4

آموزش کامل ساخت فر خانگی برای کیک و پیتزا

  • کد خبر : 29502
  • 24 دی 1401 - 2:52
آموزش کامل ساخت فر خانگی برای کیک و پیتزا

ساخت فر خانگی برای پخت کیک و پیتزاکیک و شیرینی یکی از خوراکی های بسیار پرطرفدار است، بسیاری از افراد دوست دارند برای یکبار هم که شده تهیه کیک و شیرینی و… را در خانه تجربه کنند اما در بسیاری از دستورالعمل های تهیه کیک و شیرینی و… به فر نیاز است.آیا تا به حال […]


ساخت فر خانگی برای پخت کیک و پیتزاکیک و شیرینی یکی از خوراکی های بسیار پرطرفدار است، بسیاری از افراد دوست دارند برای یکبار هم که شده تهیه کیک و شیرینی و… را در خانه تجربه کنند اما در بسیاری از دستورالعمل های تهیه کیک و شیرینی و… به فر نیاز است.آیا تا به حال برایتان پیش آمده که بخواهید شیرینی یا کیکی را درست کنید اما به دلیل نداشتن فر از درست کردن آن پشیمان شوید؟ نگران نباشید در این بخش از نمناک به شما آموزش خواهیم داد که چگونه با وسایل در دسترس فر خانگی تهیه و انواع مختلف غذا از کیک و شیرینی گرفته تا پیتزا را درون آن آماده کنید.مواد لازم درست کردن فر دست سازبرای درست کردن فر دست ساز شما به وسایل زیر نیاز خواهید داشت:قابلمهکاتر یا سه پایهشعله پخش کندم کنیمراحل درست کردن فر دست سازابتدا یک شعله پخش کن روی گاز قرار می دهیم.یک قابلمه قدیمی را انتخاب می کنیم.درون قابلمه به عنوان پایه قالب، سه پایه یا کاتر می گذاریم.قابلمه را روی شعله پخش کن می گذاریم و شعله گاز را روشن و تنظیم می کنیم.یک دم کنی روی درب قابلمه قرار می دهیم.در این مرحله اجازه می دهیم قابلمه به مدت ۱۵ تا ۳۰ دقیقه به خوبی گرم شود.بعد از گذشت یک ربع تا نیم ساعت، دم کنی را از روی درب قابلمه برداشته و قالب حاوی کیک یا سینی حاوی شیرینی ها را درون قابلمه روی سه پایه قرار می دهیم.دم کنی را روی درب قابلمه گذاشته و اجازه می دهیم شیرینی ها یا کیک بپزند.نکات مهمبرای تهیه فر دست ساز حتما از قابلمه قدیمی استفاده کنید زیرا ممکن است لکه هایی روی بدنه قابلمه ایجاد شود.قبل از قرار دادن قالب درون فر دست ساز از گرم بودن این فر اطمینان حاصل کنید.برای اینکه کیک تان به خوبی پف کند و خراب نشود، به هیچ وجه قبل از ۳۰ دقیقه دم کنی را از روی قابلمه بر ندارید.زمان پخت کیک و شیرینی متفاوت است و باید به دستورالعمل کیک یا شیرینی و به زمان پخت آنها توجه کنید.برای کیک با قالب متوسط حدود ۴۵ دقیقه تا یک ساعت زمان نیاز است.قابلمه، شعله پخش کن و پایه حتما باید کاملاً تمیز باشند که موقع داغ شدن، دود نکند.شعله گاز نباید خیلی کم و یا خیلی زیاد باشد.زمان پخت در فر دست ساز خانگی نسبت به فر کمی بیشتر است و این زمان به جنس قالب،جنس قابلمه و به میزان حرارت بستگی دارد.

بیشتر بخوانید
فوت و فن فرم دادن خامه معمولی صبحانه
لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=29502

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها