داغ‌ترین‌ها

34

با این ترفند دیگه کیک هاتون بوی تخم مرغ نمیده

  • کد خبر : 27714
  • 12 مرداد 1401 - 7:13
با این ترفند دیگه کیک هاتون بوی تخم مرغ نمیده

با رعایت این نکات دیگه هیچوقت کیکتون بوی زهم تخم مرغ نمیدهتخم مرغ عضو جدانشدنی مواد اولیه بسیاری از کیک هاست. افزودن تخم مرغ به مواد کیک موجب استحکام و حجم دهی و لطافت کیک می شود اما برای بسیاری از افراد بوی تخم مرغ در کیک ناخوشایند است. برای رفع این مشکل نکاتی را […]


با رعایت این نکات دیگه هیچوقت کیکتون بوی زهم تخم مرغ نمیدهتخم مرغ عضو جدانشدنی مواد اولیه بسیاری از کیک هاست. افزودن تخم مرغ به مواد کیک موجب استحکام و حجم دهی و لطافت کیک می شود اما برای بسیاری از افراد بوی تخم مرغ در کیک ناخوشایند است. برای رفع این مشکل نکاتی را که در ادامه این بخش از آشپزخانه نمناک آورده ایم را رعایت کنید تا دیگر بوی تخم مرغ ها را در کیک حس نکنید.نکات مهم برای رفع بوی تخم مرغ در کیکبرای رفع بوی تخم مرغ در کیک نکات زیر را رعایت کنید:خوب هم زدن زرده تخم مرغاگر می خواهید کیک و شیرینی تان بو و مزه تخم مرغ ندهد، در هم زدن تخم مرغ ها دقت کنید. زمان زدن تخم مرغ و شکر به قدرت هم زن بستگی دارد، زمان هم زدن تخم مرغ معمولا ۵ تا ۷ دقیقه می باشد البته بیش از حد زدن تخم مرغ در بافت کیک تاثیر نا مطلوبی دارد پس با چندین بار پخت کیک قلق همزن و تایم زدن را متوجه خواهید شد.استفاده از وانیل مرغوباگر می خواهید کیک و شیرینی تان بو و مزه تخم مرغ ندهد، در پخت کیک از ترکیب وانیل پودری شکری و وانیل مایع استفاده کنید. دقت کنید که استفاده بیش از حد وانیل باعث تلخی کیک می شود.وانیل مایع باید غیر روغنی باشد، یعنی رنگ آن باید قهوه ای تیره و نباید مثل روغن شفاف باشد. اگر از وانیل پودری استفاده می کنید، قبل از استفاده با کمی آب مخلوط کنید و بچشید، اگر طعم تلخی داشته باشد، وانیل سالم است.جدا کردن رگه های سفید تخم مرغاگر می خواهید کیک و شیرینی تان بو و مزه تخم مرغ ندهد، تخم مرغ ها را در ظرف جداگانه بشکنید، با شکستن تخم مرغ ها مشاهده می کنید که دو رشته سفید رنگ به دو طرف سفیده چسبیده که به این رشته ها چالازا یا نطفه می گویند، این قسمت را جدا و دور بریزید.استفاده از رنده پوست لیمو و پرتقالاگر می خواهید کیک و شیرینی تان بو و مزه تخم مرغ ندهد، مقداری رنده پوست لیمو ترش یا پرتقال (حدودا یک ق چ) به زرده تخم مرغ اضافه کنید و هم بزنید اما در رنده نمودن دقت کنید که قسمت سبز لیمو و قسمت نارنجی پوست پرتقال باید رنده شود و نباید قسمت سفید رنده شود.تمیز کردن دیواره قالباگر می خواهید کیک و شیرینی تان بو و مزه تخم مرغ ندهد، موقع همزدن مواد کیک ذراتی از تخم مرغ به دیواره های ظرف پاشیده می شود، این ذرات را چند وقت یکبار با لیسک به مواد اضافه کنید تا همه مواد کامل هم زده شوند.استفاده از تخم مرغ تازهاگر می خواهید کیک و شیرینی تان بو و مزه تخم مرغ ندهد، از تخم مرغ تازه استفاده کنید چون بوی کمتری داردو هیچوقت از تخم مرغ کهنه استفاده نکنید.رسیدن تخم مرغ ها به دمای محیطاگر می خواهید کیک و شیرینی تان بو و مزه تخم مرغ ندهد، قبل از استفاده از تخم مرغ ها آنها را از یخچال خارج نمایید و از تخم مرغ های هم دمای محیط استفاده کنید. از رسپی دقیق استفاده کنید که میزان مواد درست باشد تا نتیجه دلخواه بگیرید.سرو نکردن کیک داغاگر می خواهید کیک و شیرینی تان بو و مزه تخم مرغ ندهد، کیک را به صورت داغ سرو نکنید. کیکی که تازه از فر بیرون می آید، ممکن است کمی بوی تخم مرغ بدهد که با خنک شدن کیک این بو از بین می رود.

بیشتر بخوانید
پخت “مربای هویج” خوش طعم و خوش رنگ با بهترین و ساده ترین روش
لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=27714

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها