0

پخت آش انار به ۴ روش: با بلغور، عدس، لبو، بدون گوشت

  • کد خبر : 29482
  • 23 دی 1401 - 2:51
پخت آش انار به ۴ روش: با بلغور، عدس، لبو، بدون گوشت

طرز تهیه آش انار بلغور گندم، آش انار با لبو، آش انار با عدس، آش انار بدون گوشتآش یکی از غذاهای ساده و خوشمزه ایرانی است که همیشه طرفداران زیادی دارد. آش انار یکی از بهترین و خوشمزه‌ترین آش‌های ایرانی است که در مناطق مختلف ایران به عنوان آش محلی در مناسبت یلدا پخته می […]


طرز تهیه آش انار بلغور گندم، آش انار با لبو، آش انار با عدس، آش انار بدون گوشتآش یکی از غذاهای ساده و خوشمزه ایرانی است که همیشه طرفداران زیادی دارد. آش انار یکی از بهترین و خوشمزه‌ترین آش‌های ایرانی است که در مناطق مختلف ایران به عنوان آش محلی در مناسبت یلدا پخته می شود.طرز تهیه آش انار شیرازی چندان سخت نیست و می‌توانید به راحتی آن را یاد بگیرید و تهیه کنید، البته این آش دستورالعمل های مختلفی داشته که در این بخش از نمناک بهترین روش های تهیه آش انار خوشمزه (آش انار با بلغور گندم، آش انار با لبو، آش انار با عدس، آش انار بدون گوشت) را به شما علاقمندان به آشپزی می آموزیم.طرز تهیه آش انار با بلغور گندمبرای تهیه آش انار با بلغور گندم به روش زیر عمل کنید:مواد لازم آش انار با بلغور گندممواد لازممیزان لازمگوشت گوسفند با استخوان۲۵۰ گرمپیاز۲ عددبرنجیک‌ دوم پیمانهبلغور گندمیک‌ چهارم پیمانهعدس، نخود و لوبیا چیتی، پخته شده۲ پیمانهآب انار۱ لیترسبزی آش، پاک و خرد شده۵۰۰ گرمچغندر، نگینی خرد شده۱ عددانار دانه شدهبرای تزییننعناع خشک، روغن، زردچوبه، نمک و فلفلبه مقدار لازمطرز تهیه آش انار با بلغور گندم:نخود و لوبیا را جداگانه خیس کنید.برنج و بلغور را به مدت یک ساعت در کمی آب خیس کنید.گوشت را به همراه یک عدد پیاز و کمی فلفل بپزید.استخوان گوشت را بگیرید و گوشت را ریش‌ ریش کنید.دو پیمانه از آب گوشت را نگه دارید.یک پیاز را خرد کرده و در قابلمه ای با کمی روغن سرخ کنید.زردچوبه را به پیاز داغ افزوده و کمی تفت دهید.نخود، عدس، لوبیا چیتی را جداگانه بپزید.برنج و بلغور خیس شده را همراه با ۴ پیمانه آب بپزید تا پخته و له شود و لعاب بیندازد.گوشت پخته، نخود،عدس، لوبیا چیتی، آب انار، نمک، فلفل را به برنج و بلغور بیافزایید.آب گوشت را افزوده و اجازه دهید جوش بیاید.سبزی آش را بعد از جوش آمدن همراه با چغندر اضافه کنید.بگذارید آشتان کامل پخته و جا بیفتد.آش را در ظرف مناسب ریخته و روی آن را با نعناع داغ و چغندر پخته شده و انار تزیین کنید.طرز تهیه آش انار با عدسبرای تهیه آش انار با عدس به روش زیر عمل کنید:مواد لازم تهیه آش انار با عدس برای ۴ نفرمواد لازممیزان لازمبرنج نیم دانه۱ پیمانهلوبیا قرمز½ لیوانعدس½ لیوانبلغور گندم یا جو½ لیوانسبزی آشی۳۰۰ گرمپیاز۲ عددآب انار۱٫۵ لیوانآب گوشت۴ لیوانرب انار۲ قاشق غذاخوریسیر۴ حبهنمک و فلفل سیاهبه مقدار کافیزردچوبه و روغنبه مقدار کافیطرز تهیه آش انار ساده با عدس و لوبیاابتدا لوبیا، برنج و بلغور را از چند ساعت قبل به صورت جداگانه خیس کنید.برنج، بلغور، لوبیا و عدس را بشویید و درون یک قابلمه مناسب بریزید.چند لیوان آب به قابلمه اضافه کرده و آنرا روی حرارت قرار دهید.درون تابه ای پیازها را با کمی روغن سرخ کنید.مقداری زردچوبه به پیاز اضافه کنید و تفت دهید تا زردچوبه به خورد پیاز داغ برود.پیاز داغ را از تابه خارج کرده و سیرهای خلالی خرد شده را در همان تابه خوب سرخ کنید.بعد از پخت حبوبات و برنج آب آنها را دور ریخته و مواد را به یک قابلمه مناسب و جادار انتقال دهید.آب انار را به همراه آب گوشت، رب انار، سبزی آشی، پیاز داغ و مقداری نمک، فلفل سیاه و سماق به قابلمه اضافه کنید.درب قابلمه را کامل نگذارید.اجازه دهید آش با حرارت ملایم جا بیفتد.کمی از سیر داغ را به آش اضافه کرده و اجازه دهید آش چند جوش دیگر بزند.آش را در ظرف سرو ریخته و با سیر داغ، نعناع داغ و پیاز داغ تزیین کنید.طرز تهیه آش انار بدون گوشتبرای تهیه آش انار بدون گوشت به روش زیر عمل کنید:مواد لازم در طرز تهیه آش انار بدون گوشت (۴ نفر)مواد لازممیزان لازمپیاز متوسط۱ عددسیر۲ حبهبرنج نیم دانه۱ فنجانلپه۱ فنجانسبزی آش۳ فنجانآب انار۵ فنجانرب انار۱ فنجانطرز تهیه آش انار بدون گوشتبرنج و لپه را جداگانه به مدت یک ساعت در آب ولرم خیس کنید.لپه را با مقداری آب بپزید.در قابلمه دیگری سیر و پیاز خرد شده را با کمی روغن سرخ کنید.زردچوبه را به پیاز و سیر افزوده و ۳ دقیقه تفت دهید.سبزی‌ها را به قابلمه اضافه کنید.بعد از کمی پخت سبزی، برنج و لپه را به قابلمه بیافزایید.آب انار را به‌آرامی درون قابلمه بریزید تا مخلوط به جوش بیاید.بعد از جوشیدن مواد درون قابلمه،رب انار، نمک و فلفل را اضافه کنید.حرارت را کم کنید و اجازه دهید آش بپزد و جا بیافتد.آش انار را درون ظرف سرو بکشید و با نعناع داغ و کمی انار تزئین و نوش جان نمایید.طرز تهیه آش انار با لبوبرای تهیه آش انار با لبو به روش زیر عمل کنید:مواد لازم برای تهیه اش انار و لبومواد لازممیزان لازمبرنج نیم دانه۲۱ پیمانهبلغور گندم۲۱ پیمانهلپه۲۱ پیمانهسبزی آش۱ کیلوآب انار۳ پیمانهآب مرغ یا گوشت۲ پیمانهانار دون کرده۱ پیمانهرب انار۲۱ پیمانهلبوی نیم پز و رنده شده۱ پیمانهپیاز۲ عددنمک، گلپربه مقدار لازمفلفل سیاه، زرد چوبهبه مقدار لازمپیاز داغ۲ قاشق غذا خورینعنا خشکبرای تزیینمراحل طرز تهیه آش انار و لبوگوشت چرخ کرده، پیاز رنده شده، نمک،فلفل را باهم مخلوط کرده و ورز دهید و به مدت نیم ساعت درون یخچال بگذارید.لپه را خیس کنید و جداگانه بپزید.درون قابلمه ای پیاز خرد شده را با مقداری روغن تفت دهید.برنج نیم دانه، بلغور گندم و آب مرغ را به قابلمه بیافزایید.اجازه دهید موادتان کمی بپزد.لپه پخته شده و لبوی رنده شده را به قابلمه اضافه کنید.سبزی آش را بیافزایید و درب قابلمه را نیمه باز بگذارید تا سبزی بپزد.گوشت را از یخچال خارج کرده و کوفته قلقلی های کوچک درست کنید.کوفته قلقلی ها را داخل روغن داغ سرخ کنید.آب انار را به آش اضافه کنید.در این مرحله انار دان کرده، کوفته قلقلی ها و رب انار را به آش بیافزایید.اجازه دهید تا آش با شعله متوسط کاملا پخته شود.آش را در ظرف سرو ریخته و با پیاز داغ و نعناع داغ و لبوی پخته تزئین کنید.نکات تکمیلی در مورد آش انارزمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۳۰دقیقه و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۲ ساعت میباشد . آش انار را می توانید در وعده نهار – شام – پیش غذا – سرو کنید . همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار – میل کرد .توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب میباشد .

بیشتر بخوانید
پیشنهاد وعده غذایی [شام ، ناهار، صبحانه] 12 تیر
لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=29482

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها