0

طرز تهیه روغن جداکننده کیک؛ سالم و خونگی

  • کد خبر : 28782
  • 21 آبان 1401 - 18:21
طرز تهیه روغن جداکننده کیک؛ سالم و خونگی

طرز تهیه روغن جداکننده کیک در خانهکیک از عصرانه های مورد علاقه افراد در تمام دنیا می باشد. بسیاری از افراد در خانه کیک پزی را امتحان می کنند و با رسپی های مختلفی اقدام به پخت کیک می نمایند تا از کیفیت و سلامت آن مطمئن باشند. چسبیدن کیک به قالب یکی از مشکلات […]


طرز تهیه روغن جداکننده کیک در خانهکیک از عصرانه های مورد علاقه افراد در تمام دنیا می باشد. بسیاری از افراد در خانه کیک پزی را امتحان می کنند و با رسپی های مختلفی اقدام به پخت کیک می نمایند تا از کیفیت و سلامت آن مطمئن باشند. چسبیدن کیک به قالب یکی از مشکلات رایج در کیک پزی می باشد، افراد ماهر در پخت کیک برای جلوگیی از چسبیدن کیک به قالب و راحت جدا شدن آن از روغن جداکننده استفاده می کنند. شما می توانید در این بخش از آشپزخانه نمناک با طرز تهیه روغن جداکننده آشنا شوید و کیکی خوشمزه بپزید.روغن جدا کننده کیک چیست؟روغن جدا کننده به روغنی می گویند که معمولا به دو صورت مایع و به صورت اسپری در لوازم قنادی ها موجود می باشد. افراد ماهر در کیک پزی با روغن جدا کننده قالب کیک را چرب می کنند تا کیک به دیواره های قالب نچسبد و خیلی راحت از قالب جدا شود.طرز تهیه روغن جداکننده کیکشما می توانید در خانه روغن جداکننده تهیه کنید و در کیک و شیرینی پزی به کار ببرید. برای تهیه روغن جدا کننده به روش زیر عمل کنید:مواد لازم برای روغن جدا کننده کیکمواد لازم میزان لازمآرد۵۰ گرمروغن مایع۵۰ گرمروغن جامد یا کره۵۰ گرمفرمول تهیه روغن جدا کننده کیکبرای درست کردن روغن جدا کننده کیک از قالب:در ظرفی روغن مایع را بریزید.روغن جامد یا کره را به آن بیافزایید و هم بزنید.آرد را کم کم به مواد افزوده و با قاشق ۵ دقیقه هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند.روغن جدا کننده شما آماده است، فقط کافیست با این روغن قالب را چرب کنید و مواد کیک را داخل قالب بریزید و در فر قرار دهید.بعد از پخت چند دقیقه صبر کنید تا کیک کمی از حرارت بیافتد و بعد به راحتی کیک را از قالب خارج و نگران بیرون آوردن کیک از قالب خود نباشید.نکات مهمبهترین روش برای جلوگیری از چسبیدن کیک به قالبهای طرح دار که شیارهای زیاد دارند؛ استفاده از روغن جدا کننده است.برای چرب کردن قالب با روغن جدا کننده می توانید ا برس استفاده نمایید.هنگام چرب کردن قالب با روغن جدا کننده، همه جای قالب را با دقت روغن بمالید تا کیک راحت از قالب خارج گردد.روغن جدا کننده اگر با روغن جامد تهیه شده باشد و در ظرف در بسته نگهداری شود، قابلیت یک ماه ماندگاری داخل کابینت را دارد.روغن جدا کننده را می توانید در کابینت نگهداری کنید اما اگر از کره به جای روغن جامد استفاده کرده اید حتما آن را داخل یخچال بگذارید.

بیشتر بخوانید
آموزش کامل پخت برنج نذری؛ هر کیلو برنج برای چند نفره؟
لینک کوتاه : https://rouiesh.ir/?p=28782

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها