داغ‌ترین‌ها

طرز تهیه رولت خرما مجلسی با طعمی بکر که فراموش نمیکنید! راهنمای سالم برای چاقی و افزایش وزن مردان لاغر اندام طرز تهیه “آش دندونی” متفاوت برای جشن دندان درآوردن کودکان تزیین های فوق العاده زیبای آش رشته با کشک و پیاز داغ بادی ویت ؛ راز خوش اندامی بعضی ها فرق اصلی کاراته و تکواندو مدل های فوق العاده شیک و دلبرانه تزئین حلوا تزئین های جذاب و خلاقانه حلیم خانگی و نذری دستور تهیه آسان و راحت شربت عرق کاسنی پر از خواص جلیلی: خلق روزانه ۲هزار میلیارد تومان پول، مانع رفع تورم است حکایت زنانی که برای نخستین‌بار در مسابقات کبوترپرانی شرکت کرده‌اند حماس: احتمال توافق آتش‌بس طی یکی دو روز آینده وجود دارد روحانی: توافق اصلی انجام شد/تمامی تحریم‌ها برداشته می‌شود پیام سردار قاآنی : هرگز فلسطین را تنها نخواهیم گذاشت هدف قرار گرفتن اتوبوس حامل نظامیان اشغالگر با موشک هدایت‌شونده مقاومت پرس‌تی‌وی: آمریکا قصد لغو کامل هیچ‌یک از تحریم‌ها را ندارد سرلشکر سلامی: استراتژی عملیاتی ما توسعه‌ی قلمرو دفاعی در ارتفاع بالاست رونمایی سپاه از پهپاد پهن‌پیکر غزه کدخدایی:تعدد نامزدها تاثیری در افزایش مشارکت ندارد/ توصیه به نامزدهای انتخاباتی اظهارات هنیه درباره پیروزی مقاومت در جنگ ۱۱ روزه غزه

3

نکات طلایی برای خوشمزه تر کردن “میرزا قاسمی”

  • کد خبر : 11471
  • ۱۱ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۸:۲۸
نکات طلایی برای خوشمزه تر کردن “میرزا قاسمی”

نکات طلایی برای پخت بهتر میرزا قاسمی برای کبابی کردن بادمجان ها از فر ،زغال و یا شعله گاز میتوانید استفاده کنید.ولی کباب کردن بادمجان ها روی زغال به آن ها طعم بهتری می دهد. برای کباب کردن بامجان ها روی شعله گاز باید حرارت را کم کنید.زیرا شعله بالا باعث نپخته شدن داخل بادمجان […]

نکات طلایی برای پخت بهتر میرزا قاسمی

  • برای کبابی کردن بادمجان ها از فر ،زغال و یا شعله گاز میتوانید استفاده کنید.ولی کباب کردن بادمجان ها روی زغال به آن ها طعم بهتری می دهد.
  • برای کباب کردن بامجان ها روی شعله گاز باید حرارت را کم کنید.زیرا شعله بالا باعث نپخته شدن داخل بادمجان و نیز سوزانده شدن پوست بادمجان ها می شود.
  • برای جدا شدن راحت پوست بادمجان ها از آب استفاده کنید.
  • برای خوشرنگ تر شدن میرزا قاسمی بهتر است رب گوجه فرنگی را درون روغن تفت دهید و بعد به مخلوط مواد میرزا قاسمی اضافه کنید.
  • مواد اصلی میرزا قاسمی ، سیر، تخم مرغ و بادمجان است ولی برای رنگ و طعم بهتر این غذا از گوجه فرنگی نیز استفاده میشود.
  • در دستور تهیه میرزا قاسمی میتوان تخم مرغ را در صورت تمایل حذف کنید.
  • تخم مرغ ها را می توان درسته به مواد میرزا قاسمی اضافه کرد و هم نزد.
  • تخم بادمجان های کباب شده را جدا کنید سپس ساطوری نمایید.
  • سیر را به هیچ وجه نباید از دستور تهیه میرزا قاسمی حذف کنید.
  • میرزا قاسمی در مهمانی ها و مجالس به عنوان پیش غذا استفاده می شود.
  • میرزا قاسمی را به همراه سبزی خوردن ،نان تازه و یا کته نوش جان کنید.

میرزا قاسمی ، بهترین نوع پخت میرزا قاسمی با نکات طلایی

۴.۵۳۳

بیشتر بخوانید
غذاهای محلی بندر عباس ؛ هم خوشمزه ، هم مقوی
لینک کوتاه : https://rouiesh.ir/?p=11471

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها