاد می کنیم برای یکبار هم که شده با این غذای خوشمزه از میهمانان خود در مجالس و دورهمی ها پذیرایی کنید تا یک تجربه بیاد ماندنی برایشان رقم بزنید.طرز تهیه ته چین بادمجان و گوجهآبگوشت بادمجان و کشکآبگوشت بادمجان و کشک نوعی غذای محلی کرمانی به شمار می رود که در این منطقه بسیار معروف است و طعم بی نظیری دارد. جالب است بدانید که این غذا در نقاط دیگر کشور نیز با دستور پخت متفاوت طبخ می شود. طعم این آبگوشت برای طرفداران بادمجان بسیار لذت بخش می باشد. چنانچه علاقه مند به پختن این آبگوشت هستید به موادی همچون کشک ساییده، گوشت چرب با استخوان، بادمجان قلمی، نخود و لوبیا سفید، چغندر ورقه شده، خیار و… نیاز دارید.طرز تهیه آبگوشت بادمجان و کشکگراتن بادمجان و مرغگراتن بادمجان و مرغ نوعی غذای سوخاری شده و برشته به شمار می رود که هم در وعده های نهار و شام و هم به عنوان پیش غذا نیز سرو می شود. این غذا گزینه مناسبی برای مجالس میمانی می باشد و به جرئت می توان گفت که زینت بخش سفره های رنگارنگ شما خواهد بود. بادمجان، مرغ، پنیر پیتزا، آرد، شیر، کره و… از جمله مواد تشکیل دهنده این غذای خوشمزه می باشد.طرز تهیه گراتن بادمجان و مرغخورشت غوره بادمجان با گوشتیکی دیگر از غذاهایی که با استفاده از بادمجان و گوشت تهیه می شود خورشت غوره بادمجان نام دارد. این غذا به دو روش متفاوت پخته می شود و به خاطر داشتن غوره بیشتر در فصل تابستان مورد استفاده قرار می گیرد و طعم بسیار بی نظیر و خاصی دارد. برای تهیه این غذای خوشمزه و خاص موادی همچون گوشت چرخ کرده، غوره پاک شده، بادمجان، گوجه فرنگی، پیاز و… نیاز دارید.طرز تهیه خورشت غوره بادمجان با گوشتکازان کبابکازان کباب یکی دیگر از غذاهای خوشمزه و متفاوتی است که متعلق به کشور ترکیه می باشد و با استفاده از گوشت و بادمجان تهیه و طبخ می شود. این غذا طعم بسیار لذیذ و ماندگاری دارد و در همان بار اول همه شیفته طعم آن می شوند. تقریباً یک ساعت نیاز است که این کباب خوشمزه را با دستور پخت خاص و با استفاده از موادی مثل گوشت چرخ کرده، بادمجان، تفاله پیاز، رب گوجه فرنگی، لیمو تازه و… تهیه کنید.طرز تهیه کازان کباببادمجان بقچه ای خانگییکی از غذاهای شیک و عالی که گزینه بسیار مناسبی برای سفره های رنگارنگ مجالس و میهمانی ها می باشد می توان به بادمجان بقچه ای اشاره کرد. این غذای جذاب با استفاده از موادی همچون گوشت چرخ کرده، بادمجان، پیاز خرد شده، سیر رنده شده، زردچوبه، جعفری و… تهیه می شود. از این غذا اکثراً در شروع پذیرایی تولد ها استفاده می شود و از بزرگ تا کوچک طرفدار پرو پا قرص طعم و شکل ظاهری آن هستند.طرز تهیه بادمجان بقچه ای خانگیخورشت انار و بادمجاناز غذاهای خوشمزه شمالی که از دیرباز تا به امروز برای شب یلدا تدارک دیده می شود خورش انار و بادمجان نام دارد. این غذای خوشمزه طرفداران بسیار زیادی به خود اختصاص داده است و علاوه بر وعده های نهار و شام مجالس، به عنوان سحری در ماه رمضان نیز سرو می شود. پیاز، بادمجان قلمی، گوشت مرغ، دانه انار، آب انار و… از جمله مواد تشکیل دهنده این غذای خوشمزه و ملس می باشد.طرز تهیه خورشت انار و بادمجانرولت بادمجان با مرغرولت بادمجان با مرغ از غذاهای فوق‌العاده‌ای است که به خاطر ظاهر شیک آن بسیاری از افراد در میهمانی ها و مجالس آن را تهیه و طبخ می کنند. آن دسته از افرادی که به بادمجان علاقه مند هستند محال ممکن است که از کنار این غذا بی تفاوت بگذرند؛ چرا که علاوه بر جذابیت آن؛ به خاطر استفاده از پنیر چدار، ریحانه تازه، پودر سوخاری، پنیر خامه ای، بادمجان و… دارای طعم و مزه بسیار منحصر به فردی است.طرز تهیه رولت بادمجان با مرغ

بیشتر بخوانید
غذا با انار و مرغ؛ شام سفارشی شب یلدا
لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=27666

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها