داغ‌ترین‌ها

افشای راز تلخ زندگی ژیلا صادقی برای اولین بار تغییری تو بدنت که میگه مشکل تراکم استخوان داری شوخی بامزه علی صادقی با مسی تفریح جدید سارا نیکای پایتخت ادویه کباب تابه ای مجلسی؛ حتما امتحانش کن ماسکی جادویی برای لایه برداری کامل پوست صورت راز تلخ زندگی نیوشا ضیغمی فاش شد سنگ تمام پیمان معادی برای مریلا زارعی چرا کوبیده مرغ به سیخ نمیچسبه و به دست میچسبه؟ تیره ترین لک صورت را با آب پیاز درمان کنید + ماسک عذرخواهی آقای بازیگر بخاطر توهین زشت به زنان اصل ماجرای پارسا پیروزفر و بهاره مصدقیان + عکس جنجالی جوجه کباب رستورانی با چه موادی مزه دار میشه؟ داروهایی که افسردتون میکنن!! رازی که آناهیتا همتی درباره همسرش فاش کرد پیام احساسی نرگس محمدی برای تولد فریبا نادری علت بوی زهم تخم مرغ در املت و نیمرو + راه حل خطر عمل تغییر رنگ چشم؛ حقیقتی که نمیدونی عکس دیده نشده پارسا پیروزفر و بهاره مصدقیان آموزش پیتزا فوری بدون نیاز به خمیر و فر

5

سبک خاص درست کردن “خورش قیمه” فوق العاده خوشمزه

  • کد خبر : 18727
  • 31 خرداد 1400 - 1:04
سبک خاص درست کردن “خورش قیمه” فوق العاده خوشمزه

طرز تهیه خورشت قیمه خوشمزه به سبک خاص خورش قیمه غذای اصیل و قدیمی ما ایرانی هاست که برای خوشمزه شدن و جا افتاده تر آن بهتر است به یک سری از نقاطی که در زیر به آن اشاره شده است دقت کنید ، اگر تمامی این نکات را در طرز تهیه قیمه رعایت کنید […]

طرز تهیه خورشت قیمه خوشمزه به سبک خاص

خورش قیمه غذای اصیل و قدیمی ما ایرانی هاست که برای خوشمزه شدن و جا افتاده تر آن بهتر است به یک سری از نقاطی که در زیر به آن اشاره شده است دقت کنید ، اگر تمامی این نکات را در طرز تهیه قیمه رعایت کنید می توانید بهترین طعم جا افتاده رو به خورش خود بدید که با این صورت می توان نذری های فوق العاده خوشمزه ای با این قیمه ها مهیا نمود.

خورشت قیمه

مواد لازم خورشت قیمه

مواد لازممقدار
گوشت خورشتی۲۵۰ گرم
لپه۲۵۰ گرم
رب گوجه فرنگی۲ قاشق غذاخوری
پیاز۱عدد
چوب دارچین۱عدد
هل سبز۳حبه
گلاب۱قاشق چایخوری
روغن۲ قاشق غذاخوری
لیمو عمانی۳الی۴ عدد
نمک، فلفل سیاه ، زردچوبهبه میزان لازم
زعفران دم کرده۱ قاشق غذاخوری
مواد لازم قیمه

طرز تهیه خورش قیمه

مرحله اول:ابتدا باید تلخی لیمو عمانی ها را بگیرید، بدین منظور لیمو عمانی ها را با کمک یک چنگال سوراخ کنید سپس لیمو عمانی های سوراخ شده را در یک ظرف حاوی آب جوش بی اندازید.

لیمو عمانی قیمه

مرحله دوم : پیاز را شسته پوست بگیرید سپس پیاز ها را به صورت نگینی خرد کنید.

همچنین بخوانید : رمز و راز خوشمزه شدن خورش قیمه + فوت کوزه گری

مرحله سوم :پیاز های نگینی را در قابلمه خورشت بریزید و با مقداری روغن تفت دهید.

پیاز خورش قیمه

مرحله چهارم :گوشت های خورشتی را به پیاز ها اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ گوشت ها تغییر کند.

گوشت خورش قیمه

مرحله پنجم :مقداری زردچوبه به پیاز ها و گوشت اضافه کنید و تفت دهید تا کاملا رنگ زردچوبه قالب شود.

افزودن زردچوبه به خورش

مرحله ششم :هم اکنون لپه ها را به مواد بالا اضافه کنید وتفت دهید.توجه داشته باشید که باید لپه ها را دو ساعت قبل خیس کنید.

بیشتر بخوانید
آموزش سیر داغ مجلسی، اونم بدون روغن

مرحله هفتم : رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و با تمام مواد ترکیب کنید تا با رب کمی سرخ شوند.

افزودن لپه و رب به قیمه

مرحله هشتم :فلفل سیاه را به مواد اضافه کرده و تفت دهید.

افزون فلفل به خورش

مرحله نهم :آب را به موادتان اضافه کنید و حرارت را بالا ببرید تا آب به جوش آید پس از این که آب جوش آمدن حرارت گاز را کم کنید.

افزودن آب به خورش

مرحله دهم : لیمو عمانی هایی را که تلخی آن را گرفته اید را به خورش اضافه کنید.

لیمو عمانی خورش قیمه

مرحله یازدهم :زعفران را نیز به خورش اضافه کرده و هم بزنید.

زعفران خورش قیمه

مرحله دوازدهم : در یک ظرف مناسب مقداری آب بریزید سپس هل و دارچین را در آن بریزید و بگذارید تا بجوشد.

جوشاندن هل و دارچین

مرحله سیزدهم : گلاب را نیز به خورش اضافه کنید سپس هم بزنید.

گلاب خورش قیمه

مرحله چهاردهم : نمک را متناسب با ذائقه غذایی تان به خورش اضافه کنید.

نمک خورش قیمه

مرحله پانزدهم :هل و دارچین جوشیده شده را به خورشت اضافه کنید و هم بزنید.

هل و دارچین قیمه

مرحله شانزدهم : هم اکنون باید به میزان دلخواهتان سیب زمینی را شسته سپس پوست بگیرد. و در آخر با مقداری روغن، نمک و زردچوبه سرخ کنید.

خورش قیمه

نکات تهیه خورش قیمه خوشمزه

  1. رب گوجه فرنگی را باید در حدی تفت دهید که طعم و بوی خامی آن گرفته شود و کمی سرخ شود. بیش از حد سرخ کردن رب گوجه فرنگی باعث می شود طعم خورش تلخ یا بدمزه شود.
  2. در صورت نبودن دارچین و هل می توانید از پودر دارچین و پودر هل استفاده کنید.
  3. در صورتی که خورش قیمه تلخ شده است می توانید با اضافه کردن سیب زمینی تلخی آن را تا حد زیادی بگیرید.
  4. هر چه بیشتر در خورش خود زعفران استفاده کنید خورش خوشرنگ تر می شود.
  5. استفاده از قابلمه لعابی و مسی برای تهیه خورش بسیار مناسب تر است.
  6. تفت دادن لپه همراه با گوشت باعث می شود لپه له نشود.
  7. بهتر از از گوشت سردست استفاده کنید.
  8. می توانید لپه ها را بپزید سپس به خورش اضافه کنید، البته باید قبل از ریختن لپه ها آن ها را آبکش کنید.
بیشتر بخوانید
خشک کردن کیوی با راحت ترین روش خونگی + آموزش

نکات تکمیلی در مورد خورش قیمه

خورش قیمه جزو انواع خورش میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۳۰دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۳ ساعت میباشد .
خورش قیمه را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری – میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۸ نفر مناسب میباشد .

رویش مدیا

لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=18727

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها