داغ‌ترین‌ها

افشای راز تلخ زندگی ژیلا صادقی برای اولین بار تغییری تو بدنت که میگه مشکل تراکم استخوان داری شوخی بامزه علی صادقی با مسی تفریح جدید سارا نیکای پایتخت ادویه کباب تابه ای مجلسی؛ حتما امتحانش کن ماسکی جادویی برای لایه برداری کامل پوست صورت راز تلخ زندگی نیوشا ضیغمی فاش شد سنگ تمام پیمان معادی برای مریلا زارعی چرا کوبیده مرغ به سیخ نمیچسبه و به دست میچسبه؟ تیره ترین لک صورت را با آب پیاز درمان کنید + ماسک عذرخواهی آقای بازیگر بخاطر توهین زشت به زنان اصل ماجرای پارسا پیروزفر و بهاره مصدقیان + عکس جنجالی جوجه کباب رستورانی با چه موادی مزه دار میشه؟ داروهایی که افسردتون میکنن!! رازی که آناهیتا همتی درباره همسرش فاش کرد پیام احساسی نرگس محمدی برای تولد فریبا نادری علت بوی زهم تخم مرغ در املت و نیمرو + راه حل خطر عمل تغییر رنگ چشم؛ حقیقتی که نمیدونی عکس دیده نشده پارسا پیروزفر و بهاره مصدقیان آموزش پیتزا فوری بدون نیاز به خمیر و فر

4

طرز تهیه تارت شکلات و میوه

  • کد خبر : 9949
  • 30 اردیبهشت 1400 - 10:50
طرز تهیه تارت شکلات و میوه

مواد لازم تارت شکلات و میوه پودر کاکائو : ۳ قاشق سوپخوری آرد : ۲۵۰ گرم کره : ۱۵۰ گرم شکر : ۴۰ گرم آب : ۳ قاشق سوپخوری مارمالاد زردآلو : به میزان لازم فندق خرد شده : ۵۰ گرم شکلات آب شده : ۵۰ گرم میوه تازه : به میزان لازم تارت میوه […]

مواد لازم تارت شکلات و میوه

  • پودر کاکائو : ۳ قاشق سوپخوری
  • آرد : ۲۵۰ گرم
  • کره : ۱۵۰ گرم
  • شکر : ۴۰ گرم
  • آب : ۳ قاشق سوپخوری
  • مارمالاد زردآلو : به میزان لازم
  • فندق خرد شده : ۵۰ گرم
  • شکلات آب شده : ۵۰ گرم
  • میوه تازه : به میزان لازم

تارتلت شکلات

تارت میوه ای

طرز تهیه تارت شکلات و میوه

فر را ابتدا با دما ۱۹۰ درجه سانتی گراد گرم کنید.

ظرفی را بردارید و میزارن آرد گفته شده را درون آن الک کنید. سپس پودر کاکائو را نیز با الک کردن به آرد اضافه کنید و با یک قاشف این دو را با یکدیگر ترکیب کنید.

کره را به آرد و پودر کاکائو اضافه کنید و این مواد را با یکدیگر مخلوط کنید در ادامه سعی کنید با دست این ماده بدست آمده را تبدیل به خرده های نان کنید.

شکر را به مخلوط بالا اضافه کنید و خوب ترکیب کنید کم کم مقداری آب را به این ترکیب اضافه کنید تا مواد شکل خمیری به خود بگیرد.

خمیر آماده شده را به انداره ۱۵ دقیقه در یخچال قرار بدهید تا کمی سفت شود.

اندازه قالب تارت خمیر را باز کنید و سپس با چنگال رویش ضربه بزنید و سطح روی خمیر را با یک تکه کاغذ روغنی بپوشانید و روی کاغذ را با حبوبات خشک کمی پر کنید.

تمامی خمیر را به همین منوال آماده کنید و در سینی فر قرار بدهید سپس سینی را درون فری که از قبل آماده کرده بودید بگذارید. به مدت نیم ساعت و یا کمتر بگذارید تا سینی درون فر باقی بماند.

بیشتر بخوانید
دسرهای خوشمزه ای که تو پاییز خیلی میچسبه

سینی را بیرون بی آورید و کاغذ روغنی را از روی خمیر بردارید دوباره سینی را درون فر قرار بدهید تا بدون کاغذ این دفعه بپزد. ۵ دقیقه تایم برای این کار کافی است.

خمیر پخته شده را از فر خارج کنید و بگذارید تا خنک شود سپس به لبه های نان شکلات و یا مارمالاد زردآلو بمالید فندق هایی که خرد کرده اید را به این گوشه های نان بریزید.

مقداری شکلات آب کنید و درون نان پخته شده بریزید سپس با میوه هایی که در اختیار دارید به دلخواهتان بپوشانید.

مارمالادتان را کمی گرم کنید و با برس آشپزی آن را روی میوه های دسرتان بمالید.

می توانید هنگام پخت تارت بعد از ریختن شکلات از خامه فرم گرفته و یا از کرم پاتی سیر استفاده کنید تا مزه خاصی به تارت شکلات و میوه ای تان بدهید.

تارتلت شکلات

طرز تهیه تارت شکلاتی

نکات تکمیلی در مورد تارتت شکلات و میوه

تارتت شکلات و میوه جزو کیک و شیرینی > پای و تارت میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱ ساعت و
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۲۰دقیقه میباشد .
تارتت شکلات و میوه را می توانید در وعده میان وعده – دسر – سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری – میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه تارت شکلات و میوه

۵۱۷

لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=9949

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها