4

طرز تهیه تارت شکلاتی برای دلبری از مهمون ها

  • کد خبر : 29606
  • 03 بهمن 1401 - 3:51
طرز تهیه تارت شکلاتی برای دلبری از مهمون ها

طرز تهیه تارت شکلاتی خوشمزه در خانهتارت شکلاتی نوعی شیرینی خوشمزه و بین المللی است که معمولا به عنوان میان وعده در مجالس و مهمانی های مهم سرو می شود. اگر شما هم به زودی مهمانی خاصی در پیش دارید، پیشنهاد می کنیم طرز تهیه تارت شکلاتی را از این بخش از آموزش شیرینی پزی […]


طرز تهیه تارت شکلاتی خوشمزه در خانهتارت شکلاتی نوعی شیرینی خوشمزه و بین المللی است که معمولا به عنوان میان وعده در مجالس و مهمانی های مهم سرو می شود. اگر شما هم به زودی مهمانی خاصی در پیش دارید، پیشنهاد می کنیم طرز تهیه تارت شکلاتی را از این بخش از آموزش شیرینی پزی نمناک بیاموزید و با توجه به این رسپی یک تارت شکلاتی خوشمزه تهیه کنید.مواد لازم برای تهیه خمیر تارت شکلاتیمواد لازممقدارآرد۲ فنجانشکر۳ قاشق غذاخورینمک۱/۴ قاشق چایخوریکره بی نمک۳/۴ فنجانتخم مرغ۱ عددآب سرد۲ قاشق غذاخوریمواد لازم میانی تارت شکلاتیمواد لازممقدارموز۱ عدد بزرگشکلات۱۵۰ گرمخامه صبحانه۲۵۰ گرمطرز تهیه شیرینی و خمیر تارت شکلاتیآرد، شکر و نمک را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید.کره را اضافه کنید.تمام مواد را با یکدیگر مخلوط نمایید.در یک کاسه کوچک زرده تخم مرغ را با آب سرد ترکیب کنید و هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند.تخم مرغ را به مواد اضافه کنید.به قدری ورز دهید تا خمیر یکدستی داشته باشید که خیلی خیس یا چسبناک نباشد.خمیر را پس از ورز دادن درون ظرفی بگذارید و سطح آن را صاف کنید.روی ظرف خمیر را با پلاستیک پوشانده و ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید.خمیر را روی یک سطح کمی آردپاشی شده قراردهید و با کمک وردنه به شکل دایره به ضخامت حدود ۱/۴ اینچ باز کنید.حالا خمیر تارت را داخل ظرف مخصوص یا همان تابه تارت قرار دهید.خمیر را کف ظرف پهن کرده و فشار دهید تا محکم جا بیفتد.لبه های خمیر را به کناره های ظرف بچسبانید.خمیر شما باید همه کف ظرف را پوشانده و ضخامت یکسانی در کف ظرف داشته باشد.خمیر تارت را به مدت ۱۵ دقیقه در یخچال قرار دهید تا استراحت کند.فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید.خمیر تارت را با فویل آلومینیومی بپوشانید و اجازه دهید ۳۰ دقیقه بپزد.در ظرفی زرده تخم مرغ را هم بزنید.خمیر را از فر خارج کرده و فویل آلومینیومی را برداشته و با استفاده از برس شیرینی پزی، زرده تخم مرغ زده شده را روی آن بمالید.خمیر را دوباره به فر برگردانید و ۸ دقیقه دیگر به پخت ادامه دهید تا رنگ تارت طلایی شود.دقت کنید که رنگ خمیرتان تیره نشود.اجازه دهید خمیر داخل قالب کاملا خنک شود و وقتی گرم است، خمیر را از قالب خارج نکنید زیرا خمیرشما می شکند و خرد میشود.بعد از خنک شدن به راحتی و با احتیاط خمیر را از قالب خارج کنید.طرز تهیه فیلینگ یا مواد میانی تارت شکلاتیشکلات را به قطعات کوچیک خرد کنید.شکلات را در ظرفی ریخته و به روش بن ماری ذوب نمایید(شکلات را روی حرارت غیر مستقیم ذوب کنید) گاهی شکلات ها را هم بزنید تا کاملا آب شوند.خامه صبحانه را به شکلات آب شده اضافه کنید.دوباره خامه و شکلات را روی حرارت آب جوش( به روش بن ماری)گذاشته و مخلوط نمایید.موز را به صورت حلقه‌ای برش بزنید.موزها را داخل خمیر تارت بچینید.از شکلات به آرامی روی موزها بریزید تا تارت کاملا پر شود.ظرف تارت را داخل یخچال قرار دهید تا شکلات و خامه سفت شده و خودشان را بگیرند.برای تزیین تارت شکلاتی از پسته یا گردو، خمیر فوندانت، خامه و انواع میوه‌ها و…می توانید استفاده کنید.داخل تارت را با مواد مختلفی مثل مربا، خامه، کرم پاتیسیر، کرم کاستارد، گاناش، ژله، بریلو و انواع میوه‌ها و شکلات میتوان پر کرد.

بیشتر بخوانید
دمنوش های گیاهی موجود در بازار ایران
لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=29606

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها