داغ‌ترین‌ها

افشای راز تلخ زندگی ژیلا صادقی برای اولین بار تغییری تو بدنت که میگه مشکل تراکم استخوان داری شوخی بامزه علی صادقی با مسی تفریح جدید سارا نیکای پایتخت ادویه کباب تابه ای مجلسی؛ حتما امتحانش کن ماسکی جادویی برای لایه برداری کامل پوست صورت راز تلخ زندگی نیوشا ضیغمی فاش شد سنگ تمام پیمان معادی برای مریلا زارعی چرا کوبیده مرغ به سیخ نمیچسبه و به دست میچسبه؟ تیره ترین لک صورت را با آب پیاز درمان کنید + ماسک عذرخواهی آقای بازیگر بخاطر توهین زشت به زنان اصل ماجرای پارسا پیروزفر و بهاره مصدقیان + عکس جنجالی جوجه کباب رستورانی با چه موادی مزه دار میشه؟ داروهایی که افسردتون میکنن!! رازی که آناهیتا همتی درباره همسرش فاش کرد پیام احساسی نرگس محمدی برای تولد فریبا نادری علت بوی زهم تخم مرغ در املت و نیمرو + راه حل خطر عمل تغییر رنگ چشم؛ حقیقتی که نمیدونی عکس دیده نشده پارسا پیروزفر و بهاره مصدقیان آموزش پیتزا فوری بدون نیاز به خمیر و فر

9

طرز تهیه “توپک خرمایی” مجلسی

  • کد خبر : 9044
  • 24 اردیبهشت 1400 - 13:41
طرز تهیه “توپک خرمایی” مجلسی
طرز تهیه توپک با بیسکوییت مقوی و خوشمزه برای افطار

طرز تهیه توپک خرمایی

توپک  یک دسر خوشمزه و مقوی است که برای ماه مبارک رمضان بسیار مناسب و پرطرفدار است.

مواد لازم :

  • کره : ۲۵ گرم
  • خرما : یک بسته
  • پودر گردو :نصف پیمانه
  • بیسکویت پتی بور ساده : یک بسته پودر شده
  • پودر زنجبیل : یک قاشق مرباخوری
  • پودر جوز هندی : یک قاشق مرباخوری
  • پودر (نارگیل، پسته، گل محمدی، گردو،فندق) : برای تزیین
  • دارچین ، قهوه ، کاکائو، کنجد :برای تزیین

توپک خرمایی

دستور تهیه توپک خرمایی خوشمزه:

ابتدا پوست خرما ها را بگیرید و هسته وسط آن را در بیاورید.برای راحت تر کندن پوست خرما ها ،میتوانید آنها را مدتی در آب گرم قرار دهید تا نرم شوند.سپس با پشت قاشق خرما ها را خوب له کنید.

داخل ظرف نچسبی کره را بریزید و روی حرارت قرار دهید تا کره کمی آب شود.

سپس خرما را در کره تفت دهید تا کاملا یکدست شوند .بعد از تفت خرما نصف پیمانه گردوی پودر شده را به آن اضافه کنید.

و مدام مخلوط کره و گردو را هم بزنید. وقتی کره به خوبی به خورد خرما رفت و خرما در وسط ظرف جمع شد، یک بسته بیسکویت ساده پتی بور پودر شده را به همراه پودر زنجبیل و جوز هندی به خرما اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.

کمی هم با دست مواد مخلوط شده را ورز دهید و سپس از مواد به اندازه یک قاشق غذاخوری پر برداشته و کف دست گرد کنید.

بعد توپک ها را در پودرهای دلخواه به ترتیب بغلطانید.برای زیبا تر شدن و راحت تر شدن سرو ،بهتر است توپک ها را در کپسول قرار دهید.

بیشتر بخوانید
طرز تهیه (کنوفه) کنافه پنیری به سبک ترکیه ای بهترین دسر ماه رمضان

پودر نارگیل را هم میتوانید با زعفران ، قهوه و یا کاکائو رنگ کنید و تویک ها را در آنها بغلطانید.

چند نکته :

به جای بیسکوئیت پتی بور از بیسکوئیت ساقه طلایی یا دایجستیو شکلاتی هم میتوانید استفاده کنید.

به جای پودر گردو هم میشود از مغز گردوی خرد شده استفاده کرد.

۴.۳۲۲

لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=9044

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها