6

طرز تهیه بسبوسه؛ شیرینی مقوی مصری ها

  • کد خبر : 28258
  • 28 شهریور 1401 - 13:51
طرز تهیه بسبوسه؛ شیرینی مقوی مصری ها

طرز تهیه شیرینی و کیک بسبوسه مصریبسبوسه یک شیرینی یا دسر مصری است که در بسیاری از مناطق عرب نشین برای ماه مبارک رمضان تهیه می شود. بافت این شیرینی بسیار شبیه به بافت کیک می باشد اما در دسته ی شیرینی ها و کیک های خیس قرار می گیرد. این شیرینی را با استفاده […]


طرز تهیه شیرینی و کیک بسبوسه مصریبسبوسه یک شیرینی یا دسر مصری است که در بسیاری از مناطق عرب نشین برای ماه مبارک رمضان تهیه می شود. بافت این شیرینی بسیار شبیه به بافت کیک می باشد اما در دسته ی شیرینی ها و کیک های خیس قرار می گیرد. این شیرینی را با استفاده از رسپی که در این بخش از آشپزخانه نمناک آورده ایم، در خانه تهیه و نوش جان نمایید.مواد لازم برای تهیه بسبوسه مصریمواد لازممقدار لازمتخم مرغ۳ عددشکر۱ پیمانهوانیل۱ ق چرنده پوست پرتقال۱ عدد متوسطماست۱ پیمانهروغن۱/۲ پیمانهآرد سمولینا۱ پیمانهآرد۱ پیمانهبکینگ پودر۱ ق غپودر نارگیل۱/۲ پیمانهطرز تهیه بسبوسه مصریدرون ظرفی سه عدد تخم مرغ را بشکنید و با همزن دستی هم بزمید تا تخم مرغ ها از لختگی خارج شوند.سپس شکر را به آن اضافه نمایید و مقداری هم بزنید.در این مرحله بعد از افزودن وانیل به مواد و به هم زدن آن، روغن را بیافزایید و کامل با مواد ترکیب کنید.رنده پوست پرتقال را کاملا با مواد ترکیب نمایید.ماست را به مواد افزوده و کاملا مخلوط نمایید.آرد معمولی و آرد سمولینا را پس از الک کردن به صورت جداگانه با مواد ترکیب کنید و خوب هم بزنید.بکینگ پودرو پودر نارگیل را به ترتیب با مواد دیگر مخلوط کنید.مواد داخل ظرف را چندین بار هم بزنید تا مطمئن شوید با هم ترکیب شده اند.قالب خود را چرب کنید و داخل آن کاغذ روغنی بیاندازید.مواد کیک را درون قالب بریزید.درجه فر را روی ۱۸۰ درجه سانتی گراد تنظیم نمایید.۳۵ دقیقه زمان لازم است تا شیرینی یا کیک شما آماده شود.بعد پخت کیک آن را مربعی برش بزنید اما از قالب خارج نکنید.شهد را پس از آماده نمودن بلافاصله روی کیک خنک بریزید.برای تزیین بسبوسه مصری می توانید از خلال بادام، پسته و پودر نارگیل استفاده کنید.طرز تهیه شیره:درون ظرفی یک پیمانه شکر و یک پیمانه آب بریزید.ظرف را روی حرارت متوسط قرار دهید و بدون هم زدن اجازه بدید ۱۰ دقیقه بجوشد.به محلول ۱ ق آب لیمو ترش اضافه کنید.ظرف را بعد از دو دقیقه از روی حرارت بردارید و بلافاصله روی کیک بریزید.نکته:اجازه دهید کیک خنک شود سپس برش بزنید.آردها را حتما الک کنید.بهتر است از ماست یونانی استفاده کنید.شیره را در حین جوشیدن هم نزنید.اگر کیک را خیلی شیرین دوست ندارید، می توانید تمام شیره را روی آن نریزید.

بیشتر بخوانید
سبزی که شمالی ها با گوجه سبز میخورن
لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=28258

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها