0

طرز تهیه دمنوش انار، ضد سرماخوردگی جدید

  • کد خبر : 28874
  • 30 آبان 1401 - 21:25
طرز تهیه دمنوش انار، ضد سرماخوردگی جدید

دمنوش انار، میوه ضد سرماخوردگی برای پاییزانار یکی از میوه‌های خوش آب و رنگ فصل پاییز و زمستان است که خواص فراوانی را دارد. این میوه بهشتی پر خاصیت را می توان به صورت تازه یا آب انار مصرف نمود اما اگر به نوشیدن دمنوش در فصل پاییز علاقمندید، دمنوش انار را فراموش نکنید. در […]


دمنوش انار، میوه ضد سرماخوردگی برای پاییزانار یکی از میوه‌های خوش آب و رنگ فصل پاییز و زمستان است که خواص فراوانی را دارد. این میوه بهشتی پر خاصیت را می توان به صورت تازه یا آب انار مصرف نمود اما اگر به نوشیدن دمنوش در فصل پاییز علاقمندید، دمنوش انار را فراموش نکنید. در این بخش از آشپزخانه نمناک چند روش تهیه دمنوش انار را به شما آموخته ایم.دمنوش آب انارآب انار را بگیرید و گرم کنید.آب انار را به چای سبز، چای سیاه یا هر دمنوش گیاهی دیگری اضافه کنید.دمنوشتان را شیرین کرده و میل کنید.می توانید آب انار، آب جوش، چوب دارچین، چای خشک را درون قوری بریزید و به مدت ۱۵ تا ۲۵ دقیقه روی حرارت کتری قرار دهید تا دم بکشد و سپس دمنوش را از صافی رد و شیرین نموده و نوش جان کنید.دمنوش انار و دارچینآب را به جوش آورید.یک مشت دانه انار ترجیحا ترش را با ۵ لیوان آب جوش و مقداری چوب دارچین در قوری بریزید.قوری را روی کتری قرار داده و یک ربع تا بیست دقیقه صبر کنید تا دم بکشد.۲.۳ لیوان از دمنوش را با ۱.۳ لیوان عرق کاسنی مخلوط و با کمی عسل شیرین کرده و میل کنید.دمنوش انار و گلپرسه عدد انار متوسط را دون کنید و درون قوری بریزید.یک لیوان آب جوش به قوری بیافزایید.گلپر، نبات و چوب دارچین را به قوری افزوده و روی حرارت کتری قرار دهید.به جای آب جوش می توانید از آب انار استفاده کنید.اجازه دهید دمنوش شما کامل دم بکشد و سپس این دمنوش را بنوشید.دمنوش دانه انار خشک شده۱۰۰ گرم دانه ی انار خشک شده را در ظرفی ریخته و به آن ۶ لیوان آب جوش بیافزایید.قوری را روی حرارت کم قرار دهید و بگذارید تا ۳ دقیقه دم بکشد.دمنوش را از روی حرارت بردارید و ۱۰ تا ۱۵ دقیقه صبر کنید.چای را صاف و با عسل شیرین کرده و نوش جان کنید.طرز تهیه دمنوش پوست انار تازهیک عدد پوست انار تازه را درون قوری بریزید.به آن یک قاشق چای خوری زنجبیل تازه رنده شده، یک عدد چوب دارچین و دو لیوان آب جوش بیافزایید.قوری را روی حرارت کتری قرار دهید و ۲۰ دقیقه به آن زمان دهید تا دم بکشد.دمنوش را صاف و شیرین کرده و نوش جان کنید.دمنوش پودر پوست اناریک قاشق از پودر پوست انار را در قوری بریزید.به آن مقداری آب جوش بیافزایید.اجازه دهید دمنوشتان کامل دم بکشد.بعد از مدتی دمنوش را صاف کنید.برای خوش طعم شدن دمنوش، کمی آب لیمو تازه و عسل طبیعی نیز اضافه و نوش جان کنید.نکات مهمبه دلیل قند موجود در انار، ‌بیماران دیابتی باید در مصرف آن احتیاط کنند.کسانی که از داروهای ضدچربی استفاده می کنند، باید از مصرف دمنوش انار خودداری کنند زیرا این دمنوش می تواند خطر رابدومیولیز (تخریب عضلات اسکلتی) را افزایش دهد.مبتلایان به زخم معده باید با احتیاط از دمنوش انار استفاده کنند.برای شیرین کردن دمنوش انار می توانید به جای عسل از نبات هم استفاده کنید.دمنوش انار با مقداری نبات و زنجبیل برای افراد سردمزاج مناسب تر است.دمنوش انار خواص فوق العاده ای دارد اما شما باید در مصرف آن احتیاط نمایید.

بیشتر بخوانید
ترفند ماست بندها برای سفت و شیرین شدن ماست
لینک کوتاه : https://rouiesh.ir/?p=28874

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها