داغ‌ترین‌ها

کادو تولد جالب ستاره سادات قطبی برای خودش افشای راز تلخ زندگی ژیلا صادقی برای اولین بار تغییری تو بدنت که میگه مشکل تراکم استخوان داری شوخی بامزه علی صادقی با مسی تفریح جدید سارا نیکای پایتخت ادویه کباب تابه ای مجلسی؛ حتما امتحانش کن ماسکی جادویی برای لایه برداری کامل پوست صورت راز تلخ زندگی نیوشا ضیغمی فاش شد سنگ تمام پیمان معادی برای مریلا زارعی چرا کوبیده مرغ به سیخ نمیچسبه و به دست میچسبه؟ تیره ترین لک صورت را با آب پیاز درمان کنید + ماسک عذرخواهی آقای بازیگر بخاطر توهین زشت به زنان اصل ماجرای پارسا پیروزفر و بهاره مصدقیان + عکس جنجالی جوجه کباب رستورانی با چه موادی مزه دار میشه؟ داروهایی که افسردتون میکنن!! رازی که آناهیتا همتی درباره همسرش فاش کرد پیام احساسی نرگس محمدی برای تولد فریبا نادری علت بوی زهم تخم مرغ در املت و نیمرو + راه حل خطر عمل تغییر رنگ چشم؛ حقیقتی که نمیدونی عکس دیده نشده پارسا پیروزفر و بهاره مصدقیان

7

یه تکنیک برای وا نرفتن فلافل خونگی

  • کد خبر : 25126
  • 25 آبان 1400 - 17:21
یه تکنیک برای وا نرفتن فلافل خونگی

علت وا رفتن فلافل و راه حلش اینجاستفلافل نوعی غذای خوشمزه و پرطرفدار است که دستور پخت ساده ای دارد و خیلی سریع و راحت آماده می شود. فلافل یک غذای کاملا گیاهی، تند و پر ادویه است که با نخود پخته شده و در جنوب کشورمان با سس انبه و نان باگت در کنار […]


علت وا رفتن فلافل و راه حلش اینجاستفلافل نوعی غذای خوشمزه و پرطرفدار است که دستور پخت ساده ای دارد و خیلی سریع و راحت آماده می شود. فلافل یک غذای کاملا گیاهی، تند و پر ادویه است که با نخود پخته شده و در جنوب کشورمان با سس انبه و نان باگت در کنار انواع ترشی سرو می شود.گاهی در هنگام تهیه ی این غذا در خانه قرص های فلافل وا رفته و شکسته می شوند. در این بخش از آشپزخانه رویش سعی داریم ترفندها و راهکارهایی را برای جلوگیری از وا رفتن فلافل و متلاشی شدن فلافل آموزش بدهیم.دلیل؛ چرا فلافل وا می رود؟علت های وا رفتن فلافل عبارتند از:قوام نداشتن خمیر فلافلاستفاده از نخودهای پخته شده یا کنسرویاستفاده کم از آرد یا تخم مرغاستفاده زیاد از روغنراه حل؛ برای جلوگیری از وا رفتن فلافل چه کنیم؟برای جلوگیری از وا رفتن فلافل روش هایی که در ادامه خواهید خواند را حتما استفاده کنید:مواد خیلی شل نباشندبرای جلوگیری از وا رفتن فلافل باید به میزان انسجام مواد بعد از چرخ کردن توجه نمایید. نباید مواد شما شل باشد زیرا شلبودن مواد سبب می شود که فلافل های شما پس از تهیه وا برود. بهتر است اندازه ی نخودهای چرخ کرده بزرگتر از دانه های شکر باشد تا مایه فلافل ماهیتی سفت داشته باشد.از تخم مرغ استفاده کنیدبرای جلوگیری از شکسته شدن و وا رفتن فلافل می توانید به مواد یک عدد تخم مرغ بیافزایید.از آرد لپه استفاده کنیدبرای جلوگیری از وا رفتن فلافل به مایه ی فلافل مقداری آرد لپه یا سوخاری اضافه کنید. برای انسجام انواع کتلت نیز می توانید از آرد لپه نیز استفاده کنید. اگر از آرد استفاده می کنید دیگر لازم نیست تخم مرغ اضافه کنید.آب پیاز را بگیریدسعی کنید آب پیاز رنده شده را بگیرید و سپس آن را به مواد اضافه کنید. اگر پیاز آبدار باشد، مواد فلافل شل می شود.از سیب زمینی استفاده کنیدبرای جلوگیری از وا رفتن فلافل مقداری سیب زمینی به همراه مواد اولیه چرخ کنید.مواد فلافل را در یخچال نگه داریدبرای جلوگیری از وا رفتن فلافل، مواد فلافل را بعد از چرخ شدن یک ساعت در یخچال بگذارید تا اصطلاحا خود را بگیرد.در زمان سرخ کردن از روغن کمتری استفاده نماییدبرای جلوگیری از وا رفتن فلافل هنگام سرخ کردن نباید روغن زیاد باشد و باید به میزانی باشد که روی قرص ها را نپوشاند و فقط تا نیمه ی آن ها بالا بیاید. برای جلوگیری از وا رفتن فلافل هنگام سرخ کردن با قاشق روی فلافل ها ضربه بزنید.

بیشتر بخوانید
راز خوشمزه شدن کله پاچه های طباخی ها
لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=25126

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها