داغ‌ترین‌ها

طلاق میلیاردی آقا و خانم معروف یادداشت جالب پرستو صالحی در تعریف مادرش طرز تهیه ویفر رنگارنگ خوشمزه با دستور تهیه خانگی تولد و درگذشت چهره های مشهور ایرانی در ۳ شهریور راز خوشمزگی ترشی کلم قرمز رستوران ها اشتباهی که کیک و شیرینی شما رو خراب میکنه درگذشت چهره های مشهور ایرانی در ۳۰ مرداد تولد و درگذشت چهره های مشهور ایرانی در ۱ شهریور تولد و درگذشت چهره های مشهور ایرانی در ۳۱ مرداد چهره های متولد و درگذشته در ۲ شهریور تولد و درگذشت چهره های مشهور ایرانی در ۲۲ مرداد دل نوشته بازیگر مشهور در فراق ۱۴ ساله پدرش تولد و درگذشت چهره های مشهور ایرانی در ۲۱ مرداد تولد چهره های مشهور ایرانی در ۲۰ مرداد چهره های متولد و درگذشته در ۱۹ مرداد تولد چهره های مشهور ایرانی در ۱۸ مرداد تولد و درگذشت چهره های مشهور ایرانی در ۱۷ مرداد تولد و درگذشت سلبریتی های ایرانی در ۱۶ مرداد تولد چهره های مشهور ایرانی در ۱۵ مرداد تولد و درگذشت چهره های مشهور ایرانی در ۱۴ مرداد

0

فوت و فن فرم دادن خامه معمولی صبحانه

  • کد خبر : 24035
  • ۰۵ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۳:۰۸
فوت و فن فرم دادن خامه معمولی صبحانه

به همین راحتی خامه صبحانه معمولی رو فرم بده بسیاری از افراد علاقه زیادی به پخت کیک و شیرینی دارند و معمولا از خامه آماده برای تزئین کیک های خود استفاده می کنند. تهیه کردن خامه فرم گرفته و یا خامه کیک اصلاً کار سختی نیست. شما می توانید در خانه و با استفاده از خامه صبحانه […]

به همین راحتی خامه صبحانه معمولی رو فرم بده

بسیاری از افراد علاقه زیادی به پخت کیک و شیرینی دارند و معمولا از خامه آماده برای تزئین کیک های خود استفاده می کنند. تهیه کردن خامه فرم گرفته و یا خامه کیک اصلاً کار سختی نیست. شما می توانید در خانه و با استفاده از خامه صبحانه خیلی راحت خامه فرم داده شده تهیه نمایید و برای تزئین کیک و شیرینی از آن استفاده کنید.

اگر می خواهید پختن انواع شیرینی و کیک خامه ای را امتحان کنید و برای مراسم های تولد و مهمانی ها و… کیک و شیرینی های خامه ای درست کنید، این بخش از رویش را مطالعه نمایید.

فرم دادن خامه با استفاده از خامه صبحانه

با استفاده از خامه آماده، خامه فرم داده تهیه کنید.

مواد لازم:

  • خامه صبحانه دو لیوان
  • شکر نصف لیوان
خامه صبحانه

طرز تهیه:

درون یک کاسه فلزی خامه و نصف شکر را بریزید و کمی مخلوط نمائید، تنها باید شکر لابلای خامه برود.

مخلوط خامه و شکر را ۳۰ دقیقه در فریزر قرار دهید تا اندازه ای که بتوانید رگه های یخی را در خانه ببینید. در صورت ایجاد نشدن رگه های یخی در این مدت زمان مخلوط خامه را مدت بیشتر در فریزر بگذارید.

درون یک کاسه بزرگ خامه یخی را بریزید و با همزن برقی شروع به هم زدن خامه کنید.

خامه در ابتدای هم زدن شل می شود. ابتدا با درجه کند همزن شروع کنید و کم کم سرعت را بالا ببرید.

آنقدر خامه را هم بزنید تا خامه یکدست شود. پس از یکدست شدن خامه باقی مانده شکر را به آن بیافزایید.

بیشتر بخوانید
پیشنهاد وعده غذایی [شام ، ناهار، صبحانه] 11 تیر

دوباره خامه را بزنید که اثر پره های همزن روی خامه باقی بماند و با برگرداندن کاسه خامه نریزد. خامه زمانی فرم می گیرد که سبک شود و وقتی همزن را خارج میکنید، خامه کاملا روی پره ها سبک بماند و جای پره ها روی خامه داخل ظرف به شکل قله باقی بماند.

طرز تهیه خامه فرم گرفته

برای اینکه خامه بهتر و سریعتر فرم بگیرد، در محیط گرم خامه را نزنید و ظرفی را از یخ پر کنید و کاسه را داخل یخ بگذارید و خامه را بزنید.

به خامه فرم گرفته خود ، ۲ قطره از اسانس مورد علاقه تان را بیافزایید. از این خامه برای تزئین کیک و تهیه شیرینی و… می توانید استفاده نمائید. باقیمانده خامه را درون فریزر در ظرف در بسته نگهداری کنید. خامه فرم گرفته در فریزر تا ۶ ماه قابل نگهداری است.

برای استفاده مجدد از این خامه ،چند دقیقه آن را با همزن بزنید تا مجدد فرم بگیرد.

طرز تهیه خامه کیک

فرم دادن خامه با استفاده از پودر خامه

با استفاده از پودر خامه، خامه فرم داده تهیه کنید.

مواد لازم:

  • پودر خامه گیاهی ۶ق غ
  • پودر قند ۴ ق غ
  • شیر سرد یک فنجان

روش تهیه:

  • در یک کاسه، پودر قند و پودر خامه را بریزید و با هم مخلوط کنید.
  • شیر را به مواد افزوده و با دور تند همزن به مدت ۳ دقیقه هم بزنید.
  • با دور کند همزن آنقدر هم بزنید تا رد پره های همزن روی خامه شما باقی بماند.
  • اکنون خامه فرم گرفته و آماده است.
  • اسانس مورد علاقه خود را به خامه بیافزایید.
فرم دادن خامه با پودر خامه

فرم دادن خامه با استفاده از خامه شیرین قنادی

  • در این روش خامه شیرین قنادی که خود حاوی اسانس و پودر قند می باشد و نیاز به هیچ افزودنی ندارد، را تهیه کنید و در دمای محیط قرار دهید. اما اگر محیط گرم است، ظرف خامه را در یخچال قرار دهید.
  • زمانی که هنوز یخ خامه به طور کامل باز نشد، اول با دور کم و بعد با دور تند همزن ۷ تا ۱۰ دقیقه خامه را هم می زنیم.
  • زمانی که رد همزن روی خامه باقی ماند ، خامه شما فرم گرفته است و می توانید از آن استفاده کنید.
بیشتر بخوانید
لیست غذا پیشنهادی برای شام 6 تیر

لینک کوتاه : https://rouiesh.ir/?p=24035

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها