5

راز خوشمزه شدن حلیم های بازاری و رستورانی

  • کد خبر : 30198
  • 06 فروردین 1402 - 11:00
راز خوشمزه شدن حلیم های بازاری و رستورانی

رازهای ساده اما جادویی برای خوشمزه شدن حلیم گندمحلیم یکی از محبوب ترین غذاها به خصوص در ماه مبارک رمضان است. طرز تهیه این غذا که از ترکیب گندم و گوشت تهیه می شود، بسیار آسان است اما برای خوشمزه شدن آن باید نکاتی را رعایت نمایید. اگر قصد دارید برای افطارتان یک حلیم خوشمزه […]


رازهای ساده اما جادویی برای خوشمزه شدن حلیم گندمحلیم یکی از محبوب ترین غذاها به خصوص در ماه مبارک رمضان است. طرز تهیه این غذا که از ترکیب گندم و گوشت تهیه می شود، بسیار آسان است اما برای خوشمزه شدن آن باید نکاتی را رعایت نمایید. اگر قصد دارید برای افطارتان یک حلیم خوشمزه بپزید، فوت و فن هایی که در این بخش از آشپزخانه نمناک ارائه نموده ایم، به کمکتان خواهد آمد.تهیه حلیم با گوشت مناسببرای تهیه یک حلیم خوشمزه و کشدار باید به نوع گوشت آن توجه کنید. گوشت قرمز با استخوان(گردن، سرسینه یا دنده گوسفندی) مناسب‌ترین گوشت برای طبخ حلیم است. همچنین برای تهیه حلیم خوشمزه باید به مقدار گوشت نیز توجه نمایید و نسبت گوشت به سایر مواد را ۱ به ۲ در نظر بگیرید مثلا برای به ازای ۱ کیلوگرم گندم، ۵۰۰ گرم گوشت استفاده کنید.اگر گوشت قرمز دوست ندارید، می توانید حلیم را با مرغ و گوشت بوقلمون نیز تهیه کنید اما خوش طعمی آن به نسبت کمتر می باشد.جدا پختن گندم و گوشتبرای خوشمزه تر شدن حلیم بهتر است گندم و گوشت را باهم نپزید بلکه هر کدام را به صورت جداگانه پخته و پس از پخت کامل با هم مخلوط کنید.از بین بردن بوی زهم گوشتیکی از راز‌های خوشمزه شدن حلیم و گرفتن بوی زهم گوشت استفاده از کمی دارچین یا چوب آن، در هنگام پخت گوشت قرمز خواهد بود.کوبیدن گوشتبرای تهیه حلیمی کشدار و خوشمزه، گوشت مورد استفاده برای حلیم را پس از پختن باید از استخوان جدا کرده و سپس با گوشت کوب بکوبید. به هیچ وجه برای له کردن گوشت حلیم نباید از روش چرخ کردن یا میکس کردن در غذاساز استفاده کنید.استفاده از بلغور گندمشما می‌توانید حلیم را با بلغور یا گندم پوست کنده هم درست کنید اما نتیجه کار با بلغور بهتر می‌شود. بلغور گندم را یک شب قبل خیس کنید و آب آن را چند بار عوض کنید.جدا کردن پوست گندمبرای تهیه حلیم با گندم پوست دار بعد از پخت گندم و لعابدار شدن آن، به کمک یک صافی، پوسته‌ها را جدا کنید. سپس گندم صاف شده را کم‌کم به گوشت کوبیده اضافه کنید و با گوشت کوب بکوبید تا گوشت از هم باز شده و با گندم کاملا یکدست شود.هم زدن گندمهنگام پخت حلیم باید دائم گندم را هم بزنید تا ته نگیرد. بهتر است از ظروف تفلون و نچسب استفاده کنید. در زمان پخت گندم کف روی آن را بردارید و حرارت را روی حالت ملایم قرار دهید. موقعی که گوشت را به گندم اضافه می‌کنید، از یک قاشق غذا خوری روغن استفاده کنید.استفاده از نخود در حلیمبرخی افراد برای از بین بردن بوی زهم گوشت حلیم و لعابدار شدن، در تهیه حلیم گندم از نخود هم استفاده می کنند.سفت نکردن حلیمبرای اینکه حلیم شما سفت نشود، نگذارید تمام آب حلیم تبخیر شود، بلکه بعد از اینکه آب اضافه حلیم تبخیر شد، حرارت را ملایم و پس از جا افتادن، شعله را خاموش کنید.افزودن شیر به حلیمدر اصفهان برای تهیه حلیم خوشمزه بعد از پخت گندم و صاف کردن و پوره نمودن آن، به آرامی به آن شیر اضافه می‌کنند روی حرارت قرار می‌دهند تا کاملا با شیر بپزد و طعم آن را بگیرد و بافتی کشدار پیدا کند. سپس مخلوط به دست آمده را با گوشت پخته شده مخلوط می‌کنند.شعله کم و پخت خوب حلیمیکی از رازهای خوشمزه شدن حلیم پخت خوب و جا افتادن این غذا است. معمولا برای پخت حلیم، به ۸ تا ۱۰ ساعت زمان نیاز است.هر چقدر حلیم بیشتر روی شعله با حرارت کم چند ساعت بپزد، خوشمزه‌تر می‌شود.

بیشتر بخوانید
شیرینی کشمشی خوشمزه با روغن مایع در ماهیتابه
لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=30198

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها