1

خوردن جگر در دوران بارداری خطری دارد ؟

  • کد خبر : 23179
  • ۲۶ تیر ۱۴۰۰ - ۱۳:۱۲
خوردن جگر در دوران بارداری خطری دارد ؟

آیا خوردن جگر در طول دوران بارداری می تواند خطرناک می باشد؟ جگر به طور کلی یک غذای سالم است که غنی از ویتامین ها، مواد معدنی و پروتئین می باشد، اما حاوی مقادیر زیادی از ویتامین A و یا رتینول است.ویتامین A پیش ساخته در محصولات حیوانی مانند تخم مرغ، شیر و جگر یافت می شود. وجود مقدار […]

آیا خوردن جگر در طول دوران بارداری می تواند خطرناک می باشد؟

جگر به طور کلی یک غذای سالم است که غنی از ویتامین ها، مواد معدنی و پروتئین می باشد، اما حاوی مقادیر زیادی از ویتامین A و یا رتینول است.ویتامین A پیش ساخته در محصولات حیوانی مانند تخم مرغ، شیر و جگر یافت می شود.

وجود مقدار زیاد ویتامین A در رژیم غذاییتان ممکن است باعث ایجاد نقایص مادرزادی در کودک شما شود، مخصوصا در اولین ماه های بارداری.

خوردن ویتامین دربارداری

انواع دیگر ویتامین A کاروتنوئید نام دارد که در میوه ها و سبزیجات یافت می شود.

نکته:خوردن جگر در هر روز امن نیست، اما یک یا دو بار در ماه مضر نیست.

هیچ محدودیتی برای مقدار کاروتنوئیدها وجود ندارد و مادر باردار می تواند آن را با خیال راحت مصرف کند، بنابراین لازم نیست نگران مصرف بیش از حد ویتامین A موجود در میوه ها و سبزیجات باشید.

تغذیه بارداری

با احترام به سوال شما کاربران رویش قصد داریم مصرف جگر در دوران بارداری را بررسی کنیم. یک وعده جگر گاو حاوی سه برار حداکثر مقدار روزانه ویتامین A توصیه شده توسط اداره کشاورزی ایالات متحده (USDA) می باشد.

USDA توصیه نمی کند بیش از ۱۰،۰۰۰ IU ویتامین A از مکمل ها، منابع حیوانی و غذاهای غنی شده – ترکیب شده – در روز دریافت شود. (برای زنان جوانتر از ۱۹ سالگی، این عدد کمتر است.) مصرف یک جگر گاو می تواند حدود ۳۰،۰۰۰ IU رتینول داشته باشد بنابراین اگر آنرا مصرف کنید،می توانید از دوز توصیه شده روزانه تجاوز کنید پس اگر شما هر روز جگر می خورید، می تواتید با مصرف مقدار معینی، میزان ویتامین A مورد نظر را دریافت کنید.

بیشتر بخوانید
خواب نوزاد در شبهای گرم تابستان با 10 راهکار مفید

اما اگر هر روز میزان بیشتری را دریافت کنید، ویتامین A سمی خواهد شد.

ویتامین a

خطرات خوردن جگر در دوران بارداری:

برخی از نگرانی ها در مورد مصرف جگر در دوران بارداری وجود دارد. برخی مطالعات نشان می دهد که دوزهای بالای ویتامین A باعث ایجاد نقایص مادرزادی می شود؛ بر اساس مؤسسه پزشکی (IOM)، توصیه می شود رژیم توصیه شده (RDA) ویتامین A برای زنان باردار ۲۵۶۵ IUS (واحد های بین المللی) در روز می باشد.

در مطالعه سال ۱۹۹۵، زنانی که بیش از ۱۰،۰۰۰ واحد ویتامین A روزانه (تقریبا ۴ برابر میزان توصیه شده توسط IOM) مصرف می کردند، در دو ماه اول بارداری بیش از دو برابر خطر ابتلا بهداشتی نوزاد با نقص های زایمان را بیشتر داشتند. مطالعات دیگر پیشنهاد کرده اند که دوز کمتر از ۳۰،۰۰۰ IUS روزانه احتمالا نقایص مادرزادی را ایجاد نمی کند، اما دوز خیلی کمش ممکن است باعث ایجاد نقص های مادرزادی شود.

تغذیه در بارداری

بدن خودش ویتامین A را در صورت نیاز تولید می کند، از موادی مانند بتا کاروتن، که در سبزیجات زرد و سبز یافت می شود؛ این مواد خام برای ویتامین ها در طول بارداری کاملا سالم هستند با این حال، ویتامین A پیش ساخته شده رتینول است که، در مقدار بیش از حد، ممکن است نقص های زایمان را ایجاد کند.

ویتامین A پیش ساخته:

ویتامین A پیش ساخته در بسیاری از مکمل های ویتامین و برخی از غذاها، از جمله گوشت، تخم مرغ، محصولات لبنی و غلات صبحانه غنی شده وجود دارد و کبد تنها ماده غذایی است که مقدار بسیار بالایی از ویتامین A را فراهم می کند.

بیشتر بخوانید
اینجوری بچه منظم و تمیز بار میاد!

ویتامین Aکبد:

  • خوردن ۳ اونس از جگر گوشت گاو ممکن است شامل ۲۷۰۰۰ واحد باشد.
  • خوردن ۳ اونس کبد مرغ حاوی ۱۲۰۰۰ واحد است.
تغذیه سقط جنین

یک زن باردار که به طور مرتب جگر مصرف می کند، به میزانی ویتامین A مصرف می کند که خطر ابتلا به نقص های زایمانی بالا می رود. اگر چه ثابت نشده است که خوردن جگر موجب نقص مادرزادی می شود، اما روشی امن برای زنان باردار وجود دارد و باید مصرف جگر را کم کنند.

یک زن باردار نیز باید اطمینان حاصل کند که مکمل مولتی ویتامین هایش حاوی میزانی بیش از ۵۰۰۰ ویتامین A پیش ساخته نیست. برخی از ویتامین های قبل از زایمان حاوی هیچ ویتامین A پیش ساخته ای نیستند، و بتا کاروتن را جایگزین می کنند و یا ویتامین A را کاملا حذف می کنند.

ویتامین در بارداری

در دوران بارداری چه مقدار جگر می توان مصرف کرد؟

هیچ شواهدی وجود ندارد که مقدار مشخصی از جگر را که می توان در حین بارداری مصرف شود، معین کند بنابراین، همه این ها به قضاوت شخصی شما بستگی دارد اما با این حال، اجتناب از مصرفش بهترین کار است. شما می توانید انواع دیگری از گوشت را که امن تر است بخورید.

گفته شده است که حدود ۲۵۰۰ واحد ویتامین A را می توان هر روز در دوران بارداری مصرف کرد ؛ زنانی که مقدار بیشتری از آن را دریافت می کنند، در معرض خطر نقص و عوارض زایمان قرار دارند.

میزان مصرف جگر


لینک کوتاه : https://rouiesh.ir/?p=23179

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها