6

دانشمندانی که ریاضی شان ضعیف بود!

  • کد خبر : 7562
  • 16 اردیبهشت 1400 - 13:04
دانشمندانی که ریاضی شان ضعیف بود!
دانشمندان و مخترعینی که در درس ریاضی مشکل داشتند را بشناسید.

اگر در درس ریاضی مشکل دارید، فکر نکنید تنها هستید و دیگر هیچ استعدادی ندارید. ریاضی درسی است که حتی بعضی از دانشمندان هم در یادگیری آن مشکل داشتند.

دانشمندان و مخترعینی که در درس ریاضی مشکل داشتند


شاید با خودتان فکر کنید که دانشمندان در هر زمینه ای نابغه هستند اما این گونه نیست. یعنی بعضی از دانشمندان هستند که به سختی ریاضی را یاد می گرفتند.

اگر شما هم در درس ریاضی ضعیف عمل می کردید، بدانید که تنها نیستید و ریاضی برای بسیاری از افراد، حتی بعضی از دانشمندان هم کار سختی بوده و است. در این قسمت دانشمندانی را به شما معرفی خواهیم کرد که درس ریاضی را به سختی یاد می گرفتند.

الکساندر گراهام بل
الکساندر گراهام بل مخترع اسکاتلندی تلفن است. او در دوران دبیرستان سختی های زیادی با درس ریاضی داشت. البته که از حل مسائل ریاضی و تمرین های سخت آن لذت می برد اما به محض این که متوجه پاسخ و راه حل رسیدن به جواب می شد، دیگر حوصله خواندن ریاضی را نداشت و تمایلی به درآوردن جواب آخر از خودش نشان نمی داد.

به همین دلیل نمی توانست نمرات خوبی در زمینه ریاضی کسب کند. در واقع می توان گفت که علاقه گراهام بل به عنوان یک دانشمند و مخترع، نسبت به ریاضی از حد متوسط هم کمتر بود.

جک هورنر
جک هورنر مشاور علمی فیلم پارک ژوراسیک که همچنین نقش های مختلفی از جمله صحنه دزدی دنیای ژوراسیک را به عهده گرفت، در زمینه های مختلف موفقیت های زیادی به دست آورده بود و حتی معلمان در دوران مدرسه به دلیل این موفقیت هایش تعجب می کردند.

بیشتر بخوانید
۹ عادت استرس آور را بشناسید !

جک اهل مونتانا بوده است. او در مدرسه مخصوصاً در زمینه ریاضی عملکرد خوبی نداشت و سرعت او به شدت پایین بود؛ حتی نتوانست امتحان جبر را پاس کند و همین باعث شد که پدر ریاضی دانَش از موفقیت او در درس ریاضی ناامید شود.

این قضیه تا دانشگاه هم ادامه داشت و هفت بار درس ریاضی را افتاد. به دلیل وجود درس ریاضی نتوانست از دانشگاه فارغ التحصیل شود. این وضعیت تقریبا تا سال ۱۹۷۹ ادامه داشت تا این که پزشکان تشخیص دادند که او به مشکل خوانش پریشی مبتلاست.

مایکل فارادی
مایکل فارادی زندگی سختی از لحاظ مالی تجربه کرده بود. پدرش یک آهنگر بود و از مشکلات اختلاف طبقاتی رنج می برد. همانطور که می دانید؛ فارادی اولین سازنده موتور و ژنراتور الکتریکی است.

همچنین اختراع بادکنک هیدروژنی و پایه تکنولوژی و یخچال های مدرن به دست او انجام شده است اما با وجود این که اختراعات بسیار مهم و سخت این چنینی داشته است، درس او در ریاضی تعریف چندانی نداشت. او تئوری های مختلفی داشت که با ریاضی نمی توانست آن ها را به اثبات برساند. به همین دلیل فرضیه هایش رد می شد.

ای. او. ویلسن
ویلسن در زمینه های مختلف از جمله فلسفه، بیولوژی و منابع طبیعی؛ کتاب های مختلفی را تالیف کرده بود. کتاب های او همیشه پرفروش و محبوب بودند اما هنگامی که قصد داشت رازهایی را در مورد خودش بیان کند، به مسئله ضعیف بودنش در ریاضی اشاره می کرد.

او در مدارس مناطق فقیر تحصیل کرده بود و بعد از اینکه استاد دانشگاه شد، جرأت پیدا کرد تا به سمت حسابان برود. به همین دلیل اختلاف سنی اش با شاگردان دیگر سر کلاس خیلی زیاد شده بود. او در این مورد اشاره کرد که من مجبور بودم غرورم را کنار بگذارم و در کنار شاگردان خودم حسابان یاد بگیرم اما باز هم نتوانستم نمرات خوبی کسب کنم.

بیشتر بخوانید
با اضطراب حاصل از کرونا چه کنیم؟
لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=7562

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها