4

خوشمزه ترین کنافه عربی با رسپی اصل لبنانی

  • کد خبر : 28294
  • 31 شهریور 1401 - 13:11
خوشمزه ترین کنافه عربی با رسپی اصل لبنانی

طرز تهیه شیرینی کنافه عربی، دسر معروف و خوشمزه لبنانیکنافه (Kanafeh) یک دسر جذاب و خوشمزه عربی است که با رشته های مخصوص به همین اسم تهیه می شود. کنافه که به ترکی کنوفه نیز تلفظ میشود، انواع و اقسام مختلفی دارد و در کشورهای مختلف با رسپی های متفاوتی تهیه می شود. در این […]


طرز تهیه شیرینی کنافه عربی، دسر معروف و خوشمزه لبنانیکنافه (Kanafeh) یک دسر جذاب و خوشمزه عربی است که با رشته های مخصوص به همین اسم تهیه می شود. کنافه که به ترکی کنوفه نیز تلفظ میشود، انواع و اقسام مختلفی دارد و در کشورهای مختلف با رسپی های متفاوتی تهیه می شود. در این بخش از آشپزخانه نمناک طرز تهیه کنافه عربی با رسپی ساده ای را آورده ایم تا در خانه این شیرینی خوشمزه و محبوب را تهیه و در کنار یک فنجان چای نوش جان نمایید.مواد لازم برای تهیه شربت کنافه لبنانی عربیمواد لازممقدارشکر۱ پیمانهآب۱ پیمانهزعفران دم کرده۳ قاشق غذاخوریعرق بهار نارنجنصف پیمانهمواد لازم برای تهیه کنافه لبنانی عربیمواد لازممقداررشته کادایف۱ بستهشیر ۲ لیوانکره۲۵۰ گرموانیل۱ قاشق چایخوریمغز گردوی خشک شده۱ لیوانپسته خرد شدهنصف لیواننشاسته ذرت نصف لیوانآموزش طرز تهیه کنافه لبنانی عربیابتدا شربت را تهیه کنید.برای تهیه شربت در قابلمه ای مناسب یک پیمانه آب بریزید و اجازه دهید که به جوش آید.بعد از به جوش آمدن آب به آن شکر بیافزایید و مدام هم بزنید تا شکر کاملا در آب حل شود.اجازه دهید شربت شما غلیظ شود، سپس به آن عرق بهارنارنج را به همراه زعفران دم کرده اضافه کنید.بعد از مخلوط شدن مواد با یکدیگر قابلمه را از روی حرارت برداشته و اجازه دهید تا شربت شما خنک شود.اکنون به سراغ تهیه شیرینی کنافه بروید، شیر و نشاسته ذرت را در قابلمه ای دیگر بریزید و خوب مخلوط کنید تا نشاسته کاملاً در شیر حل شود و گلوله گلوله نشود.وانیل را به شیر و نشاسته افزوده و قابلمه را روی حرارت بگذارید و مداوم مواد را هم بزنید تا غلظتی مانند فرنی بیابد.رشته های کادایف با دست یا با استفاده از غذاساز به اندازه دلخواه ریز کنید.درون یک تابه کمی کره ریخته و روی حرارت قرار دهید.بعد از ذوب شدن کره، رشته های کادایف را به همراه گردو داخل تابه بریزید.رشته ها و گردو را تا جایی تفت دهید که رشته ها کمی سرخ و طلایی رنگ شوند.بعد از برداشتن تابه از روی حرارت و خنک شدنش، مواد را به دو دسته تقسیم کنید.ظرف مورد نظرتان را آماده کنید.نصف رشته ها را داخل ظرف ریخته و با یک قاشق آن را در ته ظرف فشرده کنید.کرم آماده شده را روی رشته ها بریزید و طوری پخش کنید تا روی آن را بپوشاند.سپس باقی رشته ها را تمیز و مرتب روی کرم پخش کنید.شربت آماده شده خود را کم کم برروی کنافه بریزید تا کاملا جذب مواد شود.شیرینی کنافه را به اندازه مناسب برش دهید و سرو نمایید.نکات مهم در تهیه کنافه لبنانی عربیرشته های کادایف معمولاً به صورت کارخانه ای در فروشگاه های لوازم قنادی موجود هستند و طرز تهیه خانگی ندارند.نشاسته و شیر را قبل از قرار دادن بر روی حرارت با یکدیگر مخلوط نمایید تا گلوله گلوله نشود.کرم کناف نباید خیلی سفت شود.به جای شربت می توانید از شیر عسلی استفاده کنید.برای لایه میانی از انواع مغزیجات نیز می توانید استفاده کنید.کنافه را می توانید به صورت گرم و سرد شده میل کنید.برای تزئین کنافه از پودر پسته استفاده کنید.

بیشتر بخوانید
کتلت بدون گوشت؛ یه شام نهار فوری و ارزون
لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=28294

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها