3

۳ نوع طرز تهیه کدو حلوایی: مجلسی، با گردو و ساده

  • کد خبر : 28886
  • 01 آذر 1401 - 21:41
۳ نوع طرز تهیه کدو حلوایی: مجلسی، با گردو و ساده

طرز تهیه کدو حلوایی به سه روش متفاوت و پرطرفدارکدو حلوایی یکی از میوه های بسیار مقوی و مفید پاییزی و زمستانی است که با آن انواع کیک ها و خورشت ها و غذاها تهیه می شود. بسیاری از کدبانوهای ایرانی در شب های بلند پاییزی به روش های مختلفی کدو حلوایی را تهیه نموده […]


طرز تهیه کدو حلوایی به سه روش متفاوت و پرطرفدارکدو حلوایی یکی از میوه های بسیار مقوی و مفید پاییزی و زمستانی است که با آن انواع کیک ها و خورشت ها و غذاها تهیه می شود. بسیاری از کدبانوهای ایرانی در شب های بلند پاییزی به روش های مختلفی کدو حلوایی را تهیه نموده و در کنار خانواده خود میل می کنند. اگر شما یکی از طرفداران کدو حلوایی هستید و طعم آن را می پسندید، در این بخش از آشپزخانه نمناک رسپی هایی قرار داده ایم که می توانید با استفاده از آنها خوشمزه ترین کدو حلوایی عمرتان را بپزید.طرز تهیه کدو حلوایی مجلسیبرای تهیه کدو حلوایی مجلسی و بسیار خوشمزه به روش زیر عمل کنید:مواد لازم کدو حلوایی مجلسیمواد لازممقدارکدو حلوایی۱ عددگلاب۱/۴ پیمانهشکر قهوه ای یا سفید۳ قاشق غذاخوریدانه هل۴ عددپودر دارچین۱ قاشق غذاخوریزعفران دم شده غلیظ۱ قاشق غذاخوریطرز تهیه کدو حلوایی کاراملی مجلسییک کدو حلوایی مناسب را انتخاب کنید.کدو حلوایی را پوست بگیرید و به اندازه دلخواه خرد کنید.درون یک تابه مقداری کره ریخته و کدو حلوایی را داخل تابه تفت دهید تا کمی سرخ شود.پودر دارچین را روی کدوها بریزید.بجای پودر دارچین از ۱ عدد چوب آن استفاده کنید و بعد از پخت از داخل کدوها جدا کنید.شکر را روی کدو ها بپاشید.کدو ها را کمی زیر و رو کنید تا به تدریج شکر شروع به ذوب شدن کند.کمی زعفران دم شده روی کدوها بریزید.دانه های هل را کمی فشار دهید و روی کدو ها بریزید.گلاب اضافه کنید. افزودن گلاب اختیاری و قابل حذف است.کمی آب روی کدو ها بریزید طوری که تا نیمه کدوها داخل آب باشند.بیش از حد افزودن آب سبب تغییر بافت کدوها می شود.درب تابه را بگذارید تا شکر ذوب و کدوها نیز پخته شوند.در کنار کدو حلوایی کاراملی یک اسکوپ بستنی وانیلی قرار دهید و نوش جان نمایید.طرز تهیه کدو حلوایی با گردودر این فصل سال که هم کدو حلوایی و هم گردو به مقدار فراوان در دسترس است، برای خانواده خود به روش زیر کدوحلوایی خوشمزه با گردو بپزید.مواد لازم دسر کدو حلوایی با گردومواد لازممقدارکدو حلوایی۱/۵ کیلوشکر۱ لیوانچوب دارچین۱ تکه کوچکمیخک۴ عددشیره انگور۱ لیوانگردوبه میزان دلخواهطرز تهیه دسر کدو حلوایی با شیره انگور و گردویک کدو حلوایی مناسب انتخاب کنید.کدو را پوست کنده و به شکل مکعبی و در اندازه های دلخواه برش بزنید.برش ها را بعد از شستن درون قابلمه ای ریخته و لایه به لایه شکر بیافزایید.درب قابلمه را بگذارید و آن را چند ساعتی در یخچال قرار دهید تا شکر به خورد کدوها برود و کدوها آب بیاندازد.بعد از گذشت چند ساعت قابلمه را با درب باز روی حرارت قرار داده تا آب داخل قابلمه به جوش بیاید.چوب دارچین و میخک را بعد از به جوش آمدن آب کدوها به آن افزوده و صبر کنید تا کدوها حدود ۲۰ دقیقه با حرارت متوسط بجوشد و پخته شود.هم زدن کدوها در حین پخت با قاشق موجب له شدن آنها می شود.بعد از پختن و نرم شدن کدوها، ۵ دقیقه آخر پخت، شیره انگور را بیافزایید.حرارت را افزایش دهید تا شیره انگور بجوشد و به خورد کدوها برود.بعد از جوشیدن شیره انگور و زمانی که تنها کمی از شیره دسر داخل قابلمه باقی ماند، حرارت را خاموش نمایید.کدوها را داخل سرو بچینید و با گردو تزیین کنید.روی کدو و گردوها مقداری از شیره دسر را بریزید.کدو حلوایی شما آماده است، بهتر است این خوراکی خوشمزه را گرم سرو کنید.طرز تهیه کدو حلوایی سادهکدو حلوایی را می توانید به ساده ترین روش ممکن و فقط با کمی شکر بپزید. برای پخت ساده کدوحلوایی به روش زیر عمل کنید:مواد لازم کدو حلوایی سادهمواد لازممقدارکدو حلوایی۱ عددشکر نصف پیمانهآب۱ لیوانطرز تهیه کدو حلوایی سادهکدو حلوایی را به خوبی بشویید.کدو حلوایی را با چاقوی بسیار مناسب از وسط نصف کرده و تخمه های آن را خارج کنید.کدو حلوایی ها را به اندازه دلخواه برشبزنید اما بهتر است برش هایتان خیلی بزرگ نباشد.برش های کدو حلوایی را درون قابلمه قرار دهید.شکر را در یک لیوان آب به خوبی حل کنید.مخلوط شکر و آب را در درون قابلمه بر روی کدو ها بریزید.درون بافت کدو مقداری آب وجود دارد پس همین یک لیوان آب کافیست و بیش از حد آب اضافه نکنید.قابلمه را بر روی گاز قرار دهید تا کدو به خوبی پخته شود.می توانید کدو حلوایی را بعد از افزودن آب و شکر درون مایکروویو به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه قرار دهید.دقت کنید در هر دو روش پخت بیش از حد کدو حلوایی موجب له شدن آن می شود.

بیشتر بخوانید
طرز تهیه دمی باقالی زرد؛ غذای خوشمزه بدون گوشت
لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=28886

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها