داغ‌ترین‌ها

افشای راز تلخ زندگی ژیلا صادقی برای اولین بار تغییری تو بدنت که میگه مشکل تراکم استخوان داری شوخی بامزه علی صادقی با مسی تفریح جدید سارا نیکای پایتخت ادویه کباب تابه ای مجلسی؛ حتما امتحانش کن ماسکی جادویی برای لایه برداری کامل پوست صورت راز تلخ زندگی نیوشا ضیغمی فاش شد سنگ تمام پیمان معادی برای مریلا زارعی چرا کوبیده مرغ به سیخ نمیچسبه و به دست میچسبه؟ تیره ترین لک صورت را با آب پیاز درمان کنید + ماسک عذرخواهی آقای بازیگر بخاطر توهین زشت به زنان اصل ماجرای پارسا پیروزفر و بهاره مصدقیان + عکس جنجالی جوجه کباب رستورانی با چه موادی مزه دار میشه؟ داروهایی که افسردتون میکنن!! رازی که آناهیتا همتی درباره همسرش فاش کرد پیام احساسی نرگس محمدی برای تولد فریبا نادری علت بوی زهم تخم مرغ در املت و نیمرو + راه حل خطر عمل تغییر رنگ چشم؛ حقیقتی که نمیدونی عکس دیده نشده پارسا پیروزفر و بهاره مصدقیان آموزش پیتزا فوری بدون نیاز به خمیر و فر

5

چطوری پودر سوخاری درست کنم

  • کد خبر : 25070
  • 22 آبان 1400 - 17:00
چطوری پودر سوخاری درست کنم

طرز تهیه پودر سوخاری خانگیپودر سوخاری یکی از کاربردی ترین مواد غذایی می باشد به خصوص در بخش غذاهای فست فودی . شما می توانید با استفاده از نان های بیات خود انواع پودر های سوخاری را برای خود تهیه کنید. در ادامه طرز تهیه این پودر همه کاره را به شما آموزش می دهیم.مواد […]


طرز تهیه پودر سوخاری خانگیپودر سوخاری یکی از کاربردی ترین مواد غذایی می باشد به خصوص در بخش غذاهای فست فودی . شما می توانید با استفاده از نان های بیات خود انواع پودر های سوخاری را برای خود تهیه کنید. در ادامه طرز تهیه این پودر همه کاره را به شما آموزش می دهیم.مواد لازم پودر سوخاری خانگیمواد لازممیزان لازمنان تست۶ عددنان باگت۱ عددنمک۱ قاشق چایخوریفلفل سیاه و قرمز۱ قاشق چایخوریزردچوبه و ادویه ۱قاشق چایخوریپودر سیر و آویشن۱ قاشق چای خوری طرز تهیه پودر سوخاری خانگیمرحله اول : ابتدا باید نان ها را به صورت مربعی خرد کنید. و حدود ۲ روز بگذارید تا در آشپزخانه خشک شود. اگر عجله داشته باشید می توانید نان ها را در فر با دمای ۱۶۰ درجه بگذارید تا خشک شوند. مرحله دوم : نان های خشک شده را یا با غذاساز و یا با گوشت کوب کاملا پوره کنید. مرحله سوم : نان های پودر شده را در یک تابه ریخته و روی حرارت ملایم قرلر دهید. حدود ۵ دقیقه تفت دهید تا اندکی تغییر رنگ بدهد.هنگام تفت دادن مدام هم بزنید تا پودر ها نسوزند. مرحله چهارم : پس از گذشت ۵ دقیقه ادویه ها را به پودر اضافه کنید و حدود ۵ دقیقه دیگر تفت دهید. پس از آن در یک سینی پخش کنید تا خنک شود پودر شما حاضر است .نکات مهم در تهیه پودر سوخاریبرای تهیه پودر سوخاری می توانید از ادویه های دیگری مانند پاپریکا پودر پیاز و پودر پونه کوهی نیز استفاده کنید. بسیاری از افراد برای رنگ دادن به پودر سوخاری مقداری پفک را نیر پودر می کنند و به آرد سوخاری اضافه می کنند. بهتر است برای تهیه این پودر از نان های بیات استفاده کنید.

بیشتر بخوانید
از این آش خوشمزه تر تو عمرت نخوردی
لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=25070

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها