0

غذای خوشمزه امروز؛ پاستا با سس بشامل

  • کد خبر : 25186
  • ۲۸ آبان ۱۴۰۰ - ۱۷:۲۹
غذای خوشمزه امروز؛ پاستا با سس بشامل

آموزش کامل طرز تهیه پاستا با سس بشاملپاستا یکی از انواع غذاهای بسیار محبوب و پر طرفدار در سراسر جهان است که با دستورهای بسیار متنوعی تهیه می شود. سس بشامل یکی از انواع سس ها است که در کنار انواع پاستا و استیک ها سرو می شود و طعم بی نظیری به پاستا می […]


آموزش کامل طرز تهیه پاستا با سس بشاملپاستا یکی از انواع غذاهای بسیار محبوب و پر طرفدار در سراسر جهان است که با دستورهای بسیار متنوعی تهیه می شود. سس بشامل یکی از انواع سس ها است که در کنار انواع پاستا و استیک ها سرو می شود و طعم بی نظیری به پاستا می بخشد. در این بخش از آشپزخانه نمناک طرز تهیه پاستا با سس بشامل را آورده ایم.قدم اول:طرز تهیه سس بشاملبرای تهیه پاستا همراه با سس بشامل ابتدا باید با طرز تهیه سس بشامل آشنا شوید.مواد لازم برای تهیه سس بشاملمواد لازممیزان لازمآرد سفید۲ قاشق غذاخوریکره۵۰ گرمشیر۱ لیوانخامه صبحانه۲ قاشق غذاخوریپاپریکا و جوز هندی۲ قاشق غذاخورینمک و فلفل سیاهبه اندازه کافیدستور تهیه سس بشامل:ابتدا کره و شیر را از یخچال خارج کنید تا با دما محیط یکسان شود.کره را داخل یک تابه مناسب ریخته و روی حرارت ملایم قرار داده تا ذوب شود.پس از ذوب شدن کره به آن آرد را دو مرتبه الک کرده و آرام آرام به کره درون تابه اضافه نمایید.آرد را در کره تا جایی تفت دهید که مخلوط حالت خمیری پیدا کند و کامل صاف شود و گلوله گلوله نباشد.بیش از حد تفت دادن آرد سبب می شود رنگ سس تیره شود.پس از تفت دادن آرد شیر را به مواد افزوده و مخلوط کنید. برای گلوله گلوله نشدن آرد، شیر را در طی چند مرحله بیافزایید، یعنی ابتدا کمی شیر اضافه کنید و کمی هم بزنید تا مایه ایی یکدست به دست بیاید سپس مابقی شیر را اضافه کنید و به همزدن ادامه دهید.سس را مداوم هم بزنید تا غلیظ شود.پس از اینکه سس به غلظت مورد نظر رسید مقداری نمک، فلفل سیاه، جوز هندی و پاپریکا اضافه کنید.حرارت را کمتر کرده و اجازه دهید سس چند دقیقه دیگر روی حرارت بماند.پس از آماده شدن سس خامه را به آن بیافزایید و با دیگر مواد مخلوط نمایید.سس را از روی حرارت بر داشته و اجازه دهید تا خنک شود.در روش اصلی طرز تهیه این سس معمولا از پنیر پارمزان استفاده نمی شود اما برای خوشمزه شدن ترکیب سس و پاستا می توانید مقداری پنیر پارمزان رنده شده در مرحله آخر تهیه سس به آن اضافه نمایید.قدم دوم:طرز تهیه پاستادر مطالب قبلی آشپزخانه نمناک، به طور کامل دستور تهیه پاستا را با تمام فوت و فن موجود گفتیم که در ادامه هم مجدد خواهیم گفت.مواد لازم:پاستانمکروغن زیتونطرز تهیه:یک قابلمه را تا نیمه پر از آب کنید و بگذارید که به جوش آید.مقداری نمک و یک قاشق روغن زیتون درون آب قابلمه بریزید.نصف بسته پاستا شکلی را داخل قابلمه ریخته و بگذارید بپزند و نرم شوند.پس از پخته شدن پاستاها، محتویات درون قابلمه را داخل یک آبکش بریزید و پاستاها را با آب ولرم کمی شستشو دهید.قدم سوم:تهیه پاستا با سس بشاملدر محله نهایی:فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن کنید و اجازه دهید تا گرم شود.یک ظرف نسوز را کمی چرب کنید.مقداری از پاستا داخل ظرف بریزید.روی آن مقداری سس بشامل و کمی پنیر پارمزان بپاشید.یک لایه دیگر پاستا بریزید، مقداری سس بشامل اضافه کنید و روی کل آن پنیر بپاشید.این غذای خوشمزه را به مدت ۱۵ تا ۲۵ دقیقه داخل طبقه وسط فر قرار دهید تا روی آن طلایی شود.نکات مهمبرای تزئین می توانید از هر نوع سبزی که دوست داشتید استفاده کنید.برای طلایی شدن پنیر میتوانید غذا را در فر گذاشته و گریل کنید.در صورت تمایل می توانید گوشت مرغ و قارچ را مزه دار و سرخ کنید و درون این غذا استفاده کنید.

بیشتر بخوانید
طرز تهیه “سالاد ماکارانی بدون کالباس” بسیار خوشمزه
لینک کوتاه : https://rouiesh.ir/?p=25186

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها