داغ‌ترین‌ها

افشای راز تلخ زندگی ژیلا صادقی برای اولین بار تغییری تو بدنت که میگه مشکل تراکم استخوان داری شوخی بامزه علی صادقی با مسی تفریح جدید سارا نیکای پایتخت ادویه کباب تابه ای مجلسی؛ حتما امتحانش کن ماسکی جادویی برای لایه برداری کامل پوست صورت راز تلخ زندگی نیوشا ضیغمی فاش شد سنگ تمام پیمان معادی برای مریلا زارعی چرا کوبیده مرغ به سیخ نمیچسبه و به دست میچسبه؟ تیره ترین لک صورت را با آب پیاز درمان کنید + ماسک عذرخواهی آقای بازیگر بخاطر توهین زشت به زنان اصل ماجرای پارسا پیروزفر و بهاره مصدقیان + عکس جنجالی جوجه کباب رستورانی با چه موادی مزه دار میشه؟ داروهایی که افسردتون میکنن!! رازی که آناهیتا همتی درباره همسرش فاش کرد پیام احساسی نرگس محمدی برای تولد فریبا نادری علت بوی زهم تخم مرغ در املت و نیمرو + راه حل خطر عمل تغییر رنگ چشم؛ حقیقتی که نمیدونی عکس دیده نشده پارسا پیروزفر و بهاره مصدقیان آموزش پیتزا فوری بدون نیاز به خمیر و فر

4

رسپی پتی فورهای خوشمزه و چند رنگ

  • کد خبر : 25282
  • 03 آذر 1400 - 17:59
رسپی پتی فورهای خوشمزه و چند رنگ

پتی فور چیست و طرز تهیه آن چگونه است؟شیرینی های کوچک پتی فور، شیرینی کلاسیک فرانسوی هستند که ابعاد بسیار کوچکی دارند و برای دسر و کنار چای بسیار مناسب می باشند. اگر دوست دارید طرز تهیه پتی فور را یاد بگیرید، این بخش از آشپزخانه رویش را با دقت دنبال کنید.مواد لازممقدارکره۲۵۰ گرمآرد۲ پیمانهپودر […]


پتی فور چیست و طرز تهیه آن چگونه است؟شیرینی های کوچک پتی فور، شیرینی کلاسیک فرانسوی هستند که ابعاد بسیار کوچکی دارند و برای دسر و کنار چای بسیار مناسب می باشند. اگر دوست دارید طرز تهیه پتی فور را یاد بگیرید، این بخش از آشپزخانه رویش را با دقت دنبال کنید.مواد لازممقدارکره۲۵۰ گرمآرد۲ پیمانهپودر قند۳/۴ پیمانهسفیده تخم مرغ۱ عددنشاسته ذرت۲ قاشق غذاخوریپودر کاکائو۱/۴ پیمانهنمک۱/۴ قاشق چایخوریوانیل۱ قاشق چایخوریطرز تهیه پتی فوربرای تهیه پتی فور در منزل طبق مراحل زیر پیش بروید:ابتدا کره و تخم مرغ را از یخچال بیرون بگذارید تا به دمای محیط برسد و نرم شود.سپس مواد را با همزن بزنید.پودر قند و وانیل و نمک را به مواد افزوده و هم بزنید تا سفید رنگ شود.سفیده تخم مرغ را به مواد بیافزایید و با همزن بزنید.بعد از هم زدن مواد آرد را الک کنید و به مواد بیافزایید و هم بزنید تا مواد خوب مخلوط شوند.بعد از آماده شدن مایه پتی فور مواد را به ۲ قسمت تقسیم کنید.به یک قسمت از مواد پتی فور پودر کاکائو بیافزایید.به قسمت دیگر مواد نشاسته ذرت بیافزایید و خوب هم بزنید.هر کدام از مواد پتی فور را در قیف جداگانه بریزید.از هر نوع ماسوره که می خواهید برای قیف زدن استفاده نمایید.در سینی فر کاغذ روغنی قرار دهید و در سینی فر با طرح دلخواه شکوفه بزنید.سینی را در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید و بگذارید ۵ الی ۱۵ دقیقه بپزد.بعد از طلایی شدن لبه های بیسکویت، آنها را از فر خارج کنید و اجازه دهید خنک شوند.

بیشتر بخوانید
طرز تهیه کوکی ترک دار خوشمزه با روشی راحت
لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=25282

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها