5

راز خوشمزگی کیک گردویی خونگی

  • کد خبر : 30050
  • 20 اسفند 1401 - 8:30
راز خوشمزگی کیک گردویی خونگی

کیک گردو و کیک گردویی را با چند ترفند خوشمزه تر کنیدکیک گردویی یکی از انواع کیک های ساده و خوشمزه برای صبحانه، عصرانه، دورهمی و مهمانی هاست. برای تهیه یک کیک گردویی خوشمزه لازم است نکاتی را رعایت نمایید که در ادامه این بخش از آموزش شیرینی پزی نمناک آورده ایم.از گردو تازه استفاده […]


کیک گردو و کیک گردویی را با چند ترفند خوشمزه تر کنیدکیک گردویی یکی از انواع کیک های ساده و خوشمزه برای صبحانه، عصرانه، دورهمی و مهمانی هاست. برای تهیه یک کیک گردویی خوشمزه لازم است نکاتی را رعایت نمایید که در ادامه این بخش از آموزش شیرینی پزی نمناک آورده ایم.از گردو تازه استفاده کنیدبرای تهیه کیک گردویی از گردویی استفاده کنید که کهنه نباشد زیرا گردو کهنه طعم کیک را خراب می کند پس برای تهیه کیک گردویی خوش طعم از گردو تازه استفاده نمایید.مغز گردو را ریز خرد کنیدبرای تهیه کیک گردویی، پوست گردو را جدا نموده و سپس مغز آن را با کمک چاقو به صورت نگینی ریز خرد نمایید.گردو را به آرد بغلطانیدبرای افزودن گردوی خرد شده به مایه کیک، ابتدا گردوی خرد شده را درون آرد بغلطانید تا به خوبی آردی شوند، سپس به مایه کیک اضافه نمایید.دارچین بیافزاییدگردو سبب خوش طعم شدن کیک می شود اما اگر می خواهید کیک گردوییتان خوش عطر شود، به آن دارچین بیافزایید. طعم ملایم دارچین در این کیک جذاب و خوشمزه همراه با چای و قهوه بسیار دلچسب خواهد بود.کیک گردویی را با آرد قنادی بپزیدبرای تهیه کیک گردویی از آرد قنادی استفاده نمایید، آرد قنادی دارای گلوتن کم، دارای بافت یکنواخت، دارای سبوس، دانه بندی نرم، بیشترین میزان نشاسته و سبک است به همین علت کیک هایی که با آرد قنادی تهیه می شوند، ترد هستند.آرد را قبل از افزودن چند بار الک کنید.مقدار مواد باید دقیق باشدبرای تهیه کیک گردویی با بافت خوب حتما به مقدار مواد اولیه کیک توجه کنید زیرا اگر مقدار مواد اولیه کیک درست نباشد بافت و طعم کیک تغییر خواهد کرد.مواد هم دمای محیط باشدموادی که برای تهیه کیک گردویی نیاز دارید، را باید زودتر از یخچال خارج نمایید تا به دمای محیط برسند زیرا هم دما نبودن مواد با یکدیگر موجب تغییر بافت کیک می شود.مدت زمان مخلوط کردن باید طبق دستورباشددر تهیه کیک گردویی مخلوط تخم‌مرغ و… را باید آن‌قدر هم بزنید تا رنگ مایه کرمی شود و حجم مایع بیشتر شود اما بعد از اضافه شدن آرد، نیازی به مخلوط کردن بیش از حد نیست.دمای فر نباید زیاد باشدبرای تهیه کیک گردویی فر را از قبل روشن کنید تا گرم شود، دمای فر باید همان دمایی باشد که در دستور گفته شده است. اگر دمای فر بیش از حد بالا باشد، روی کیک پخته و در حالی که وسط کیک نمی پزد. همچنین در دمای بالا بکینگ پودر بیش از حد فعال شده و کیک پف اضافی می گیرد و بعد از خارج کردن کیک از فر پف آن سریع می خوابد.به زمان پخت کیک توجه نماییدبرای بهتر شدن کیفیت و حجم کیک گردویی به زمان پخت کیک توجه نمایید، در صورت کم بودن زمان پخت کیک سطح روی کیک چسبنده می شود زیرا زمان کافی برای بخار شدن رطوبت اضافی مایه کیک را نداشته و این باعث می شود کیک به قالب چسبیده و جدا نشود. اگر زمان پخت زیاد باشد کیک بافت خشکی خواهد داشت.کیک گردویی را اینگونه از قالب خارج کنیدقبل از خارج کردن کیک گردویی از قالب، حتما اجازه دهید کیک سرد شود و کیک گردویی را داغ از قالب خارج نکنید. ابتدا قالب را به صورت برعکس روی توری قرار دهید تا به واسطه نیروی جاذبه زمین پف کیک به سمت پایین کشیده شده و نخوابد و بعد از خنک شدن کیک را به راحتی از قالب جدا کنید.

بیشتر بخوانید
راز خانم هایی که آبگوشت شون معروفه
لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=30050

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها