2

طرز تهیه مرغ طعم دار مجلسی و خوشمزه داخل فر

  • کد خبر : 28286
  • 30 شهریور 1401 - 14:02
طرز تهیه مرغ طعم دار مجلسی و خوشمزه داخل فر

آموزش طرز تهیه مرغ طعم دار در فر با طعمی بی نظیراگر میهمانی در پیش دارید و دوست دارید با طبخ غذایی خوشمزه و متنوع، سلیقه خود را به رخ بکشید پس پیشنهاد این بخش از آشپزخانه نمناک مناسب شما خواهد بود. در این قسمت می خواهم طرز تهیه مرغ طعم دار در فر که […]


آموزش طرز تهیه مرغ طعم دار در فر با طعمی بی نظیراگر میهمانی در پیش دارید و دوست دارید با طبخ غذایی خوشمزه و متنوع، سلیقه خود را به رخ بکشید پس پیشنهاد این بخش از آشپزخانه نمناک مناسب شما خواهد بود. در این قسمت می خواهم طرز تهیه مرغ طعم دار در فر که یکی از غذاهای محبوب حتی در کشورهای دیگر است را به شما آموزش دهیم، با ما همراه باشید.مواد لازم برای تهیه مرغ طعم دارمواد لازممقدارزعفران ساییده شده۱ قاشق چای خوریآب لیمو تازه ۳ عددسرکه سفیدنصف پیمانهروغن زیتوننصف پیمانهسیر کامل۱ عددرب گوجه فرنگی۴ قاشق غذاخوریسس کچاپ۲ قاشق غذاخوریپودر پاپریکا۲ قاشق غذاخوریادویه بهارات۳ قاشق غذاخوریپودر زنجبیلبه مقدار دلخواهزردچوبه۱ قاشق چای خوریدارچین۱ قاشق چایخوریسس خردل۱ قاشق چای خوریفلفل سیاه۱ قاشق چای خوریپودر آویشن۱ قاشق غذاخورینمک۲ قاشق غذاخوریآبنصف پیمانهمرغ تکه شده۳۵ تکهآرد و نمک و لیمو ورقه شدهبرای مرغ هاطرز تهیهاول از همه چاشنی را آماده می کنیم؛ اینگونه که زعفران را داخل ظرف می ریزیم؛ می توانیم از پودر زعفران هم استفاده کنیم.آب لیمو، سرکه، روغن زیتون را اضافه می کنیم.سیرها را رنده یا له کرده و همراه با رب و سس کچاپ اضافه می کنیم.بعد؛ پودر پابریکا، ادویه بهارات یا هفت ادویه، پودر زنجبیل، زردچوبه، سس خردل، دارچین، فلفل سیاه و پودر آویشن را اضافه می کنیم.دو قاشق غذاخوری نمک را هم می ریزیم و مواد را خوب با هم مخلوط می کنیم.نصف لیوان آب اضافه کرده و هم می زنیم. حالا چاشنی مرغ آماده است.در مرحله بعد؛ مرغ ها را در آرد و نمک و لیمو ورقه شده می غلتانیم و می گذاریم تا نیم ساعت استراحت کند.وقتی مرغ را در مخلوط مرینیت می غلتانیم، باید خشک باشند. بعد از این که تمام مرغ ها به مواد آغشته شد، دو ساعت می گذاریم تا در داخل یخچال بمانند. اگر این کار را از یک روز قبل انجام بدهیم، طعم مرغ ها خوشمزه تر خواهد شد.بعد از این که مرغ ها طعم دار شدند، باید آنها را در سینی فر بچینیم؛ اما ابتدا کف سینی را کاغذ روغنی می گذاریم و تکه های مرغ را روی آن می چینیم. بقیه مخلوط مرینیت را هم روی مرغ می ریزیم. داخل سینی آب نمی ریزیم؛ چرا که آب مرغ زیاد است.روی ظرف فویل می گذاریم. دمای فر باید ۲۴۰ درجه باشد و مرغها به مدت ۱.۵ ساعت داخلش بمانند. اگر بخواهیم مرغمان قهوه ای رنگ شود، فویل را برداشته و چند دقیقه ای می گذاریم تا گریل شود.این مرغ طعم دار تهیه شده در فر را می توانیم با برنج یا به تنهایی هم سرو کنیم.نوش جان تان!

بیشتر بخوانید
نکات مهم در طرز تهیه تارت خوشمزه و ترد
لینک کوتاه : https://rouiesh.ir/?p=28286

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها