داغ‌ترین‌ها

طلاق میلیاردی آقا و خانم معروف یادداشت جالب پرستو صالحی در تعریف مادرش طرز تهیه ویفر رنگارنگ خوشمزه با دستور تهیه خانگی تولد و درگذشت چهره های مشهور ایرانی در ۳ شهریور راز خوشمزگی ترشی کلم قرمز رستوران ها اشتباهی که کیک و شیرینی شما رو خراب میکنه درگذشت چهره های مشهور ایرانی در ۳۰ مرداد تولد و درگذشت چهره های مشهور ایرانی در ۱ شهریور تولد و درگذشت چهره های مشهور ایرانی در ۳۱ مرداد چهره های متولد و درگذشته در ۲ شهریور تولد و درگذشت چهره های مشهور ایرانی در ۲۲ مرداد دل نوشته بازیگر مشهور در فراق ۱۴ ساله پدرش تولد و درگذشت چهره های مشهور ایرانی در ۲۱ مرداد تولد چهره های مشهور ایرانی در ۲۰ مرداد چهره های متولد و درگذشته در ۱۹ مرداد تولد چهره های مشهور ایرانی در ۱۸ مرداد تولد و درگذشت چهره های مشهور ایرانی در ۱۷ مرداد تولد و درگذشت سلبریتی های ایرانی در ۱۶ مرداد تولد چهره های مشهور ایرانی در ۱۵ مرداد تولد و درگذشت چهره های مشهور ایرانی در ۱۴ مرداد

3

نکات طلایی برای خوشمزه تر کردن “میرزا قاسمی”

  • کد خبر : 11471
  • ۱۱ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۸:۲۸
نکات طلایی برای خوشمزه تر کردن “میرزا قاسمی”

نکات طلایی برای پخت بهتر میرزا قاسمی برای کبابی کردن بادمجان ها از فر ،زغال و یا شعله گاز میتوانید استفاده کنید.ولی کباب کردن بادمجان ها روی زغال به آن ها طعم بهتری می دهد. برای کباب کردن بامجان ها روی شعله گاز باید حرارت را کم کنید.زیرا شعله بالا باعث نپخته شدن داخل بادمجان […]

نکات طلایی برای پخت بهتر میرزا قاسمی

  • برای کبابی کردن بادمجان ها از فر ،زغال و یا شعله گاز میتوانید استفاده کنید.ولی کباب کردن بادمجان ها روی زغال به آن ها طعم بهتری می دهد.
  • برای کباب کردن بامجان ها روی شعله گاز باید حرارت را کم کنید.زیرا شعله بالا باعث نپخته شدن داخل بادمجان و نیز سوزانده شدن پوست بادمجان ها می شود.
  • برای جدا شدن راحت پوست بادمجان ها از آب استفاده کنید.
  • برای خوشرنگ تر شدن میرزا قاسمی بهتر است رب گوجه فرنگی را درون روغن تفت دهید و بعد به مخلوط مواد میرزا قاسمی اضافه کنید.
  • مواد اصلی میرزا قاسمی ، سیر، تخم مرغ و بادمجان است ولی برای رنگ و طعم بهتر این غذا از گوجه فرنگی نیز استفاده میشود.
  • در دستور تهیه میرزا قاسمی میتوان تخم مرغ را در صورت تمایل حذف کنید.
  • تخم مرغ ها را می توان درسته به مواد میرزا قاسمی اضافه کرد و هم نزد.
  • تخم بادمجان های کباب شده را جدا کنید سپس ساطوری نمایید.
  • سیر را به هیچ وجه نباید از دستور تهیه میرزا قاسمی حذف کنید.
  • میرزا قاسمی در مهمانی ها و مجالس به عنوان پیش غذا استفاده می شود.
  • میرزا قاسمی را به همراه سبزی خوردن ،نان تازه و یا کته نوش جان کنید.

رویش مدیا

بیشتر بخوانید
طرز تهیه “پیتزا مخلوط” بدون فر بسیار خوشمزه
لینک کوتاه : https://rouiesh.ir/?p=11471

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها