داغ‌ترین‌ها

افشای راز تلخ زندگی ژیلا صادقی برای اولین بار تغییری تو بدنت که میگه مشکل تراکم استخوان داری شوخی بامزه علی صادقی با مسی تفریح جدید سارا نیکای پایتخت ادویه کباب تابه ای مجلسی؛ حتما امتحانش کن ماسکی جادویی برای لایه برداری کامل پوست صورت راز تلخ زندگی نیوشا ضیغمی فاش شد سنگ تمام پیمان معادی برای مریلا زارعی چرا کوبیده مرغ به سیخ نمیچسبه و به دست میچسبه؟ تیره ترین لک صورت را با آب پیاز درمان کنید + ماسک عذرخواهی آقای بازیگر بخاطر توهین زشت به زنان اصل ماجرای پارسا پیروزفر و بهاره مصدقیان + عکس جنجالی جوجه کباب رستورانی با چه موادی مزه دار میشه؟ داروهایی که افسردتون میکنن!! رازی که آناهیتا همتی درباره همسرش فاش کرد پیام احساسی نرگس محمدی برای تولد فریبا نادری علت بوی زهم تخم مرغ در املت و نیمرو + راه حل خطر عمل تغییر رنگ چشم؛ حقیقتی که نمیدونی عکس دیده نشده پارسا پیروزفر و بهاره مصدقیان آموزش پیتزا فوری بدون نیاز به خمیر و فر

5

وزن گرفتن استاندارد نوزاد از هفته ی اول تا ۶ ماهگی

  • کد خبر : 12529
  • 11 خرداد 1400 - 9:32
وزن گرفتن استاندارد نوزاد از هفته ی اول تا ۶ ماهگی
وزن گرفتن استاندارد نوزاد از هفته ی اول تا 6 ماهگی

وزن گرفتن نوزاد در ماههای اولیه بعد از تولد

یکی از مسایلی که مادران به ویژه در زایمان اول با آن مواجه می شوند، نگرانی از وزن گرفتن نوزاد است.اطمینان از تغذیه مناسب نوزاد و افزایش وزن در هرماه می تواند باعث آسودگی خیال والدین شود.مثل بسیاری از والدین، ممکن است تعجب کنید که آیا نوزاد شما به طور عادی در حال رشد است یا خیر.

کودکان سالم می توانند در گستره ای از اندازه ها باشند، اما روند رشد آنها نسبتاً قابل پیش بینی است. در چک آپ، یک پزشک به قد، وزن و سن کودک نگاه خواهد کرد تا ببیند آیا کودک شما در حال رشد است یا خیر، تا برای آن چاره ای بیندیشد.

وزن نوزاد دو ماهه

وزن گرفتن نوزاد در ماه های اولیه زندگی

وزن کودک و عوامل موثر بر آن

وزن متوسط یک نوزاد در حدود ۳.۲ تا ۳.۴ کیلوگرم است. اغلب نوزادان سالم به طور کامل ۲.۶ تا ۳.۸ کیلوگرم وزن دارند. وزن کم زاد و ولد کم تر از ۲.۵ کیلوگرمدر تمام مدت است و بزرگ تر از متوسط یک وزن بیش از ۴.۰ کیلوگرم است.

بسیاری از چیزها می توانند بر وزن زاد و ولد نوزاد تازه متولد شده تاثیر بگذارند.

آن ها شامل موارد زیر هستند:

-چند هفته بارداری به طول می انجامد:نوزادانی که پیش از موعد به دنیا می آیند معمولاً کوچک تر هستند و نوزادانی که به موقع به دنیا می آیند ممکن است بزرگ تر باشند.

-سیگار کشیدن:مادران که سیگار می کشند معمولاً نوزادان کوچک تری دارند.

-دیابت حاملگی:دیابت در دوران بارداری می تواند به یک کودک بزرگ تر از متوسط منجر شود.

بیشتر بخوانید
تفاوت تربیت پسر و دختر از دید روانشناسان

-وضعیت غذایی:تغذیه ضعیف در دوران بارداری می تواند به یک نوزاد کوچک تر منجر شود، در حالی که افزایش وزن اضافی می تواند منجر به یک نوزاد بزرگ تر شود.

-سابقه خانواده:بعضی نوزادان کوچک تر یا بزرگ تر به دنیا می آیند و ممکن است این در خانواده ی آنها مورثی باشد.

-جنسیت:به طور متوسط، نوزاد دختر نوزاد کمی کم وزن تر از پسران است.

-بارداری متعدد:یک نوزاد به احتمال زیاد دارای وزن زایمان بیشتری نسبت به خواهر و برادر متولد شده در دوران بارداری چندقلوها (دوقلوها, سه قلو و غیره) است.

وزن نوزاد یک ماهه

چه عواملی بر وزن گرفتن نوزاد تاثیر می گذارند؟

افزایش وزن کودک در سال اول:

هر کودک متفاوت است، اما آنچه را که به طور کلی در ۱۲ ماه اول زندگی می توانید انتظار داشته باشید این موارد هستند.

-دو هفته اول:

در طی چند روز اول زندگی، طببیعی است که نوزادان چه تغذیه با شیر مادر و چه با شیشه شیر که وزن کم کنند.

یک نوزاد شیشه شیری ممکن است تا ۵ درصد وزن بدن خود را از دست بدهد، و یک نوزاد با شیر مادر می تواند تا ۱۰ درصد کاهش وزن داشته باشد. اما در عرض دو هفته، اغلب نوزادان می توانند وزنی که از دست داده اند را به دست آورند و به وزن اول خود باز گردند.

وزن گرفتن نوزاد در ۱ ماهگی

نوزاد از زمان تولد تا ۶ ماهگی باید هر هفته ۱۴۱ تا ۱۹۸ گرم وزن اضافه نمایند و درماه ۲.۵۴ سانتی متر در ماه رشد کنند. افزایش قد و وزن نوزادان مختلف با یکدیگر متفاوت است اما بطور کلی قد نوزادان در یک ماهگی باید بین ۲.۵ تا ۳.۸ سانتیمتر بلندتر شود و وزن نوزاد نیز حدود ۹۰۰ گرم در این ماه افزایش خواهد داشت اما این میزان رشد ممکن است سریعتر و یا کندترباشد.

بیشتر بخوانید
صفر تا صد انتخاب یک لباس مناسب در دوران بارداری

چنانچه در بخش نوزاد در رویش مدیا گفته ایم بیشتر نوزادان حدود نیم کیلوگرم در طول ماه اضافه می کنند. در این سن، نوزادان به آن اندازه خواب آلود نیستند، شروع به داشتن یک الگوی تغذیه منظم می کنند، و در طول شیر دادن میک زدن های قوی تری دارند.

وزن استاندارد نوزاد

وزن گرفتن نوزاد در ماه اول بعد تولد

وزن گرفتن نوزاد در ۲ ماهگی

نوزاد باید در هر هفته به تدریج و پیوسته وزن بگیرد. دو ماه اول زندگی دوره رشد سریع بوده و نوزاد در این ماه ۲.۵ تا ۳.۸ سانتی متر رشد قدی و ۹۰۷ گرم وزن خواهد گرفت. در این ماه وزن و قد نوزاد دختران بهتر است اینگونه باشد ،وزن:۵.۳ کیلوگرم ، قد:۵۶.۱ سانتیمتر ، بهتر است وزن و قد نوزاد پسر دوماهه نز اینگونه باشد :وزن:۵.۶ کیلوگرم قد:۵۸.۴ سانتیمتر

وزن گرفتن نوزاد در ۳ ماهگی

در این ماه ، وزن گیری نوزاد از ۱۷۰ گرم در هفته به کمی کمتر از ۱۱۳ گرم در هفته کاهش می یابد و در حدود ۲ پاوند در این ماه و ماه های بعدی به وزن او اضافه می شود. وزن دختران در سه ماهگی بهتر است ۵/۳۵۰ کیلو گرم و وزن پسران در سه ماهگی بهتر است ۵/۷۵۰ کیلوگرم باشد.

وزن گرفتن نوزاد در ۴ ماهگی

نوزاد در انتهای ۴ ماهگی، حدودا به دو برابر وزن زمان تولدش می رسد. وزن نوزاد با یکدیگر متفاوت است اما به طور کلی نوزاد در۴ ماهگی بهتر است وزنی در حدود ۶.۵ کیلوگرم داشته باشد.

وزن گرفتن نوزاد در ۵ ماهگی

بیشتر بخوانید
والدین هلیکوپتری چه کسانی هستند؟

افزایش قد و وزن نوزادان مختلف با یکدیگر متفاوت است اما بطور کلی بهتر است وزن نوزاد ۵ ماهه در حدود ۵/ ۷ کیلوگرم باشد.

برای وزن گیری نوزاد

وزن گرفتن نوزاد در ماه پنجم

وزن گرفتن نوزاد در ۶ ماهگی

در ۶ ماهگی، نوزاد شروع به رشدی در حدود ۱.۲۷ سانتی متر در ماه و وزن گیری ۸۵ تا ۱۴۱ گرم در هفته می کند. به طور متوسط, نوزادان حدود نیم کیلوگرم در هر ماه برای شش ماه اول اضافه می کنند. وزن متوسط در عرض شش ماه حدود ۷.۳ کیلوگرم برای دختران و ۷.۹ کیلوگرم برای پسران است.

وزن گرفتن نوزاد یک سال

بین شش ماهگی تا یک سالگی، افزایش وزن کم می شود. اکثر نوزادان وزن تولد خود را تا پنج تا شش ماهگی دو برابر می کنند و زمانی که یک ساله هستند، سه برابر می شود. در یک سالگی، میانگین وزن یک دختربچه در حدود ۸.۹ کیلوگرم است و پسران در حدود ۹.۶ کیلوگرم است.

لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=12529

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها